#IsabellaLöwengrip
Följ
At home
november 11 2017 at 13:09

Nya lampor

I samarbete med Sävedalens Belysning

Åh det var härligt att få vakna upp i mitt eget hus imorse. Jag älskar att bo här och har hunnit göra om det mer till mitt och barnens.

Trappan har fått en ny look, tofflor Flattered

Lampan har bytts ut till en från Sävedalens belysning (adlink). Jag älskar den, den passade in perfekt. Jag vill ha mer en hotellkänsla i huset gällande inredning. Nu är övervåningen mer så och nedervåningen är mer minimalistisk. Men sakta men säkert sker det en förändring. Mer ombonat och mysigt blir det.

Min WIC har även fått nya spottar (adlink)

Jag var på en långpromenad på morgonen. Sedan gjorde jag en sallad med hasselnöts-tofu (tips från Astrid & Aporna) och spenat, broccoli, soltorkade tomater och avokado. Nu ska jag hämta mina älskade barn. Hjärtat slår nästan extra slag för att jag saknar dom så. Sist vi sågs var en vecka sedan. Nu väntar lördagsmys, böcker och en massa gos.

I samarbete med Sävedalens Belysning

56 Kommentarer

S

Vad fint! Vad heter färgen i ditt sovrum? Kram

Mi

Målarfärg.

S

Jag undrar koden på färgen.

Maria

Orka vara så jävla dryg!

Du har det så fint hemma hos dig. Jag drömmer om den dagen jag själv äger ettt hus. Det är dock ett par år kvar, tar examen i maj 2019…. :/:)

Anna

Hotellkänsla vill man väl inte ha hemma.
Hemma vill man ha hemmakänsla.
Du som bor så mycket på hotell borde väl tycka det är skönt att komma hem o slippa hotellkänsla.

Elin

Vem är denna ”man” du skriver om? Det är ju inte Isabella iallafall eftersom att hon skriver att hon vill ha så.

e

Varför vill ”man” inte det? Tycker de är mysigt med hotell och skulle vilja ha lite mer så jag också. Iaf i sovrummet. 🙂 Bella kanske gillar den stilen, så låt henne. 😀

L

Varför vill du ha ditt hem som ett hotell? Känns det inte opersonligt?

Mi

Precis som ”familjen Jones”. Bara att två barn på riktigt växer upp så.

therese

Vad har du i trappan? Är det någon filt på trappstegen?
Sjukt snyggt! Ska göra om min trappa och letar inspiration.

Alexandra

Jag undrar också! Ser jättefint ut! Vår trapp ska få en update och vill gärna få lite inspo. 🙂

Lena

Hotellkänsla känns väldigt opersonligt hemma. Jag tycker att man skall kunna ha det personligt i ett hem, känns stelt med hotellkänsla.

Det beror väl på lite vad man menar med hotellkänsla. Blondinbella kanske syftar på vissa aspekter av det och inte andra. För mig är tillexempel hotellkänsla heltäckningsmatta, mörkläggningsgardiner (och vanliga gardiner), att möblerna är förhållandevis mörka och att allt är väldigt ”put together”. Att sovrummet ser ut på detta sätt behöver inte betyda att det är opersonligt. Man kan ju anpassa sin heltäckningsmatta, gardiner och liknande efter egen smak. Det är ju isåfall mer opersonligt att de flesta svenska hem har ungefär samma möbler från IKEA.

Emma

Behåll dina åsikter för dig själv! Ingen är intresserade av dem!

Mi

Men dina antecknar vi ivrigt.

P

Ni som skriver så kan ju inte veta hur mysigt/snyggt det kan vara på ett hotell.

Supersnygg lampa(den första lampbilden!) Men håller med,inte hotellkänsla i samtliga rum.. Roligare med varmare och personligt! Badrummet får gärna vara som hotell dock😊

Mari

Åh så kul det måste vara att hämta barnen?!
När ska du ha de extra? Nu har ju de varit hos sin pappa en hel vecka flera gånger, men jag har inte fått det till att de är hos dig en hel vecka någon gång?! Eller kommer det att jämna ut sig när du kan lägga om ditt schema till varannan vecka?

Elin

Sitter du seriöst och klurar på sånt Mari, och försöker få ihop det? Har du inget bättre att försöka få ihop, som ditt eget liv tillexempel?

L

Eller så sköter Bella o Odd det där själva utan att det behövs göras i bloggen.
Varför bryr du dig ens?

Helena

De löser nog det ska du se.

Annas

Men snälla Mari du måste väl ändå ha annat i livet än att sitta och räkna på dagarna Bella jag barnen? Helt sjukt att du en kommentar på det sättet du gör. Inte konstigt att samhället ser ut som det gör med människor som dig.

P

Mari, vet du, du behöver inte ”få till det” för du har inte med det att göra.
Det är en sak mellan O och I. Jättekonstigt att du inte förstår det.

Lisen

Hotellkänsla , ja t o m morgonrocken har allt-i-allon hängt upp som på hotell.

Cora

Snart är du lika bra på att provocera, som din kollega KZ.

e

Varför blir du provocerad av de där? suck.. sök dit till en annan blogg isf

Karin

Verkligen hotellkänsla! Ser ju ut som om ingen bor där. Bara en utställningslägenhet. Vilka barn trivs där?

Allti

Hennes kanske?

m

Deras pappas hem ser ut som ett vanligt hem så då spelar det nog ingen större roll.

Mia

Får inte ihop det riktigt, ena stunden är man en enligt sig själv tokig mamma som älskar att busa med sina kids, nästa stund visar man upp ett rum, visserligen sovrum som ser ut som som ”se, men inte röra”
Gillar Gilis och Sally att vara där?

Anna

MIA
ATT DU ORKAR BRY DIG SÅ MYCKET OM NÅGON ANNANS BARN TRIVS I SITT EGET HEM? DE HAR VÄL EN PAPPA SOM SER EFTER OM DET NU SKULLE BEHÖVAS MEN TVEKAR PÅ ATT DET BEHÖVS. DE HAR EN BRA MAMMA SOM SER TILL DERAS BÄSTA.

LÄGG DIN EGEN TID PÅ NÅGOT SOM FAKTISKT SPRLAR ROLL I DITT EGET LIV!

Mi

Säger du som läser bloggar om andras liv.

Mia

Men oj, så arg man kan bli. Kah frågade bara om kidsen trivdes i sitt sovrum. Klart de trivs att vara med sin mamma,
Syftet med bloggen är att få kommentarer och många som löser, så jag bidrar på mitt sätt.
Jagbär alldeles övertygad om att Isabella är en bra mamma, även om vi har olika lösningar på saker, har aldrig skrivit att honnör dålig.

Johanna

Ska Bella ha fullständig kaos i barnrummen medan barnen är hos Odd eller vad menar du? Allt blir ju städat ordentligt då barnens vecka hos mamma är över. Sedan röjer de runt när de kommer tillbaka igen. Skulle Bella ta bild när veckan med barnen är över så ser det säkert lite annorlunda ut…

Åsa

hon visar även upp bilder på barnrum som är lite röriga, med leksaker utspritt precis som det ska vara vid lek. Det ena behöver väl inte utesluta det andra. Bella verkar vara en lekfull mamma ❤️

Anita

Fast nu är ju det där bara sovrummet, alltså dom sover där tillsammans för att ha det andra rummet fyllt av leksaker där dom får stöka ner hur mycket dom vill. Sjukt bra ju, inte sant Mia? Så nu behöver du inte ägna ditt liv mer åt detta.

Bath

Du skriver ”mer som mitt eget” tycker det känns märkligt att du skriver så.
Du och skapade ”ert hem” när ni va tillsammans och då va det ”ert hem”
det ni gjorde tillsammans. Konstigt uttryck för det var väl inte Ida som bestämde? Oavsett så hoppas jag att du och barnen kommer att trivas i er nya miljö.

P

Om man separerar Bath, så köper man ju saker som man själv gillar. Man behöver inte kompromissa med någon. Vad är märkligt med det?

Bath

Du och Odd menar jag i föregående inlägg.

K

Det måste vara en oerhörd kontrast för barnen att gå från pappans hem till ditt. Här är allt arrangerat och cleant. Ser mycket vackert ut dock mer som ett showroom.

Åsa

Inte fel med lite omväxling för barnen. Dock vet jag att Bella har fullt med leksaker och sånt också ❤️ Så det går nog ingen nöd på barnen

Sofia

Har du varit hemma hos Odd?

m

Har legat ute på Hemnet, slappna av….

Malin

Vilka underbara sängar i barnens rum, var är dom inköpta?

Sååå fint! Jag och min sambo har precis köpt nytt hus och har påbörjat renovering. Jag vill också ha mer lyxig hotellkänsla med tunga gardiner, mjuka mattor och härlig vardagslyx som golvvärme i badrummet, fina produkter i badrummet och färska blommor. Vill gärna se mer av ditt hem, det är så inspirerande.

Katja

Ja, och hehe , den känslan Första semester ifrån Taif ( Saudiarabien) och landade på Heathtrow , London fest. Men att ändra en religion tar ändring i skriften men att påverka, heja!, Inshallah.
Jag jobbade där dryga året som sjuksköterska , men ibland tror jag ändå att det är business med det som du beskriver. Under ramadan tex som är en högtid i muslimer och Mekka så fick vi västlänningar inte visa en flaska vatten utanför fikarummet på avd. Människor piskas.

Jättefina lampor!

m

Sitter du på den pyttelilla pallen och nattar barnen? 🙂

Elin Thor

Undrar hur du gjort med trappan? Vår är målad vit o börjar bli ful. Mannen vill ha trappmattor men jag tycker de känns pensionäriga (dom som ser ut som halvmånar). Såg att du hade täckt hela trappsteget vilket var mycket snyggare!! Var hittar man de?

B

Fick du välja eller bad de dig promota just dessa lampor?

Hur kan man bli så provocerad av detta? Barnens rum ser man ju bara en vägg utav här? Orka tjorka!

Och här borta bor jag nu i en lägenhet som ser ut som ett hotell 😃, inklusive reception och mörkläggningsgardiner o tom TV ovanför badkaret.

louise

Åhhh vilken barnvänlig trappa !!! vart kommer mattan ifrån i trappan??

Har trätrappa idag, som är super hal

Tacksam för svar

kram kram

Alexandra Eliasson

Undrar var sängarna är ifrån. Superfina verkligen!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *