#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
november 14 2017 at 13:41

En mardröm

Det är svårt att gasa in i en jobbvecka när det händer mycket privat. Ni vet att jag ibland nämner att jag får hot mot mig, det är något som kommer och går och har gjort dom senaste åren. Nu är det en period igen som är jobbig. I fredagskväll när jag var på hockeymatchen fick jag ett samtal från de säkerhetsbolag jag jobbar med som berättade att en situation hade uppstått så i lördags innan jag hämtade barnen gick vi igenom mina säkerhetsrutiner. Jag har ett säkert hem, ett personlarm och ibland en vakt som är med mig. För mig att det lika bra att det är öppet att det är så, för när det inte är en vanlig knäppis utan mer avancerat är det bättre att visa att jag är fel person att slå mot.

Jag har haft svårt att fokusera efter i fredags, det är omänskligt att ha det såhär. Det är en stress som lägger sig över allt annat och jag blir disträ och lättirriterad. Men nu är barnen hos deras pappa och jag har sällskap hemma under veckan samt jobbar tätt med vaktbolaget så nu kan jag inte göra mer. Jag kan inte resa iväg och ta en paus, jag vill inte det. Jag har bolag att driva och det måste jag få göra. Men om inläggen blir mindre personliga på ett tag vet ni varför. Jag gör så gott jag kan. Men ibland undrar jag hur mycket man ska orka med som människa, är det inte en skilsmässa så är det människor som vill mig illa.

Kavaj Ivy & Oak (adlink), blus Mayla, jeans Toteme (adlink) och skor Flattered

Förmiddagens möte, med Hermine som är LCC:s digitala chef. Himla kul att ha henne ombord efter ha jobbat 25 år som chefredaktör på Elle. Hermine kommer med nya infallsvinklar varje dag på content och allt det kreativa, jag älskar att jobba med duktiga människor.

114 Kommentarer

Evelina

Så otroligt hemskt och tråkigt att du ska behöva vara med om sånt här! Ingen människa ska behöva genomlida det du är med om. Helt sjukt att det förekommer på riktigt liksom.. Man vill gärna tro att det bara är på film.
Önskar det fanns något jag kunde göra.
Så fint att läsa alla kommentarer från läsare som stöttar 🙂
Du är stark!
Skickar styrkekramar.

Emi

Att skriva så detaljerad om ditt liv hjälper inte Dig utan
bedragare får mer info för att kunna skrämma dig …hemska människor.
ta väl hand om dig:)

Katja

Alexander Bard är nominerad i nån stor gala till Sverges främsta trendspanare inom IT!

Emma

Fruktansvärt tråkigt. Finns tyvärr otroligt många ”onda” människor jag och min familj har upplevt allt för många av den typen så man börjar undra lite. Jag är alltid på min vakt, kan inte lita på någon. Otroligt att det ska behöva gå så långt.

maja

♡♡♡♡♡

Emelie

Fy vad obehagligt att få ett sådant samtal! Skönt att du känner dig trygg i säkerheten du byggt upp runtomkring dig. Du får kanske börja skriva var du varit och vad du gjort i efterhand. På så sätt kan du fortfarande dela med dig av det du vill dela med dig av och som du tror att vi läsare tycker om att läsa om. Hoppas att det lugnar sig snart!

Helen

Usch vad jobbigt! Ta en funderare om det är värt att vara för offentlig. Det är ju tyvärr en risk du tar som offentlig person när du fotar ditt hus och skriver i vilket område ni bor. Fotar barnen. Skriver när de är på förskolan..När ni är hemma, när ni reser osv.. Alla dyra inköp och ägodelar som lyxbilar, märkeskläder, smycken etc… Hade det varit jag hade jag gjort allt för att skydda barnen och omprioriterat mina värderingar även om det känns surt. Hellre det än att det händer er något. Se hur det gick för Kim Kardashian. Hon visade upp sina smycken på instastory och blev rånad under vapenhot i sin lägenhet i Paris. Med dagens teknik kan de kriminella lista ut nästan allt.. var rädd om er.. kramar

Sofia

Fotar ditt hus? Folkbokföring är offentlig information om man inte har skyddad identitet. Dessutom går ju all information att få fram om någon har beslutits sig för det. Så lägg inte skulden på Bella.

En annan Karin

Vad hemskt att läsa. Det måste vara oerhört påfrestande för dig Isabella. Hoppas att det på något sätt kan bli bättre. Så tråkigt att du inte kan bli lämnad ifred. Massa kramar till dig!

Jenny

Fy vad hemskt! Finns säkert mycket obehagliga människor som vill komma över pengar och är beredda att gå långt i detta.
Så klokt av dig att du inte visat ansikten på dina barn här i bloggen och att du anlitat vakt m.m.
Skulle om jag var dig aldrig skriva ut i bloggen vad du planerar och göra i realtid utan endast beskriva saker som skett minst ett dygn senare osv.
Var rädd om dig! ❤️

Gud vilken fin bild på dig:)

Clara

Nu ska du absolut prioritera din och dina barns säkerhet framför offentlighet och socialamedier.Självklart är det så mycket roligare att läsa personliga inlägg om din vardag men låt det bli mer yta och tona ner vart du ska och vad du och barnen gör,när du ska ha dem osv.Du kan ju fokusera lite mer på att berätta personligt om dina tankar om ditten och datten som händer i världen,barnuppfostran,bra böcker du har läst,musik du gillar att spela högt i bilen osv det behöver ju inte bara vara LCC och reklaminlägg.Keep strong.

frida

Låter lite som att du en som retar dej på Bella,….
Men oavsett så är ondskan mkt listig och slug, först kommer hotet vars mening bara är att styra och ställa

Karin

Men fy så vidrigt! Att oroa sig för kidnappning måste vara hemskt. Kan barnen sova i eget rum eller måste ni sova alla tillsammans? Hur hanterar du detta med Odd? Han måste ju vara utom sig av oro när barnen sover hos dig?

Victoria

Jag har reflekterat lite varför du inte Umgås med din mamma? Kan inte hon ställa upp och bo hos dig? Samtidigt som hon kan passa på att träffa sina barnbarn så får ju du lite trygghet? Mina barn älskar att ha mormor och morfar här eller sova hos dem.

Elin

Sluta reflektera över det Victoria!

D

Fast har tanken slagit dig att hon kanske inte vill ha sin mamma där. Jag bor 15 km ifrån mina föräldrar och vi ses max 1 gång/månaden (mest för barnens skull).

Anette

Du kanske inte ska skriva ut så tydligt vart du ska mm. Tex inte skriva att ”på måndag åker jag till saudi” utan skriva i veckan istället? Du liksom bjuder ju alla konstiga typer på exakt var du befinner dig vissa dagar och det är ju onödigt. Kram ❤️

frida

SÅ beklagligt! Så himla fult 🙁
Gillar dej Bella, är nu inne på mitt 10e år som bloggläsare och kommer lätt att fortsätta i minst 10 år till!
Powerkramar Frida <3 <3 <3

Yvette

God Bless !!!

Lisa

Ja livet kan vara förjävligt men det kan ju också vara väldigt bra så det är bara att kämpa på 🙂

Åsa

Men fy vad tråkigt att läsa! Usch man blir ledsen. Styrekram ❤️

Nina

Det gör mig så ledsen att du ska behöva stå ut med sånt här! Hoppas att allt löser sig, du är fantastisk!

Johanna

Jättehemskt att det ska behöva vara så. All styrka till dig! ♡

Dalle

Så hemskt! Blir ledsen för din skull! Galet vad jobbet för med sig..Heja dig o ungarna dina!

Johanna

Så sorgligt att en duktig och driven person som gör gott och behövs i vårt samhälle ska drabbas så hårt. Ta hand om dig & dina nära och kära <3

Malin

Vilken mardröm… Det är hemskt att ni ska behöva ha det så bara för att ni är igenkända.. Precis som om att någon har rätt att göra hemska saker emot er för att ni valt att leva det liv ni (bloggare, kändisar osv) lever.. Fruktansvärt! Jag hoppas att det blir bättre för dig snart! Härligt att du har så mycke bra människor runt om dig ❤️

Ellen

Men fy.. Ingen förtjänar att ha ett sånt hot. Själv hade jag inbrott inatt av en som varit inne i vår lägenhet när vi sov, så känner mig också lite skärrad och otrygg just nu. Usch.

S

Usch vad läskigt!! Om jag vore barnens pappa skulle jag bara livrädd för att någon galning ska skada barnen OCH barnens mamma. Skulle verkligen flytta till en trygg lägenhet m portvakt om det finns sådana och m högt läge. Hade en stalkar efter mig en gång. Mådde sjukt dåligt.

Charlotta

Vad ledsen jag blir att sånt här finns. Hoppas verkligen att de får tag på förövaren och att det blir bättre för dig snart. Kram

Sofia

All kärlek till dig ❤

Olivia

Hur kan folk lägga över detta på Isabella?? ”Du bör tänka på barnens säkerhet och bli mindre offentlig” ”ja eller så BÖR de som hotar henne sluta hota?” Lägg aldrig skulden på offret!!!! Och så länge man orkar ska man inte låta boven vinna. Stå på dig<3

Stina

Det finns så sjuka människor. Ta mycket hjälp, polisanmäl och kämpa på! 💪

Pernilla Knutsson

Men att människor inte bara kan bete sig och använda sin energi till positiva saker istället för hot mot andra människor.
Beundrar dig för att du orkar fortsätta och fortfarande kan jobba på.
Du är fantastisk!

C

I am thrilled to see that you have a mature woman on board now! Good for you. It has been all young people (mainly girls) in your office so far and from my own experience, running a company with 12 employees, diversity in age, gender and…everything is best.
PS: I had a stalker once, a former US Marine, the only thing you can do is keep living your life (as you are!). It is hard I know and it really gets to you, but stay strong girl. -I wonder was the stalking less when you were married? All the best, C.

J

Usch så hemskt! Heja dig som orkar fortsätta och inte skräms av hoten!

KK

Har läst att den här typen av brottslighet ökar, så det är bra att du har råd med personskydd vid behov, och bra larm hemma.

Anne

Det är en av de dyrköpta kostnaderna med att vara kändis och att vara rik. Hoten kommer som ett brev på posten. Jag lider med er. Du måste ju kunna vara mer otydlig med var ni är. Skriv om några dagar tillbaka om er vardag. Och annars andra ämnen. Skriv framför allt inte var barnen är..

Emma

Det är SÅ SJUKT att du ska behöva stå ut med det här. Jag förstår att du kanske inte vill göra det, men slår tanken någonsin dig att ”hänga ut” de som hotar? Du har tusentals följare som backar dig, men när det kommer till en fysisk verklighet är hot mer påtagliga tyvärr… Jag tycker i vareja fall verkligen om din webbserie. Ge inte efter för hoten, vi läsare skulle skydda dig om vi kunde.

Blir så ledsen när jag läser detta. Att man ska behöva vara otrygg i sitt egna hem. Fy skäms på dem som hotar dig och dina barn <3

Styrke kram

Hello Bombshell gänget

Sofia

Heja Dig! Hit brukar jag gå när jag behöver energi av en stark och driven person. Jag får alltid energi och inspiration av dig och jag önskar jag kunde ge något tillbaka. Vad bra att du har så hög säkerhet runt omkring dig i alla fall. All styrka till dig!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *