Nya Löwengrip och Gillis på kontoret

Idag är Gillis lite hängig så han fick hänga med mig till jobbet under förmiddagen. Han var på O:s kontor som ligger bredvid mitt under första timman och vid elva hämtade jag honom. Han har fått sitta med under ett möte, Gillis har fått alla lugna gener som jag inte fick så det är enkelt att ha med honom. Vi har haft en designmöte med vår byrå Good luck have Fun och det ser fantastiskt ut. Löwengrip Care & Color blir ett nytt varumärke nästa vår och kommer endast heta Löwengrip.

Gamla Löwengrip Care & Color och nya Löwengrip. Åh så roligt!

Shampoo och balsam

Vår rosa serie blir nude

Såhär kan en hylla se ut i butik…

… Och här när vi har en hel butik!

Mammalooken på kontoret, randig ljusblå skjorta, momjeans och sneakers.

Ipad och marabou-mys. Nu ska Gillis och jag hämta Sally, vi har lite flyt med just denna vabb-dag för vid lunch levererades nämligen vår julgran hem så nu ska vi hem och pynta :- )

 1. Jag är ledsen för att det låter präktigt och som om jag är en surpuppa, men är det inte för mycket motsägelser i bloggen nu? Det var ju inte ens en vecka sen inlägget med ”bort med all socker” las upp? Förstår att han är sjuk (krya) och omständigheter osv men det är så starka åsikter som skiftar och byts ut hela tiden. Bara en reflektion, personligen har jag inte något emot att barnen äter onyttigheter ibland

  1. Det handlar om att ta bort det vardagliga sockret. Lite choklad när han är sjuk under en timma på kontoret är inte hela världen enligt mig,

   1. Det handlar ju inte om att det är ”under en timma” det spelar absolut ingen roll i sammanhanget. Om han ätit den rullen på 30 minuter eller under en hel arbetsdag, gud vilken oväsentlig kommentar.
    Det tråkiga är att dina förpackningar var snyggare i de rosa än vad de är nu. Problemet ligger i att den rosa nyansen är jättesnygg på presentationerna och har en helt annan nyans i butikshyllorna, då de är mer laxrosa. Jag tycker dessvärre att de nya förpackningarna inte är tilltalande och att de inte sticker ut. De ser ut precis som mycket annat som finns på marknaden idag. Till exempel känns skruvkorken till handkrämen som står lutandes, som en sådan jobbig kork som är så liten att man tappar den från handen eller att den är ”pillig” att skruva fast. Tycker också att produkterna tappat den känsla som du själv framhävt om att ”de ska se så lyxiga ut att man vill ha de framme i badrummet”. Jag kan å andra sidan se den känsla du är ute efter i den nya looken, men det går inte ihop med din förra(?) vision om att de ska se lyxiga ut. Du kanske bytt bana helt. Nu ser de skandinaviska ut, plain, bleka och trista ut och som sagt liknar sådant som redan funnit i flera år och ger en känsla av ”detta har jag redan sett” istället för nytänkande och eget. De rosa och bruna med guld ser kanske inte Jo Malone/Molton Brown-lyxiga ut, men ser betydligt bättre och framförallt lyxigre ut än nuvarande. Jag vet du skrivit du i klädväg gillar det skandinaviska, men det gör sig i min mening bara inte rätt på dina produkter.
    Varför inte behålla det spåret ni hade men lagt all krut och budget på att förbättra den ”lyx” ni ville ha, men tyvärr inte lyckades med hel (rosa och bruna serien) och gjort det bättre istället för att skapa en helt ny serie som inte ens upplevs särskilt ny?

    Innehållet är ju densamma men tycker förpackningen av innehållet är dööööötrist rent ut sagt! Att du inte tog åt dig av kommentarerna från läsarna när du senat frågade om förpackningsdesign och idéer. PS. Bli nu inte glad åt kommentaren om att de är ”skandinaviska”, det var mer uttryckt som att de är trista; inte som en läcker dansk designstol eller ett trendigt skandinaviskt minimalistiskt hem med läckra naturmaterial.
    Jaja, återstår att se vad det blir v det hela bleka konceptet, kanske älskar alla det.

  2. Hon har ju aldrig påstått att de slutat med allt socker. Choklad har hon ju nämnt att både hon och barnen gillar på sistone 🙂

   1. Tycker samma som TS och ogillar kappvändandet Isabella. Du måste sluta att slänga dig med totalitära åsikter om du inte vill råka ut för att läsare undrar vad du egentligen står för och menar. Ska man kalla sig för influencer och arbeta med att sälja sig själv så måste man tänka igenom vad man skriver. Det har varit lite väl mycket raka uttalanden på senaste som du sedan inte riktigt kan stå bakom dagen därpå, trovärdigheten sjunker. Vad är det för fel på att göra ett inlägg istället där man skriver att man ”försöker” ”inspireras av” ”försöker tänka på” istället för ”utesluta” ”undvika” ”ta bort”. Du MÅSTE inse att om man ska ta betalt för att erbjuda sig själv som skyltfönster så måste man tänka igenom vad man sänder för signaler.

    Och om någon kommer med påståendet ”alla influencers har inte bett om att vara förebilder” så tror jag att jag går i taket. 🙂

   2. Men alltså snälla E. Vem är du ett bestämma vad hon får skriva och skriva? Hon förklarade ju sig i sitt svar till kommentaren och det räcker.

   3. E, men snälla någon nu får du väl ändå tagga ner! ”Totalitära åsikter”? Släng dig inte med ord du inte vet vad de betyder!

    I exakt samma inlägg som hon skriver att hon slutat med socker skriver hon också att hon äter mörk choklad varje dag och efterrätter ibland. Att Gillis får lite choklad en dag när han är hängig och är med mamma på kontoret går på inget sätt emot det hon skrev i ”sockerinlägget”.

    Är ni såhär på riktigt eller vill ni bara framstå som oerhört svartvita, trångsynta och utan förmåga att förstå det ni läser? Ni läser en blogg om en persons liv, inte en faktabok!

  3. I det inlägget beskrev hon till största delen hur HON äter men även att hon har tagit bort mycket av sockret även för barnen. Hon skrev också att det inte finns några förbud för barnen! Tänk att Isabella kan provocera er så mycket med så lite… Gör något kul med energin istället😀

   1. Hon skrev för några dagar sedan att hon ville bidra till manipuleringen av embryon för att kunna ”sålla bort” sjuka foster a’la hitler så ni kanske ska ta och läsa lite närmare vad BB skriver. Tycker absolut att hennes åsikter alltid är så himla onödigt radikala.

 2. Snygg design.
  Hur kommer bytet av produkterna att gå till?
  Tar ni tillbaka det som finns hos återförsäljarna och byter ut eller kommer gammal och ny design att finnas sida vid sida tills allt har blivit nytt?
  I det senare fallet tappar man under ganska lång tid effekten av den nya designen.
  Kommer ni att tömma lagret av gammal design till outlets t ex Gekås?

  1. M: kanske vabbar på friskdagen? Barnen behöver ju vara frisk en dag för att årerhämta energi, komma igång me maten, rutiner osv som ofta splittras när de e sjuka. 🙂

 3. Yes Isabella!! Så otroligt snygg design,andas lite Chanel tycker jag,på ett positivt sätt.
  Förpackningarna känns lyxiga,gillar det matta strama utseendet. Korkarna som är mkt mindre känns också som en snygg twist. Kommer gladeligen ”inreda” min dusch samt toalett med era produkter. Grymt jobbat hela gänget!!
  Detta kommer bli succé internationellt.

  1. Men är det inte väldigt slöseri med pengar? Åker ju rakt ner i avloppet. Själv använder jag ett lite billigare schampo som är minst lika bra, och dessutom går det utmärkt att tvätta kroppen med löddret!

  2. Älskar att duscha när produkterna ser lite lyxigare ut. Köper hellre dyra produkter än billiga (läs: Ica/eldorado/eller andra billiga B märken). Gick frisör i grunden och har lärt mig mycket om produkt och Produkt.

   1. Nej det är inte enda skillnaden kan jag lova. Är frisör. Gjorts massor med tester på billiga schampo. Tex finns turtle wax i ett specifikt schampo i tex ica affärerna. Många säger att de får så lent hår av detta schampo. Vet man innehållet är det helt galet. Mängden vatten gör att du för använda 3 dubbelt så mycket schampo för att få upp ett lödder. Det gör inte billigt schampo billigare för deg tar slut snabbare. Ett frisör schampo tar du som en 50 öring av.

 4. Snygg ny design! Skulle ha varit lite roligare och piffigare att ta med en guldlinje eller något på de nya flaskorna? Känns lite lyxigare samt att det blir något som känns igen lite från det gamla. 😊 Bara en fundering!

 5. Kan scrolla igenom din blogg bara för att se dina bilder, så härliga! Hoppas du får en fantastisk vecka! Om någon vill så kan ni alltid besöka min blogg där jag skriver om vardagslivet med psykisk ohälsa! <3

 6. Jättesnygga men känns enligt mig inte som att de kommer stå ut särskilt mycket i en hylla men kanske inte är meningen? Tycker de är väldigt lika Maria Nilas förpackningar på något sett. Hur som betydligt mer vuxna och passande design för både priset och tilltänkt målgrupp 😀

 7. Hej Isabella!
  Har en arbetsintervju nästa vecka med dress code : business attire.
  Snälla hjälp till med prisvärda tips. Din stil är underbar.

  1. Håller tyvärr med. Den gamla designen känns mer lockande än den nya. Den nya är väldigt likt allt annat på marknaden.
   Designen ni har idag är för mig som älskar inredning väldigt lockande. Era produkter blir en fin detalj i badrummet eller en två i köket ex. Den nya designen är för mig tyvärr lite intetsägande.

  2. Håller verkligen med här också, och förstår inte hur Bella inte ser det..! De gamla/befintliga förpackningarna tilltalar en starkt både i butiken och online, de har ett originellt och ungdomligt, fräscht utseende! De nya flaskorna ser supertråkiga, mörka och murriga ut och ser dessutom billigare ut…? Riktigt tråkigt, för förpackningen ÄR en stor del av det hela, men antar att Bella riktar sig till målgrupp 40+ nu :/

 8. Finns era produkter att köpa i Finland ? Skulle väldigt gärna vilja testa men har inte sett till dem på våra apotek ? Eller kan man beställa via nätet?

 9. Hej! Såg just din Instastory och blev glad!

  Jag hoppas att ni får en helt fantastisk eftermiddag ihop och att det går alldeles strålande med ny produktdesign och allt annat du/ni tar för er.

  Jag är bara en vanlig mamma, har själv en gosig fyraåring och blev alldeles varm i hjärtat av igenkänning med en liten plutt som sitter i fönstret och blir exalterad av bussar. Och vilken dröm att kolla orange sportbilar med dörrar som lyfts åt sidorna. En sån vill JAG också ha någon gång!

  Ville bara skicka lite pepp och en hälsning eftersom du är en så härlig person (baserat på det man kan läsa på bloggen).

 10. Jag blir full i skratt.
  Kan inte vara lätt,damned if you do,damned if you dont…..
  Är ni helt allvarliga när ni påpekar att Isabella tidigare har sagt att hon inte ger socker till barnen?!!
  Herregud,hon är bara en människa,precis som alla andra!!!
  Låt henne göra som hon vill,det är OK att ändra sig kring vad som helst egentligen, eller hur ??
  Visste inte att det fanns så mkt Gestapo-människor överallt.
  Till alla andra fina , positiva människor vill jag bara önska en God Jul!!
  Ta hand om er därute ❤️

 11. Hej! 😊 jag har en fråga till dig (eller någon annan som kanske har erfarenhet). Jag har fått premalex då jag har grov pmds. Men undrar om du gick upp i vikt av det, eller vilka biverkningar du fick?

  1. Jag gick inte upp i vikt, tappade matlusten och var konstant illamående.

   Sedan blev jag extremt och obehagligt avtrubbad. Otrevligt.

  2. Hej!
   Har minst två vänninor som ätit premalex och de upplevde att de gick upp i vikt, den ena ganska mycket faktiskt. Beror ju på hur man själv tar hand om sin kropp.
   Kalorier in, kalorier ut.

 12. Jag skulle hellre bunkra upp hemma med den gamla designen är att köpa den nya. Tycker den ser så tråkig ut.
  Får bli en tripp till Gekås och handla….

 13. Ser fint ut, men schampooflaskorna är så lika Apolivas nya, så om de står bredvid varandra på apoteket kommer det knappt gå att se skillnad på dem. Svart för sensitive-serien känns som ett konstigt val. Lite tråkigt. Tycker vitt och guld är tidlöst och fräscht, de nya är väldigt ‘inne just nu’. Men som sagt, fint, och viktigast är att du är nöjd! 😊

 14. Tycker inte heller om den nya designen. Ser ut som alla annat på apoteket som går att köpa idag. Påminner även om kicks serie. Sorry, men ser billigt ut!

 15. Supersnygga förpackningar!
  Älskar era produkter och använder torrschampoo och deo från er varje dag! Kan ni inte ta fram en tandkräm? Tillverkad i sverige och utan plast?
  Hoppas hoppas! 😋

 16. Jättefin ny design! Känns mycket vuxnare. Den tidigare kändes lite som en produkt för tonåringar. Lite tråkigt om man betalar ganska dyra pengar för produkten. Mycket bra framsteg.
  God jul!

 17. Eftersom du gillar feedback så kommer det: kommer tyvärr inte köpa/testa fler produkter nu med den nya designen. De gamla flaskorna var fina att ha framme och känns mer unika. Detta känns som en b-version av tex Maria Nila och liknande märken.

 18. Hej! Supersnyggt – men en sak jag tänkt på och blivit galen på är att balsamflaskan är mindre än schampot! Jag använder mer av balsam än schampo.

 19. Den gamla designen känns mer unik, sticker ut mer och man känner igen den i hyllan. De andra smälter bara in bland allt annst tyvärr.

 20. Är inte heller ett fan av den nya designen… Speciellt inte typsnittet som påminner om något man kan fixa ihop på MS Word. Är också nyfiken på varför ni inte har tagit till er kritiken från förra inlägget angående designen. Hoppas att ni har gjort en marknadsundersökning som styrker ert nya val och inte bara går efter vad alla på kontoret tycker….

 21. Tänker bara Maria Nila Maria Nila Maria Nila. Tyvärr väldigt (med fetstil på väldigt) tråkig design som liknar minst 3 andra märken på marknaden. Inte alls utstickande eller lockande. Inget man gladeligen ställer fram för det är snyggt. Inte lyxigt på ett minimalistiskt sätt. Bara tråkigt tyvärr. Kommer inte känna mig lockad alls att titta på dem i hyllan, de du har nu kanske kan arbetas på och förfinas men de står iaf ut.
  Men, eftersom ni inte tagit till er av våra kommentarer om detta innan, så antar jag att ni antingen har en väldigt stark vision och den ska ni såklart följa, eller att ni har mer information rent marknadsstrategiskt med den nya designen som vi vanliga dödliga inte vet om. Vad kul att du är glad iaf! 🙂

 22. Första gången jag någonsin kommenterar, men kan inte hålla mig då jag tycker att design är så viktigt, och är en stor anledning till varför jag köper vissa produkter. Håller verkligen med kommentarerna ovan att den nya designen ser väldigt trist ut. Denna design har man sett tidigare och tycker inte att den sticker ut på något sätt. Varumärket får plötsligt en väldigt blek och tråkig identitet. De är stilrena och fina nya flaskorna, och jag förstår tanken bakom, men oj så tråkiga…tror inte att jag hade valt dem om jag stod i en butik med flera hundra andra varumärken.

  1. +1! varför har ni inte tagit åt er av all feedback? Ni har ju en guldgruva här, direktkontakt med massa kunder, det är få företag förunnat! designen är urtråkig.

 23. Jag vill gärna veta vart dagens casual outfit kommer ifrån, jeansen är ju toksnygga! Skriv gärna alltid ut sakerna du har på dig oavsett kvalite på bilderna. Låter som du och barnen haft en toppen-eftermiddag. Trevlig kväll!

 24. Är ny läsare av din blogg, tycker mig minnas att du skrev om Amerikanska distributörer? Kan man få tag på dina produkter här i USA? Var i sådanafall? mvh C

 25. Hej! Har du kanske funderat på att ta fram sleeping sensation som är lite parfymerad? Älskar den produkten men tycker inte den ger nån lyxig känsla utan doft. Snarare tråkig känsla. Vet att många inte tål parfym men vi är minst lika många som älskar dofter. 🙂 älskar dock många av dina produkter… kan inte leva utan torrschampoot. Lätt bästa på marknaden…

 26. Superfin ny design! Grattis! Vill lyfta fram användningen av ordet nude i skönhetsbranschen – att spegla nakenhet/bar hud med endast en färg känns som ngt vi måste motarbeta, eftersom det finns så många olika hudfärger. I det här fallet syftar du ju på flaskans design och inte färgen på innehållet, men ändå. Kanske går det att prata om beige eller ljusrosa ist?

 27. Så snyggt!
  Många tänker på vad som ser snyggt ut i en butikshylla men jag tänker kanske mer på hur jag vill ha det hemma i min badrumshylla. Detta blir en inredningsdetalj och ser definitivt mera lyxigt ut.

 28. Hej Isabella!

  Jag och en väninna går i tankar om att starta aktiebolag inom närmsta året. Vi har många tankar och idéer och vet men har ingen som helst erfarenhet av entreprenörskap.
  Finns det några kurser som du skulle rekommendera? Vill gärna bli lite mer insatt i det hela innan vi sätter igång. Vet att man kan få gratis rådgivning via Nyföretagarcentrum och att Almi håller kurser ibland, men om du har något annat tips att dela med dig av vore jag jättetacksam!
  Tack på förhand!

 29. JIPPI! Nice – nu kommer jag att prova era produkter. Jag har innan känt att produkterna sett lite för gulliga ut, men nu passar de oss hemma i badrummet. Kul!

 30. Hej! Det är inte bara du som använder termen nude för att beskriva färgen beige, men jag ville bara lyfta att ”nude” är i många olika färger då det ska vara hudfärgad. Allt från beige till mörkbrun. Det kan därför bli problematiskt att kalla beige för nude.
  Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..