Tvättstuga i marmor

I samarbete med Lisana

Tvättstugan var det jag väntade sist med här i huset, det var ändå det rum jag tillbringade minst tid i så det störde mig/oss inte så mycket. Men nu ville jag känna att hela huset var klart. Eller såklart ett hus kan bli men ni förstår. Såhär såg det ut innan:

Hello småbarnslivet

Så himla trist! Sedan hjälpte Lisana mig att renovera totalt:

Jag ville ha marmor överallt, jag är lite trött på marmor när det gäller möbler men såhär i badrum/tvättrum tycker jag att det är jättefint. I badrummen på övervåningen snålade O och jag när vi flyttade in och tog keramikplattor som såg ut som marmor men det blir verkligen en annan känsla med riktig.

Tavla Printler (adlink)

Plattorna är en exklusiv italiensk Carrara marmor och kommer ifrån Stonefactory (adlink) och bänkskivan i marmor kommer ifrån Stenskivor (adlink)

Bilderna blev lite mörka men tvättstugan blev betydligt bättre! Får visa på instastory senare.

Just det! Jag bad Lisana att lägga en matta (adlink) på trappan också, barnen springer upp och ner själva och nu är det inte lika stor risk att halka. Sedan är det klart mysigare att gå på. Nu ska vi åka hem till min mamma och ha minijulafton, tur att Sally hann vara 48 timmar symptomfri. Jag var osäker där ett tag om vi skulle få träffa folk under julen men det blev bara spring på onsdagskvällen/natten. Skönt!

I samarbete med Lisana 

 1. Fint blev det! Jag ser fram emot 0 inlägg från dig i mellandagarna! En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År till dig med familj! Käthe

  1. Kommer du hålla dig till 0 inlägg i mellandagarna? Du skriver själv mycket om köpa mer och onödigt, reor, diverse samarbeten med Zalando, Boozt mm där du får Gratis saker mot att du recenserar dem som ett Michael Kors väska bla. God Jul på dig med Käthe.

 2. Verkligen jättefint Isabella. Men kan vi prata om hur katastrof ditt märke är i samarbete med brandbassador?

  Jag tjänade upp till lite över 100 spänn och tänkte använda det presentkortet till att köpa något så jag kunde utföra uppdrag för er – då funkar inte presentkortet? Jag pratar med både dinah, dinah hänvisar mig till er ekonomiavdelning och inget svar. Jag pratar med brandbassador som sa att dom skulle ta tag i det och som sedan sopar det under mattan.

  Det är inte okej och du får gärna kontakta mig om du kan och vill. Har försökt skriva i själva appen men inget svar på 4 veckor.

  Massa kärlek.

 3. Ah vad skont att Sally ar battre och att ni andra klarat er. Onskar er en riktigt harlig jul! Det blir bra det har, nya traditioner som barnen kommer se tillbaka pa med gladje. Var radd om dig!

 4. Angående designen: Har problem med att inlägget ”hoppar uppåt” av sig själv då man läser. Då man läser ett stycke hamnar man mitt i allt tillbaka till första stycket osv. Väldigt störande! Som tur är det bara via mobilen men det är endast via den som jag brukar läsa bloggar.

  1. Läser man ordentligt ser man att det ska stå ”O och jag när..”istället för ”O och när när…” Läs ordentligt innan man kommenterar onödiga saker!

 5. Hur fungerar ett sånt samarbete som i detta inlägg? Får du rabatterat pris på renovering/gratis eller får du betalt för samarbetet?

 6. Tycker verkligen att du och Odd har skött skiljsmässan otroligt bra med små barn inblandade. Det pikas dock rätt mycket mot Odd i bloggen?! Eller jag kanske övertänker det? Syftar på att om man läser mellan raderna så förstår man snabbt att Odd var mer familjeliv och du var mer karriär – Vilket självklart är MER ÄN OKEJ, alla är olika och det måste få vara så, men jag kan känna att sättet du skriver det på är underliggande ilska mot Odd för att han höll tillbaka dig. Och nu marmorn – ”Odd snålade med badrummen” – det är ju förstås sanningen men just för att barnen i framtiden kommer att läsa bloggen och för att tidningarna kommer att älska rubriken ”Blondinbella talar ut om Odds snålhet” som barnen även där kanske kommer att läsa i framtiden, kanske hade det räckt med ”vi landade i keramikplattor”

  Jag vet inte vad som pågick eller pågår bakom stängda dörrar och kommenterar väääldigt sällan, önskar dig och barnen allt och en riktigt fin jul! Kram

  1. Jag fattar inte – kan ni inte läsa? Det står O OCH jag snålade. Det står inte att det var Odd som var snål.
   Det står att de båda snålade. Undrar helt ärligt hur så många får det till att hon hänger ut Odd

   1. När jag, och övriga, kommenterade så stod det ”O snålade” – Bella la sedan till O och JAG, Lisa. Typfel eller inte så utgår man som läsare från vad det står just då, därefter kommenterar man ellerhur?? Lugna dig för fan.

   1. ”o och när när vi flyttade in..” skulle förmodligen egentligen stå ”O och jag när vi flyttade in..” herregud människor lugna ner er!

   2. Men det ser också ut som om det saknas ett ”jag” i den där meningen och istället råkade det bli två ”när”.

 7. Det blir väl trevligt för din tvätterska!

  Förvaringslösningen du fick från ELFA förra året verkar inte ha fungerat så bra, om man tittar på bilderna?

  1. Wow… tydligt att du graderar yrkesvalen i samhället, utvecklat tankesätt 👌 ”tvätterskan” och den hjälp man har i hemmet kanske älskar sitt jobb? Vem är DU att dömma deras yrken?

   Får jag fråga hur många anställda som får mat på bordet och hyran betald och skatt till vår välfärd som du bidrar med i Sverige? 🤔

 8. Det var väl inte snällt skrivet… du som inte skulle skriva något om skilsmässan har pikat något extremt, men det är väl för att vara relevant utan att säga fö mkt. Men den här kommentaren gåt nog ändå inte igenom.

 9. Snåla, ni kanske inte hade ekonomi för något annat eller så var den snåle O så att han anpassade renoveringen efter den kassa ni hade då !

  undra var du kommer lägga de rena kläderna när de är torkade och om det alltid kommer vara stylat med den helt normala blomvasen i tvättstugan och två snyggt liggande handdukar undra egentligen vad man skall ha de handdukarna till .

  1. Men du, nu år det jul i morgon , varför lägger du energi på en sån bagatell ? Anne, ta jul, rannsaka dig själv, och starta om !

  2. Om man tittar på resten av meningen så ser det ju ut som att det var tänkt att stå ”snålade O och jag när vi flyttade in” istället för ”snålade O och när när vi flyttade in”

  1. Nej, inte riktigt. Marmor är ett poröst material i sig men blir mer eller mindre känsligt beroende på slipning och polering. Det går även att slipa om det skulle bli alltför slitet. Men det fungerar alldeles utmärkt i en tvättstuga och även i ett badrum. Det finns en anledning till att det trots allt är ett klassiskt material (bortsett från instagramhypen de senaste åren).

 10. Superfin tvättstuga. Fast jag tycker det är dålig stil berätta att O snålade. Jag har alltid tidigare framhållt dig som förebild till mina elever när det gäller kvinnliga bloggare, företagare och driv. Inte minst för att adhd världen behöver framgångsrika förebilder. Det är aldrig ok att hänga ut andra. Jag kommer från en fattig bakgrund och kämpade med att skaffa utbildning och jobb. Jag är stolt över mig själv och är en nöjd husägare med två barn mitt i livet. Jag bidrar med att utbilda framtidens generation och tjänar inte särskilt mycket i jämförelse med dig. Jag blev oerhört ledsen av det här inlägget. Du värderar alltså människor efter sin inkomst då jag antar att O tjänade mindre än dig och höll i tyglarna lite under renoveringen vilket är helt normalt.
  Jag gör något jag älskar men jag kommet aldrig bli rik på det. Vilken tur att jag kan uppskatta andra saker i livet som en underbar natur och trädgårdsarbete.
  Är det inte dags att bromsa upp lite och vara innan du tappat bort grundpersonen Isabella? Är man stor måste man vara snäll. Ellet?

  1. Men nu drar du väl lite väl långtående slutsatser baserat på ett skrivfel (rättat nu men uppenbart om man läste texten innan utan att vilja hitta fel). Är det någon som pikar och nedvärderar så är det du och vem är du att tala om vem grundpersonen Bella är? Kan det inte bara vara så att vi alla är olika och man är inte sämre eller vilsen bara för att man inte finner nöje i trädgårdsarbete.

  2. Jag kan knappt tro att du tolkat ur det DÄR från hennes inlägg? What!? Hon skrev att DOM snålade. Alltså HON också. Hon har skrivit det flera gånger om hur de resonerade om detta. Inte på något sätt har O beskyllts för något. Hon tyckte inte det blev bra med valet de gjorde sist och har gjort om det. Det har hon gjort med flera delar i huset. Du har helt löpt amok i dina tankar och tolkningar i detta. Du blir alltså ledsen av att Isabella och Odd snålade och inte använde äkta marmor i ett rum men att Isabella nu väljer marmor i ett annat för att hon tycker det ger en annan känsla? Det här med ekonomi har du ju helt dragit från ingenstans. Sluta hitta på att hon beskyllt O för ett val när hon bara sagt att det var bådas val. All annan skit du anklagar henne för att tänka kan du lägga i samma soptunna.

   1. Haha Jesus människa! Tagga ner och inse att du har fel – hon skrev O först sen la hon till sig själv i efterhand pga kritik. Så lägg din egen skit i den där soptunnan!

 11. Men kan folk inte läsa?

  Hon pikar inte Odd i detta inlägg! Hon skriver att de BÅDA snålade, när de flyttade dit!

  Läs om, läs rätt!

  1. Okej.. Du var ju en härlig positiv filur! ”Titta jag har renoverat hela tvättstugan!” -”Mja, men det kommer kanske bli stökigt..” Du hade inget annat att säga alltså? Fantastiskt. Ja, det finns alltid risk att det man städar behöver städas igen. Särskilt med småbarn. Inlägget gällde en renovering, inte att hon städat undan. Och vem vet hon kanske har ett bättre system nu efter renoveringen där det inte blir lika rörigt så det är lite bättre uppstyrt. Mycket möjligt att den städhjälp hon anlitar också förhindrar tvättstuge-kaos.

   1. +1
    Mycket väl rutet!

    Förstår inte ens hur människor såsom ”Jennifer” ovan tänker när de skriver sådana saker …

 12. Herregud människor vad ni är ute efter att hitta fel här.

  Det står klart och tydligt att både Isabella o Odd var snåla när de flyttade in i huset.

  Hur i h…… kan ni alltid vända och vrida på allt?

  BITTERHET är svaret!

  1. Hej J… Bella har ändrat texten då det först enbart stod ”O”. Ordet ”Jag” stod inte med i meningen till en början.. Tror du folk är så brända eller?

   1. Olivia, ja faktiskt fullständigt brända. Eftersom det stod två ”när” efter varandra i ursprungstexten var det uppenbart för alla som inte läser Bellas texter som fan läser bibeln att det hade blivit fel och att ett ”när” istället skulle vara ”jag”.

  2. Först hade hon skrivit fel så att det stod ”o snålade” men det var ett typo. Det är ändrat nu. Ta det lite lugnt.

  3. Från början hade ”jag” i ”snålade O och jag” fallit bort, så det stod bara ”snålade O och när vi flyttade”, men med tanke på att hon skrivit om det tidigare (med nästan exakt samma formulering) känns det verkligen som folk bara letar fel. 😛

   Fint det blev i tvättstugan! 🙂

 13. Så fint! Vill bara önska dig o din familj en riktigt god jul! Beundrar dig hur du fixat detta året med allt och du är verkligen en fantastisk mamma! Fint att höra också hur du och O fixar så bra för barnen.

 14. Då vi flyttade in i vårt nuvarande hus var marmor ett genomgående tema, också i båda badrummen och ush säger jag bara. Fick riva bort allt (i badrummen) och totalrenovera, marmorn var alldeles fuktig. Vi sparade en del av marmorn som fanns i hallgolvet och kring den öppna spisen men skulle absolut inte vilja ha marmor i våtutrymmen igen! Det enda som var bra med marmorn där var att det drog ner värdet på huset så vi fick det billigt haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..