Avsnitt 2

Nu har det äntligen blivit dags att släppa avsnitt nummer två av min Onlineserie A Quest for Success. Förra avsnittet var ju som ni vet Alexander Bard gäst och nu är det dags för Yoga Girl. Avsnitten har verkligen blivit olika och gästerna har varit utgångspunkten när vi planerat location och stämningen över inspelningen. Avsnittet med Alexander blev intressant och med flera spännande diskussioner som jag alltid uppskattar. Med Rachel blev det något helt annat men minst lika intressant. Vi pratade mycket om balansen i livet. Något som jag alltid tyckt jag varit väldigt bra på men Rachel gav mig flera tankeställare. Hon talade mycket om att inte säga att man inte hinner vissa saker utan säga att man inte prioriterar dem. Jag har fram till nu sagt att jag inte hinner träna, ha mer egentid eller prata om mina känslor med mina vänner. Att i efterhand säga att jag inte prioriterat det känns helt galet och det blir så mycket tydligare vad jag går miste om. Hur ska jag kunna fungera om jag inte skapar ett rum där jag får möjlighet att tala om mina känslor tillsammans med någon jag litar på? Det måste få ta plats i livet och nu försöker jag skapa mycket plats för det. Det har känts ännu viktigare nu när jag gått igenom ett riktigt tufft år privat.

 1. Bra avsnitt. Men märkligt att du skriver att du inte hinner/prioriterar att prata känslor med vänner. Du har ju enormt mycket tid med vänner- hur kan du inte hinna prata känslor då? Flera weekend-resor med kompisar, middagar, vin-kvällar etc. fascinerande att inte ta sig tid att prata känslor då. Det är ju det enda vi pratar om – jag och mina vänner 😊

  1. Jag är lika extrovert som Bella och prata känslor är svårt tycker jag. Väldigt få man kan det med även om jag har ”massor av vänner och weekends”

 2. Smart sagt av Rachel, det ska jag ta till mig. Jobba för något man tror på, som både du, hon och jag gör, absolut! Men jag tänker ganska ofta (och säger till de jag vet är i gå-in-väggen-farozonen) att det är nog inte så många som ligger på dödsbädden och önskar att de hade jobbat mer. Då är det nog andra saker som kommer upp.

  1. Men är det du som tjatat om Malena Ernman tidigare bland kommentarerna? Vill man läsa om henne och hennes åsikter så letar man upp det. Det där var inget intressant eller unikt😁

 3. Så himla mysigt avsnitt. Och här hade de filmat och redigerat det mkt bättre när de hade dig i närbild så man fick ett mer avslappnat intryck. Det gav dig mer rättvisa gentemot min föregående kommentar kring första avsnittet. Härligt!

 4. Härlig och djup tjej. Man får en tanke av att vissa saker känns onödiga i denna värld, t.ex behövs det verkligen ett till skönhetsmärke eller ett nytt klädmärke? Finns så mycket annat meningsfullt att bry sig om!

 5. Hej!
  Jättebra serie!!!
  Jag tror också att vi extroverta behöver mer lugn och ro än vi själva förstår.
  Mitt råd: bo med en extremt lugn som sänker din adrenalin nivå

  Jag satt klistrad även denna gång!! Stort grattis till ännu en väl investerad sak Bella!

 6. Bra fast ni blev så mycket mer naturliga där i slutet. Gillar det formatet mer.
  Är det bara i min iPhone som ni ser så gula ut i början när ni är i fåtöljerna? Ser lite märkligt ut. Någon annan som också reagerade på det?

 7. Viktiga insikter.. Det är ju inte bara att prata om dina känslor, utan också att hinna lyssna på andras känslor.. Kort sagt att vara nära någon, som isåfall inte hinns med/prioriteras. Jag tror på dig dock och på din personliga utveckling, du känns som en klok person. Kom ihåg bara att utveckling handlar om många olika dimensioner, inte bara självförverkligande i form av att uppfylla visioner (även om är en stor och viktig del!!!). Kram

 8. Så mycket mycket behagligare avsnitt att se och lyssna på tack vare toppen-redigering 🙂 Klagade lite på det sist så var tvungen att kommentera nu också 🙂 För övrigt ett så himla fint och mysigt avsnitt! Man längtar redan till nästa! Du är verkligen duktig på att hålla i intervjuer, känns så varmt och ärligt! <3

 9. Hoppas att du i framtiden även kan finna inspiration i hennes sätt att se på konsumtion, yta och pengar. Skulle fler behöva!

 10. Fint och avskalat avsnitt. Efter att ha följt dig i 10 år, inser jag också att det är få gånger som någon annan är ”huvudperson” i ett inlägg. Oftast är det du som blir intervjuad – nu är det du som intervjuar och du gör dig väldigt bra i den rollen. Även om det är spännande att läsa om vad du gör om dagarna, upplever jag att detta gav mig som läsare något mer. Härlig tonalitet – det var ett jättebra avsnitt. Snyggt jobbat!

 11. Super härligt avsnitt! Jag skulle dock vilja önska att man kunde välja bort texten. Jag har så svårt för att inte läsa texten när den finns där, och blir så rörigt för mig när det är på ett annat språk. Annars som sagt så bra avsnitt!

 12. Det här avsnittet gillade jag verkligen. Jag gillade iofs innehållet med Bard också. Men klippningen och allt var mycket trevligare nu, och att det var mindre mm:anden. Däremot så känner jag att det fortfarande skulle kunna uteslutas helt. Men det är fortfarande någonting med klippningen som inte känns helt tipptopp som gör att man reagerar när man ändrar scen eller när kameran rör sig osv. Det känns nästan som att det inte är naturliga övergångar…. Men jag tycker att det här var en klar förbättring från förra avsnittet. Och WOW så klok Rachel är, otroligt inspirerande

 13. Det finns så mycket som yogan som verktyg kan hjälpa till med, både kroppsligt och känslomässigt, speciellt den medicinska yogan som även används och forskas inom på Karolinska och Huddinge.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..