#IsabellaLöwengrip
Följ
Food & travel Looks
november 30 2017 at 09:00

DvF i NYC

Alltid när jag är i NYC går jag förbi DvF flagshipstore i Meatpacking. Jag älskar deras kläder och kvinnan som grundat. (Diane har dessutom en grön Bentley som jag tycker är cool). Det finns så mycket för olika tillfällen, det stilrena klassiska, feminint och mycket galna prints. Jag drar mig mest för det lite mer sobra. Omklädningsrummen på nedervåningen är otroligt fina och man får kaffe eller champagne under tiden man provar. Lyxigt!

DvF har också fina basplagg. Jag köpte en vit tröja som passar till allt och en vinröd polotröja. Passformen är hennes grej.

Sedan köpte jag denna klänning i kashmir-mix. Jag tycker att färgen är så fin och så var den så mjuk! Dock är det fel bh under, en balconette blir bättre. Om jag vill ha klänningen i jobbet går det att ha en polotröja över. Superfint!

Nu ska jag iväg och intervjuas och filmas av norska NRK som åkt hit nu på morgonen!

28 Kommentarer

Så snygga plagg! Blev väldigt shoppingsugen nu 🙂

Den andra M

Att dra sig för betyder att man undviker…. jag antar att du menar att du dras TILL?

K

Wow, vad du är vacker i hennes design. De kläderna är som gjorda för dig! Och vilken klänning, underbar ser du ut!!

Fin klänning, men lite trist färg tycker jag. Passar å andra sidan till mycket!

A

Ett tips för bjudningar / möten etc o du vill ha plantbaserat eller desserter A la raw så vill hag tipsa om att följa ” grawlife” på insta. Underbara efterrätter även för barnkalas

A

Grawfood menar jag

Byxorna var verkligen snygga. Det påminner mig om mina svarta kostymbyxor som jag typ aldrig använder. Kanske dags snart!

Lotta

Snyggt, men jag har inte sett dig tidigare i de plagg du nu börjat bära och säger att du alltid har burit/älskat: Max Mara, DvF, Céline osv. Eller har jag missat nåt? Vad har du från Céline? Eller kommer ett ”samarbete” snart..?

emma

kan lova dig att ett samarbete med celine eller dvf ALDRIG kommer hända

Ronja

Wow vilken pingla!

Ingela

Jag är en något äldre kvinna som älskar mode. Du har en sådan härlig och kvinnlig klädstil så att det är så enkelt att omvandla på sig själv.

judith BCN-TLV

Så vacker du är, Isabella! Du strålar inifrån och ut, och har underbara former. Din kropp ser så stark och välmående ut.

Carola

Hur mår Christian? Kom och tänka på honom av hundprintet på plånboken (?) Har du träffat honom nyligen?

Amanda

Wow, riktigt snyggt – både klänning, kavaj/byxa och den vita t-shirten. T-shirt och kavaj/byxa är ju så snyggt! Du är supersnygg.
Vore för övrigt kul att höra hur du tänker kring börsen just nu. Vilka fonder och aktier har du till exempel? Hur tänker du kring börsklimatet just nu? Något du är sugen på eller säljer av? Vore intressant att ta del av.

Pelle

Va fullt du är!

Ida

Så jäkla snygg klänning 😍😍😍

Sofia

Du menar polotröja under klänningen?

Elin

Snyggt! Blev galet shoppingsugen nu 😄

Karin

Jättesnygg klänning! kan tänka mig att det är riktigt snyggt att ha en polotröja under annars! 😍

Emma

ÄLSKAR skorna, vart är dom ifrån?

Sab

Fiiint! Vart kommer skorna ifrån?
Kram

Irene

Tänk å få vara pretty woman för en dag!

Annette

Såååå snyggt!!! Power…

Johanna

Grymt snygga skor! Vart kommer de från?

Cecilia

Hej
Trevligt med ett nytt och fräscht upplägg. Glöm inte att datera inläggen dock,.

C

Hej Isabella,
Jag har precis börjat ett nytt jobb där det är ett måste kring att alltid vara lite mer uppklädd, och jag ÄLSKAR verkligen din stil!
Jag skulle behöva hjälp och tips kring måsten i en garderob, samt skor som verkligen kan lyfta en hel outfit.
Just gällande klackar så har jag ett dilemma. Tycker du att man kan ha pumps, då ”öppna” men med stängd tå även nu under vintertid eller har du något annat tips på skor som är stilrena och kan lyfta en hel look?

Skulle bli så glad och tacksam av tips från dig på klockrena måsten att ha i en stilren Office garderob. Behöver verkligen införskaffa mig sådana plagg where you can’t go wrong!

Kram!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *