Kreugers skrivbord

Idag var jag i vackra Tändstickspalatset för att fotas till SvD:s tidning Perfect Guide. Intervjun gör jag imorgon. Jag fick sitta vid Ivar Kreugers gamla skrivbord, det kändes mäktigt:

Här är Kreugers gamla arbetsrum. Så mycket vackra Malmstens-möbler.

Sedan fick jag skynda mig till Polishuset i Solna för att ordna med nytt pass, det stod fortfarande Spångberg i mitt gamla. Jag får åka till Milano på fredag på mitt gamla men förhoppningsvis så hinner det nya komma innan New York om en vecka. Det var nära att jag inte släpptes in i USA förra veckan på grund av min stämpel från Saudiarabien, nu har vi bättre koll på alla visum. Världen är inte direkt anpassad för att åka i mellan Saudi och USA regelbundet, det kommer att bli knepigt nästa år med alla lanseringar. Gällande resorna väntar italienska Alperna i helgen (Cervinia) med Pingis, David och Sheila. Nästa helg är jag i NYC på jobb, Pingis och jag ska signa med en amerikansk distributör (!) och så spelar jag in A Quest for Success.

LOADING..