Distributör i USA

Det var bara att upp och hoppa imorse, jag slog upp ögonen prick 06.30 utan väckarklocka (ställd på 6.45). Imponerande att den inre klockan fungerar trots tidsskillnad. Men jag antar att den vaknar till efter sex timmars sömn. Det är en fördel helt klart som småbarnsmamma och entreprenör att inte behöva mer sömn för att vara utvilad. Jag tänker ofta på citatet Annika Falkengren sa i en intervju i Dagens industri ”Annika, du tar dom på energin” – Ord från hennes tidigare chef. Den meningen har fastnat hos mig, jag är inte den smartaste, mest kreativa, pluggat mest, bästa ledaren.. Min största styrka är min energi och att vara en orädd doer. Sätter man ihop min energi med fantastiska VD:ar i varje företag och en snabbfotad organisation som kan förvalta och strukturera upp allt – Då blir vi enormt starka.

Dräkt från Maxmara. Datorfodral från Bottega Veneta. Vi har bott en natt på Bowery Hotel som ligger på Lower Manhattan, rekommenderas starkt. Så mysigt, fantastisk personal och bra läge. Hade det inte varit så att jag vill upptäcka nya hotell hade jag gärna bott här igen. Om två veckor blir det The Standard High Line, Howard 11 eller Public. Inte bestämt mig.

Morgonens möte med en distributör här USA gick strålande. Att kunna ta egna införsäljningsmöten på engelska tyckte jag var en utmaning tidigare, idag är det inga problem. Jag älskar det snarare, försäljning är väldigt roligt och då ställs allt jag har lärt mig som entreprenör under de senaste tio åren på sin spets. Men det blir väldigt enkelt när bolaget man jobbar med är sitt egna och det brinner i själen när man pratar om det. Sådant syns igenom och blir trovärdigt.

Nu väntar snart en flight hem, jag ska byta om till tights, sminka av mig och lägga en sheet mask innan jag somnar. Det är alltid roligt att se de äldre herrans reaktion när ansiktet är täckt med en vit duk. Är man beauty entreprenör så är man, idag har jag även köpt med fukthandskar till händerna hehe … ; – )

Hejdå NYC!

 1. Hej!

  Vill du bo på The Standard High Line vill jag rekommendera dig att boka genom KindTraveler.com. För varje natt du bokar får du möjlighet att skänka $10 till välgörenhet. (Det finns 50 fantastiska organisationer att välja bland) och tillbaka får du en exklusiv rabatt på dina hotellnätter. Så himla bra! Just nu dubblar de dessutom din donation om du bokar fram till den 1a december 😊🙏🏼

 2. Jo Bella, du må sakna en examen men du är jättesmart! Alla dom upplever saker i livet lär sig saker. Med eller utan en klassisk utbildning.
  Så härligt inspirerande att läsa din blogg! Du inspirerar så många som också kämpar på.

  Kör hårt!

 3. Cred till dig för att du lyfter fram de andra i dina företag. Du är säkert superduktig på säljmöten och på att använda din blogg som marknadsföring men utan Pingis tror jag inte företaget hade växt.

 4. Hej Isabella! Jag tror du missuppfattat det där med tidsskillnad. Jag gissar att du vaknade så enkelt vid halv sju för att din ”inre klocka” är inställd på svensk tid, alltså halv ett på dagen. Även om man sovit lite så brukar det vara svårt för kroppen att sova längre än så på dagen.

 5. Undrar om du kan rekommendera en återfuktande mask som inte syns i ansiktet (om det ens finns)? Åker till Thailand om en månad och skulle vilja passa på med en fuktgivande mask under resan, men har två barn med som inte skulle uppskatta att mamma har synlig mask på sig 😉

 6. Hej! Jag är inte helt hundra men jag minns citatet som ”du tar dem på orken”, och inte ”energin”. Jag förstår det som att det inte är en uppspeedd energi som har gett henne framgång, utan att hon envist har trätat på i år efter år. En långsamt men stadigt brinnande eld, istället för en jättebrasa som brinner intensivt me kort. Självklart har hon arbetat väldigt hårt under dessa åren, men jag tror det är viktigt att ha ett långt perspektiv.

  Är som sagt inte säker på att jag minns citatet rätt (och DI-artikeln är låst för mig), och jag menar inte att komma här och ”rätta” dig. Ville bara dela med hur jag tänker på citatet!

 7. Härligt med mycket energi! Dock ska man ändå komma ihåg att vi behöver sömn för återhämtning så viktigt att lyssna på kroppen och inte alltid bara köra på inställningen att man klarar sig på ett visst antal timmar sömn 🙂

 8. Skulle du haft lika mycket energi om du tvingats städa, diska, tvätta, sköta trädgård, handla, laga mat, sminka dig själv, fixa ditt hår själv, fixa dina kläder själv, inreda, ha dina barn på heltid osv?

  Min poäng är att du inte har MER energi än nån annan, men du får mer energi ÖVER än andra, eftersom du slipper tänka på allt jobb i vardagen.
  Det måste du ju vara ärlig med, det beror ju inte på någon ”superkraft” liksom.

  1. Så är det dock för mig (jag har också adhd) jag gör alla dessa vardagssysslor varje dag men har ändå lika mycket energi kvar efteråt.:)

  2. Men lägg ner, hon gör ju annat av sin tid. Jag gör långt ifrån allt det där varje dag och ändå har jag knappt någon energi.

 9. Jag rekommenderar starkt The Standard High line. Har bott där själv flera gånger och arbetade 2 år i New York så har rätt mycket att jämföra med. Det är ett riktigt härligt hotell med otroligt häftiga rum. Om du kan, be att få utsikt mot frihetsgudinnan – magiskt häftigt att se, även på kvällen. Välkommen hem!

 10. Så fina bilder på dig! Vill ännu en gång tacka för samarbetet med Löwengrip Care & color, jag har definitivt hittat mina nya favoritprodukter! Kram <3

 11. Jag brukar bo i midtown och där är mina favoriter Intercontinental, Hilton times sq (med utsikt mot empire state building/down town) och Royalton (bott flera gånger på alla tre, bra alla ggr). Gansevort har också varit bra. Skippa Mela, Night hotel och club quarters midtown, de var inte bra alls.

  The gregory och Garden inn var okej men inte mer. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..