#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
november 29 2017 at 15:02

Två kontor!

Det är så mycket som symboliserar oss med den här bilden som jag fotade i vår hall:

… Hur vi växer ur kontor för varje år och att det ofta är bebisar på besök vilket jag älskar. Denna gång kommer vi ha kvar detta kontor men ha ett till bredvid. Nu sitter vi i en supermysig lokal i Sturegallerian och nya kontoret blir ovanför Zara på Stureplan, högst upp med utsikt över svampen. Totalt har vi 500 kvm till alla bolag, Löwengrip Care &. Color, Löwengrip Invest och Nordic Tech House kommer att sitta i våra nya lokaler och Flattered stannar här (plats för showroom etc). Pingis och jag är operativa i alla förutom Flattered samt att de tre första bolagen delar mycket personal, därför uppdelningen. Varför vi inte har ett ställe där vi kan sitta länge är för att vi inte vill dra på oss förstora fasta kostnader, hellre anpassa oss efter hur det går.

Nu ska jag strax hämta barnen, jag har hört rykten att Sally och Gillis bakade pepparkakor igår och att det finns en speciell till mig som väntar på Gillis hylla. Spännande! Jag har saknat dom massor, dessa tre dygn har känts extra långa. Vi hörs ikväll :- )

14 Kommentarer

Emelie

Kan du inte göra ett inlägg om att hitta nya vänner igen? 🙂

Sen har jag en ide till alla förpackningar för lcc också:)

Härligt att det rör på sig. Ja, fasta kostnader vill man inte ha för mycket av, det gäller att vara flexibel!

J

Jo det vill man om det blir billigare över tid.

Majas

Det här är Stockholms innerstad, det blir inte billigare över tid att dra på sig svindyra kvadratkostnader som man inte behöver.

J

Jo om man växer och har långtidskontrakt. Tänk innan du yttrar dig.

Majas

Oj hoppsan J. Hoppas du mår bättre imorgon!

Bella

J var inte otrevlig på något vis, så förstår inte varför du svarar så drygt 🤔

Majas

Bella, att önska någon som skriver ”tänk innan du yttrar dig” en bättre morgondag är inte drygt. Att skriva så som J gjorde är nämligen hyfsat drygt och jag tror att man har en ganska dålig dag om man skriver så.

Jag tycker att det är klokt att anpassa lokalen efter vad som passar perfekt nu och sedan flytta på sig när det behövs.

http://hannafialotta.blogg.se

Hur viktigt för er är det att sitta så centralt som ni gör? Hur länge tror du att ni kommer göra det? Eller är allt annat otänkbart? 🙂

ML

Det är väl ett rivningskontrakt ni har nu?

SÅ fin vagn!

På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips , vardag och mycket mer!

Olivia

Är det någon som vet vad det är för vagn på bilden? 🙂

S

Kan ni snälla fasa ut flaskvatten/dryck? Svenskt kranvatten är fantastiskt, antingen som det är eller kolsyrat. Vill man piffa till det kan ni lägga till tex gurka, mynta, apelsin, bär eller likn. Tänk på miljön och vår planet!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *