#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
december 4 2017 at 14:59

Stureplan 6

… Och så är det dags för att nytt kapitel ivår entreprenörsresa med ett nytt kontor (eller ett till snarare, Flattered sitter ju kvar). Det hände mycket under de året vi satt på kontoret i Sturegallerian så jag blir peppad på vad som kommer att ha hänt ett år framåt. Men förhoppningsvis kan vi sitta här i 2-3 år åtminstone. Vi kommer inte växa i personalstyrka på samma sätt kommande år, max 7-8 personer ska tillsättas (just nu söker LCC en sociala medier ansvarig samt business controller, läs mer här) samt så ligger fokuset i export och andra lansera i andra länder.

Det är 300 kvm fördelat på två stora rum och sex mindre rum. Jag sitter tillsammans med Pingis och min högra hand Simon. I anslutning till vårt rum är ett mindre rum utan fönster och en toalett så där kommer vi att inreda och ha alla mina kläder. Det kommer att bli fantastiskt bra när det är klart. Underbart att sitta högst upp och få in ljus. Jag filmade lite på min instastory om ni vill se. Nu väntar klockan 15-fika med gänget och ikväll har jag ett event hos Babyshop mellan 17-19. Superroligt!

29 Kommentarer

Barbro

Kul att företagen växer!
Du skriver hela tiden om att nya personer anställs men inget om personalomsättningen. Är det aldrig någon som slutar? Med så många unga i personalen vore det väl inte underligt om några slutar under ett år.
LCC ska rekrytera en sociala medier ansvarig tydligen. Var det inte det som Hermine Coyet Ohlén skulle syssla med? Eller så har jag missuppfattat men vore kul att få veta hur det ligger till.

Isabella Löwengrip

Självklart slutar folk här, vi har nog haft 4-5 som slutat under 2017 men då har vi nästan dubblat styrkan. Hermine är digital content ansvarig för e-handel i alla länder, men vi behöver en person för instagram 🙂

Mia

Hej Isabella!

Jag kan inte hitta annonsen för sociala medier-ansvarig varken på LCC’s hemsida, Instagram eller Facebook. Är den fortfarande aktuell?

Mvh,
Mia

Isabella Löwengrip

Såg det! bara att söka ändå, den kommer upp strax igen 🙂

Gli

Hej!
När du flyttade till förra kontoret så var det stort fokus på inredningen innan ni flyttade in. Likaså när du flyttade till Lidingö. Inredare, varifrån saker kom mm. Nu kommer det bara upp bilder på de nya inredningar du fått gjort hemma och direkt på nya kontoret. Lägger du mindre tid på detta numera för att du inte har tid, har du delegerat detta jobb till andra. Kul att få veta om du tänkt om.

Isabella Löwengrip

Går inte att vara lika inblandad längre. Det enda jag har valt i år är målarfärgen i vårt rum 🙂

Karin

Är det inte din tur att ha barnen idag. Du lämnade ju dem i fredags en dag för tidigt. Skulle längta ihjäl mig om jag var du.

Isabella Löwengrip

Håller oss till fast schema, hämtar imorgon 🙂

Klara

Kul att det fasta schemat verkar vara så flexibelt 🙂

Bella

De måste väl antagligen hålla sig till schemat om det ska bli rätt med alla planerade dagar framöver som tex julafton osv. Förstår inte varför folk ska ge henne pikar för detta. Låt Odd och Isabella sköta den biten.

B

Det gör hon säkert utan att för den skull nämna det 🙂

Cecilia

Var kommer den stora grå/vita mattan ifrån?

Agda den förste

Men….snälla…är där verkligen ingen som kan fixa så bilderna blir normala igen ????
Hälsningar Skåne

V

va menar alla med fixa bilderna? Jag ser bilderna normala på bloggen.. hmm

Therese

ja, hade varit tacksam om det kunde återkopplas. NU har jag suttit med alla dessa inredningsbilder från nya kontoret som är zuperinzoomade och bara suckande scrollat i evighet. Så frustrerande för jag är ju nyfiken på att se alla bilder. Det är halva nöjet med bloggen ju.

Rebecca

Pingis kläder då?

Frida

Pingis har sina kläder på sig.

m

Ja hon skulle också vara ett bra ansikte utåt för produkterna, hon när ju en annan målgrupp.

Spännande lokal! Vem kommer att hjälpa dig med inredningen & stylingen? 🙂

Så roligt! Lycka till 🙂

Wow vad fint! Magiskt att jobba med den utsikten och det härliga ljuset.

Anna

Ja jösses, förstår inte och kommer inte förstå, din utseendefixering och att du måste vara så piffad och ansiktet utåt hela tiden. Är det hållbart? Hur hinner du? Är det inte läge att koncentrera sig på affärerna. Så jag era troll. Min fråga är inte pga avundsjuka. Jag tror bara inte att jag nånsin hört talas om en företagsledare på Bellas nivå som flera timmar av sin arbetsdag, handlar om utseende, piff å fix med hjälp av andra.

V

Ska ingen kunna gå på toaletten då? Lät som du menade ni skulle ha dina kläder på toaletten… hm

SB

Meeen Gud vad är det för en fotograf du har?

Vad härligt med nytt! Håller med dig om att det är skönt med ljus, man märker det verkligen nu på vintern också. Ser ut att vara väldigt mysigt, hoppas verkligen att ni kommer trivas 🙂 Ska bli kul att se det när ni kommit i ordning helt och hållet =D

li

hej! Det går inte att se bilderna från datorn.
De blir lixom halva bara.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *