Becore

Idag testade jag en ny träningsform. Pingis har tjatat i evigheter på att få med mig på Becore och idag hände det! Vi körde ett privat pass med Pingis PT Isabelle och det var fantastiskt givande. Becore är som pilates fast man gör hela passet på en maskin. Man gör allt väldigt långsamt vilket är perfekt för två energiska människor. Herregud vad det tog! Det är dock rätt mycket teknik så jag ser fram emot att få fortsätta några gånger till.

Vi har en rätt aktiv träningskultur på kontoret, vi har företagspass tillsammans (yoga imorse, meditation måndagar) och utmaningar för lunchpromenader. Jag är nog sämst av alla på att delta men det ska det bli ändring på. Två timmar träning i veckan ska prioriteras. Och på tal om träning så väntar italienska alperna imorgon. Då blir det skidåkning! Det känns så oerhört lyxigt att få åka iväg en helg med min bästa vän och bästa kollega (Plus David som jag precis har lärt känna). Jag fick resan i present av Pingis, väldigt generöst.

På måndagen har vi en dag med en distributör i Milano, vår styrelseledamot Jonas som bor i Verbier kommer och byter av mig vid elva för då måste jag sticka till flyget, hinna hämta barnen på förskolan. Men jag hinner vara med en stund i alla fall. På torsdag väntar möten med en enorm distributör i New York, det kan med andra ord bli en stark nästa vecka :- )

  1. Haha va har du med det att göra?
   Har hon inte hintat om det är det väl inget hon vill att alla ska veta? Hon är inte som tex Kissie när de gäller sånt. 😉

 1. Vi använder också Reformer-maskinerna på Pilates Complete i Göteborg. (Förra året utsedd till världens vackraste Pilatesstudio! Måste bara få nämna det.) Bra att du testade, det är en väldigt skön och effektiv träningsform!!! Fortsätt!

 2. Underbart med Itlienska alperna. Ha en fantastiskt helg!!!

  Är det bara jag som har haft problem med bilderna (ser ut att vara mobilbilderna) på en del inlägg senaste tiden? Dom är väldigt långa..?

  Tack för en superblogg!

 3. Förstår inte alla som säger ”Det är bara 2 timmar i veckan”. Det är ju också tiden man ska ta sig till träningen, byta om, duscha, packa ner kläder, tvätta dem etc. Det är inte så lätt som det låter.

  1. Fast jag som tränar 6 gånger i veckan är ju inte snabbare på att byta om osv. än någon annan, utan prioriterar det ju bara över att göra annat. Det är ju en avvägning man gör. Du kanske också ska ha tid i din vardag till att handla mat, städa, tvätta och laga mat… det gör ju inte Isabella eftersom hon har hjälp till alla vardagssysslor. Den tiden hon sparar kan hon använda till träning och allt som hör träning till om hon vill.

   1. Du verkar inte förstå min kommentar. Jag säger inte att det inte borde prioriteras. Bara att det tar längre tid än den effektiva träningstiden.

  2. Låter som du gör det krångligare än vad det behöver vara. Själv går jag upp tidigare några dagar i veckan och går till gymmet som ligger några min från mig, eller ger mig ut på en joggingrunda. Då slipper du packa ner kläder och slipper ta dig till träningen. Duscha och tvätta kläder gör du nog ändå.

   1. JAG gör det inte krångligare än vad det är. Den enda träning jag gör är ut och jobbar direkt utanför min dörr. Du verkar inte heller förstå min kommentar. Men Bella är ju på ett pass – då måste hon ta sig dit.

 4. Träning har man alltid tid till, det bygger inte bara upp kroppen utan ser till att man sover bättre, tänker bättre och får ett skönt avbräck från jobbtankar. Viktigt att ta sig den tiden. Det tar 3 min för mig att åka till gymmet, väskan packas på 2 minuter och duscha gör man ju ändå.

 5. Den där apparaten påminner om pilatesapparaten reformer. Övningarna ser likadana ut. 😊Jag älskar pilates och håller just nu på att utbilda mig till pilateslärare. Rätt utförd så ger de enklaste övningarna rejäl bränna i musklerna. Älskar det!! 😍😍😍

 6. Säg inte ”jag måste träna 2 gånger i veckan” utan ”jag får lov att träna 2 gånger i veckan” – det blir en helt annan känsla.
  Trevlig helg!

 7. En fråga
  Jag skulle vilja veta hur ditt inspirationsliv ser ut. Jag förstår att du inte ägnar dig åt strö-aktiviteter utan försöker att maxa den tid du har MEN. Den tid som andra ägnar på att kika på instagram, varva facebook och ströläsa bloggar. Vad gör du då? När du har en liten stund över, hur ser din dag ut då? Vilka flikar har du uppe på din dator och vilka kanaler använder du dig av för att hitta inspiration?

 8. Haha, kom att tänka på en serie du hade när du var yngre och tränade tillsammans med Nils. Och du sa nåt i stil med ”Usch vad äckligt att dela träningsredskap med svettiga gamla gubbar.” Älskar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..