#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
november 28 2017 at 16:30

Mapiful

– I samarbete med Mapiful –

För mig har det länge varit en målsättning och dröm att lansera LCC utomlands. Det är något som vi jobbat med länge och som verkligen tagit fart ordentligt den senaste tiden. Ni har kunnat följa utvecklingen och följa mig när jag rest till bland annat HongKong, Saudi, Dubai och flera andra länder i Europa. Det är så oerhört viktigt att våga drömma stort, och att inte låta sig hindras av gränser. Varken gränser för fantasi, nationer eller drömmar.

Den här världskartan påminner mig om att världen är min spelplan. Att det finns oändligt med möjligheter där ute. Det finns kulturer att uppleva, människor att möta och förändringar att bidra till. Kartan kommer ifrån Mapiful, som ni vet har jag flera tavlor därifrån sen tidigare. Nu har de kommit in nya färger, som den här svarta. Det kändes tomt i hallen, så jag kände att denna var perfekt att ha i där som en påminnelse när jag går till jobbet. Ett bra julklappstips är att kika in hos Mapiful, de gör personligt anpassade kartor på vilken plats som helst, en fin och personlig present! Med rabattkoden Isabella får ni 15% rabatt och fri frakt fram tills 12 december.

– I samarbete med Mapiful –

 

24 Kommentarer

Mapiful gör fantastiska tavlor! Perfekt för den som gillar att resa och gillar kartor som motiv… 🙂

Min dröm destination är Maldiverna , Bali och Aruba!

På min blogg får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tips och vardag!

Mari

Tänkte på en sak när jag såg ditt inlägg.. fått för mig att du även tycker om mindboards osv? Hur som helst finns det ju kartor där man skrapar (typ trisslott) fram vilka länder man varit i. Tänkte då att ni borde ha det på kontoret och skrapa varje land ni etablerar i så er resa blir tydlig och att det även ger en viss känsla att skrapa fram ytterligare ett nytt land 🙂

Vendela

Sådana kartor finns på https://www.pinaround.se där man pinnar de länder man varit i, så kan man välja olika färger på pinsen för olika familjemedlemmar – eller som i Bellas fall då för de olika företagen, vilka länder de etablerat sig i hittills. Jag är supernöjd med min karta därifrån, så fina och smarta!

HH

Hur mycket kultur har du egentligen upplevt, med några hattiga dygn hit och dit på all inclusive hotell och i olika mässhallar… ?
Du vill så gärna framstå som livserfaren, men du måste lugna dig, och låta det komma naturligt med åldern.

Oj, vilken dryg kommentar! Herregud. Gissar på att Isabella kommer ha upplevt dubbelt så mycket kultur under sitt liv som många andra hinner med under sitt.

M

Blondinbella är ju trots allt 27. När jag var 27 hade jag tagit min Master, bott i tre olika länder och påbörjat min karriär i ett fjärde land och lärt mig fyra språk. Jag tycker nog jag hunnit med ganska mycket och definitivt lika mycket som Bella, jag har bara gjort andra val i livet.

Jh

Ja typ Saudi som tydligen var väldigt bra. Haha.

Lotta

Haha ja…

P

Pinsamt att du känner dig provocerad av hennes ”livserfarenhet” HH.
”Komma naturligt med åldern”? Det är hennes dröm o målsättning att lansera LCC utomlands. Har hon påstått någonstans att hon kan allt om dessa länder?

Annika C Maria

👍🏻

Så himla fin! Särskilt med blommorna som kontrast 🙂

E

Vet du om den är av kork så att det går att sätta upp häftstift där man varit

Ua

Det är en vacker tavla, men när jag tittar på bilden ser jag främst hur orättvis världen fortfarande är.

Tara

UA – Hur ser du det i bilden?

OBS en välment fråga.

Ua

För den visar att en stor mängd människor i världen fortfarande lever i mörker och utan elektricitet.

Lotta

@UA varför ha sådana destruktiva tankar? Förstår inte den kopplingen.

Ua

@lotta. Oj, inte meningen låta destruktiv. För mig blir det mer skumt hur man inte ser den kopplingen.

Cilla

Oslo och Öresundsregionen lyser starkare än Stockholm… bara en reflektion 😋

Majas

Ni slösar mer el 🙂

leila

En bild på tredje världens mörker?

Kristina

Hej! För ett bra tag sedan tipsade du om en sida där man kunde registrera sig & se vilka försäkringar man har. Som en överblick helt enkelt. Men har den sidan försvunnit helt eller vet du något ?

Följer din resa genom länderna och ditt affärsliv. Det är inspirerande. 🙂

Åh, jag älskar inredning och väggdekorationer! Jag har också en webbutik med fotokonst och almanackor fast med inspiration från landsbygden istället för kartor. Men den blir nog jättesnygg hemma hos dig, coolt material. https://garden24.se/produkt/design/

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *