Julevent med Babyshop

I samarbete med Babyshop 

Igår hade jag ett event med BabyShop i deras butik i Sturegallerian. Babyshop är en av mina partners som jag har haft längst. Det blev ett mysigt och lyckat event på alla sätt, babyshop hade ordnat med fika i form av lussebullar, pepparkakor och julgodis. Julmusiken spelades live, det fanns fina erbjudanden och till och med ett paketinslagnings-proffs på plats för den som fyndade en julklapp. Men roligast var såklart att få träffa er nästan 150 läsare som kom dit. Det värmer alltid i hjärtat att träffa er som följt mig så länge och som på något sätt också går jämnsides med mig i livet. Många hade med sig sina barn till eventet och det kändes extra kul.

Jag själv fick med mig en servis och ett par STOKKE stolar hem från eventet igår! Snackboxen – hur fin? Perfekt att duka upp tillsammans med underläggen och muggarna!

.. Nu blir det middag!

I samarbete med Babyshop

LOADING..