Söndagskvällen

Jag lämnade barnen till O vid fyra som är vår tid, gjorde klart en intervju med Amelia på telefon och sedan blev det ett träningspass. Hem, duscha och byta om och sedan väntade en jobbmiddag på Hotell Diplomat. Pingis, jag och en av våra kunder. Åkte hem vid nio och har packat ner det sista. Jag åker hemifrån tidigt imorse och tar en flight vid nio. Inte dåligt att kicka igång en vecka med New York! Jag är faktiskt tillbaka i New York senare i december för mer jobb så mina 48 timmar är inte hela världen. Under december månad väntar även Cervinia, Milano, Sankt Petersburg (om visumet hinner bli klart) samt Maldiverna under mellandagarna. Härliga platser.

Kvällens outfit. Så kär i blusarna från Ahlvar. Jag älskar att ha en walk in. Jag tror att jag har smittat över den känslan på Sally för hon bär över sina kläder och tar på dom här inne hehe

Jag funderar på att vara helt offline när jag är på Maldiverna. Skippa alla sociala medier/mail. Det är ändå bara sex dagar sol och bad och det var flera år sedan som jag var helt ledig (2011 på ett sjukhus efter magsår). Vad tror ni om det? Jag kan ju fota lite ändå men återberätta allt när jag är hemma. Hmmm… Vågar jag?

 1. Jag tror inte frågan är om du vågar, utan om du klarar det. Du är ju ständigt i rörelse och ständigt uppkopplad. Det kan nog vara en nyttig och välinvesterad (hälsomässigt) erfarenhet att koppla bort allt sådant i sex dagar.. 🙂

 2. Hej! Jag tycker absolut att du ska unna dig att vara offline där om du känner att du behöver eller vill det 🙂 Det där med att återberätta borde du försöka göra mer ALLTID, i och med det där med säkerhet/läskiga personer som du nämnde nyligen. Tex kanske du inte här borde skrivit att din flight GÅR 9, utan kanske skriva det efteråt istället: att din flight GICK 9. Alltså att alltid försöka berätta detaljer i dåtid. Det går ju fortfarande att skriva om framtida planer precis som du redan gör, som tex i detta inlägg när du nämner de andra resplanerna i december (men att det inte är några detaljer om när och hur). Det jag reagerade mest över är dock att du sa att 4 är er tid för barnöverlämning, det är ju superprecis eftersom du också berättar hur länge du har barnen jämt. KRAM /S

 3. Åh såklart du vågar. Självklart ska du koppla bort ibland. Jag tror att de flesta som läser här önskar att du ska må bra. Så jag unnar dig verkligen total avkoppling 🙂

 4. Kör på!!
  Du kommer troligen komma tillbaka helt full av ny energi från vilan. Jag tror att alla vi som läser din blogg varje dag och följt dig sen du gick i gymnasiet unnar dig det och tycker att du förtjänar det med tanke på hur mycket du inspirerar och peppar oss hela tiden 🙂

 5. Ja men absolut, var offline en stund <3 Jag tycker alla borde ha lite internetfria dagar någon gång per år och då passar väl mellandagarna bra, jul och nyår också för den delen. Fokus på de man är med och det man gör just då 🙂

 6. Självklart ska du unna dig att gå offline! Du har kämpiga månader bakom dig och förtjänar att få koppla av helt ett par dagar.
  Jag tänker iaf stanna kvar efter att du haft din välförtjänta semester 🙂

 7. Våga vara helt ledig under din vecka på Maldiverna! Strunta i kameran också. Vet du, vi kan Googla Maldiverna om vi är nyfikna på hur det ser ut.

  Det är ju som du själv säger: Återhämtning är A & O för att vara 100% energi. Våga nu att stäng av jobbhjärnan lite, se en ny plats utan ”Det här skulle vara en bra bild till bloggen”-tanken där hela tiden.

  Vi läsare lovar att inte överge dig 🙂

 8. Ja, det vore säkert nyttigt att gå offline under en semesterresa sådär. Under mellandagarna är väl folk ändå för upptagna med familj/vänner/julklappsböcker för att läsa bloggar, får man kanske hoppas..

 9. Ja det tycker jag absolut att du ska göra.
  Bara vara och njuta av en ledighet efter en turbulent tid <3
  Sol och bad gör gott för själen 🙂

 10. Alltså, även om detta är ditt arbete så är du i första hand en egen person som måste få ha ledigt när du vill. Det är sjukt av oss läsare att begära annat. Så om du åker iväg och vi då vet att du inte kommer skriva på 6 dagar så vet vi det och behöver inte gå in och se om du skrivit något. Ta ledigt! 🙂

 11. Klart att du gör.. Maldiverna ska upplevas och njutas av.. Inget annat. Varit där och dykt ett par gånger. Du kommer inte sakna uppdateringarna.

 12. Typ första gången jag kommenterar. Men JA! Vila, koppla av och koppla bort. Vi finns kvar. Vi läsare kanske också mår bra av att inte hänga på bloggar och sociala medier.

 13. Fina Isabella, jag tycker du borde unna dig lite tid offline efter ett sånt tufft år privat mässigt. Vi läsare finns kvar när du
  Kommer tillbaka 😊 Kram, från en till Isabella

 14. Många spännande resor! 😍 Jag tycker absolut att du ska testa att vara offline. Kan ju vara ett kul test/utmaning för dig själv dessutom. Kommer du att klara av det? Eller saknar du oss läsare för mycket? 😉

 15. Tror du skulle må bra av det. Jag tror alla skulle må bra av några dagar helt offline. Så intensivt som du har det gör det dig nog bara gott. Ha det fint i NY!

 16. Jaaaaaaa va ledig från allt!! Det förtjänar du mer verkligen. Vi överlever 6 dagar utan dig! Du behöver riktig avkoppling!!❤️❤️❤️

 17. Åh kommer sakna inläggen som fan men det är på tiden att du unnar dig lite ledigt efter att ha funnits där för oss varje dag i åratal!

 18. Varför skulle du inte våga det? Passa på och njut av sol och bad, det skulle jag lätt ha gjort, utan att ha dåligt samvete.

 19. Det är klart du ska unna dig att vara helt ledig! Passa på och njut och tänk på dig själv. Kul att du tänker på att återberätta i alla fall. Det väntar man på med spänning 🙂

 20. Jaaaa! Ta semester från allt jobbande! Du är värd det 😊
  Berätta efteråt och slipp lite skvaller pga analyserande bilder.
  Vi vill inte ens läsa hur bra du har det 😜

 21. Måste fråga, vart kommer klackarna ifrån?? Perfekta! (Hur känner du för att gå i klackar hela dagarna, mina fötter blir så stams trötta att kag knappt klarar det en hel kväll, under om man vänjer sig eller om det är en personlighetsgrej?)

 22. Ja! Gör det bara! När jag var på Fiji för 10 år sedan hade jag ingen mobil osv på 6 dagar, lovely👍👍👍 hoppas du får det trevligt i NY🙂

 23. Klart du vågar!!! Det är ju trots allt ”bara ett jobb”. Att få vara helt ledig, särskilt när man som Du har känt av stressen och endel kroppsliga reaktioner på det, så är det absolut värt det långsiktigt!!! Du kan väl skriva ett inlägg innan du åker, med tips om vad dina följare kan passa på att göra under de dagar du är borta… ; ) Eller så tar du in några gästbloggare under dessa dagar, så behöver du inte känna stressen över att allt står still… Men såklart, HA SEMESTER för tusan!

 24. Självklart ska du bara koppla av från bloggen, sociala medier etc och njuta av ledighet i Maldiverna. Do it! Det är skönt ibland att koppla bort allt och bara vara 🙂

 25. KLART du vågar. Rätta mig om jag har fel men du gör saker varje dag som får oss att undra ”hur vågar hon?!. Ta ett par dagar offline och utmana dig själv på ett nytt (och väldigt hälsosamt) sätt.
  Vi finns här när du kommer tillbaka!

 26. Det tycker jag absolut att du ska! =)
  Jag tror att det skulle göra gott.
  Jag har följt dig i många år nu och jag tycker väldigt mycket om din blogg!
  Du förtjänar en semester från det digitala =)

 27. Do it! 🙂 du kan ju göra som underbara Clara som har gjort en riktigt härlig tidsinställd återblick under sin semester. Underbart att läsa och skönt för henne som kan vara ledig. 🙂 Klart att du ska ha semester från nätet oavsett hur du gör.

 28. Vilken härlig månad med så många spännande destinationer!! 😍 Du gör helt rätt i att strunta i sociala medier, bloggen och mail när du är på Maldiverna. Det kan nog bara göra en gott? ☺️👌🏼

 29. Gör det! Låter ju helt underbart! Dina följare kan jag tycka borde klara några dagars julmys utan socialamedier med 😉

   1. Mja, tror hon skrev för mån vecka sen att det inte skulle bli nån utlandssemester med barnen för att dom bara kör 3-dagars pass och det är tight om tid att komma iväg då.

 30. Personligen tycker jag att det är ganska så tråkigt att läsa bloggen när du är på sol och bad-semester ändå. Jag gillar mycket mer att ta del av din vardag. Självklart vågar du! 💪😊

 31. jaa, jag tycker absolut du ska vara helt ledig och offline där några dagar! vi klarar oss med en liten sammanfattning efteråt, lovar!

 32. Unna dig ledigt!! Men kan du inte förbereda ett inlägg om dagen? Med tex bilder från din senare resa, eller bilder från förr? Hade varit kul med ett bildspel kring din ”bostadskarriär”. Minns att jag älskade er 3:a och köpte en likande själv!! Haha

 33. Absolut! Stäng kiosken under mellandagarna för total närvaro på Maldiverna. Det är mitt råd som lite äldre kvinna, total världsfrånvänd i cybervärlden. Bor i utlandet, och tycker du är en fantastisk mamma, affärskvinna, och medsyster. En kvinna som Du gör mig stolt att vara utlandssvensk.

 34. Maldiverna är fantastiskt! Om du vill njuta av paradiset ordentligt så stäng av allt! Låt huvud och kropp få lite själslig ro. Ägna dagarna åt återhämtning och åt ditt sällskap.

 35. GÖR DET! Du anar inte hur fantastiskt det är förrän du testat. Du kommer inte ångra dig. Men det är svårt att ställa om hjärnan och behövs kanske lite mer tid för att ställa om men prova 🙂

 36. Hej Isabella, Tusen tack for all inspiration! Du gor varlden till en battre plats! Ja det ar klart att du maste vara ledig!!! Det fortjanar du <3 Och ar saker pa att alla haller med, vi kommer att lasa bloggen nar du ar tillbaka fran semestern! Kramar fran Hawaii! <3

 37. Ja! Var offline! NJUT av att vara ledig & kom tillbaka med ny energi för året 2018 🙂 DU ÄR VÄRD RIKTIGT SEMESTER! (Precis som oss andra 😉 )

 38. Godmorgon
  Tycker absolut att du ska unna dig en uppkopplingsfri semester!
  Vi finns här när du kommer hem.
  Ha en fin dag ☀️

 39. Såklart du ska pausa från bloggandet då du åker på semester.
  Hoppas du får en jättetrevlig resa till NY idag! 🌟🌟🌟

 40. Klart du kan skippa bloggen!

  Passa på och njut o umgås med barnen. Tänk va glada dom ska bli och slippa den ständiga närvaron av mobilen.

  Skönt med maldiverna, skönt för barnen och slippa dagis oxå 👍🏻😊

 41. Självklart vågar du stänga av sociala medier, tror det är bra för oss alla att stänga av mobilerna helt emellanåt. Väldigt många, mig inklusive, är alldeles för beroende av uppdateringarna i sociala medier mm och det är stressande utan att man märker av det på samma sätt som övrig stress. Viktigt att kunna koppla av till fullo, allra helst när man är på en så vacker plats som Maldiverna.

 42. Det är klart du vågar. Fan vad cool du skulle vara om du vågar gå emot normen. Idag är det ju ett sjukt accepterat socialt beteende att vi scrollar, filmar och fotar hela tiden. Var på bio häromdagen o h folk snapchattae, kollar sociala medier i biosalongen under filmen och stör blå mig med sina ljus från sina mobiler. Ärligt talat saknar jag tiden då vi bara var. Mänskligheten blir trög av sitt mobilanvändning. Och vi får abstinens ovh ångesr när vi är ifrån vår mobil. Det är därför vi har så svårt att låta den vara ifred. Helt sjukt. Kram

 43. Du är så värd att vara ledig, klart du ska koppla av och gå offline. 🙂 Låter helt underbart att åka till Maldiverna. Passa på att kolla på palmerna och havet istället för datorskärmen 😉

 44. JA ta semester! wow vad du förtjänar det efter allt du åstadkommit i alla år. Du kommer bara komma tillbaka med ännu mer energi till bloggen vilket ju är win win för alla, så ta ledigt med gott samvete! kram<3

 45. Såklart du ska ta semester och bara koppla av!! Det är du värd! Håller man på i ditt tempo måste man ta pauser ibland för att orka. Tror din kropp och knopp verkligen behöver det där 💜 Det handlar om 6 dagar bara, inte flera månader! Dina läsare finns kvar här, lovar! Kram och ta hant om dig gumman!

 46. Go for it! Klart du kan vara offline när du är ledig. Du är helt klart värd det med tanke på hur mycket vi får vara med dig. Tror alla mår bra av att gå offline!

 47. Då jag varit på Maldiverna ett par gånger tycker jag du verkligen bara ska njuta!! Det är du och det är Maldiverna värd. Var där!! kram

 48. Du är VÄRD semester! Klart du ska vara ledig!!! Du vågar jag tror de första av dina läsare vill dig väl och förstår att du behöve vila. Det ger mycket att inte vara uppkopplad. Det är en ständig stress som vi inte tänker på.

  SÅ, klart du ska vara ledig!

  Kram till dig du är GRYM

 49. JA! Självklart ska du ta några dagar ledigt från sociala medier, bara slappna av och komma närmre dina egna tankar, din själ och inte behöva leverera till blogg eller IG. 🙂 Tycker det låter mycket sunt!
  Vi finns förstås kvar när du är åter!

 50. Självklart ska du ta en paus om du vill! Jag kommer nog själv ta en paus från mobilen då, kan vara nyttigt! Du är så härlig och fin, sån kämparglöd 😍❤️

 51. Klart du ska vara ledig – med gott samvete!! Läsarna försvinner inte för att du tar paus 1 vecka, vi får snarare desto mer att se fram emot 🙂

 52. Det är sig givet att du ska kunna ta semester på RIKTIGT, det är ändå som du säger ändå bara 6 dagar.. Möjligen kolla av mejlen för att se om något krisar som du behöver svara på, annars koppla av och fota din semester till en återberättelse sen istället! Det kan vara fint att få blicka tillbaka på då istället och se hur bra det faktiskt var! 🙂

 53. Om det känns jobbigt att inte leverera inlägg på nästan en vecka så är det väl ett optimalt tillfälle för att sammanfatta året 2017. Skriv redan nu inlägg som du ställer in automatisk publicering på. Kanske ett kvartal per inlägg eller två månader per inlägg så har du sex stycken inlägg. Du kan vara ledig och dina följare har något att läsa under sin ledighet. Win win!

 54. Tycker absolut du ska unna dig att vara offline! De som inte klarar sig utan dig i sex dagar behöver nog fundera över sitt eget mediaberoende! 😉 Vi är ju kvar när du kommer tillbaka, vem som helst som har så mycket i luften som du hade nog mått bra av en riktig paus! Kram!

 55. Gör det för allt i världen! Som gåva till dig själv, kommer vara intressant aty höra dina tankar när du är hemma, ta riktigt fina bilder på naturen och visa oss i efterhand istället 💞

 56. ”Vi finns här när du är tillbaka” ,kvinnor varför skriver ni så?😂 Fyfan va töntigt det låter haha tror ni att hon är orolig för att ni plötsligt ska försvinna? Haha knappast

 57. SÅKLART!!! Vila upp dig med ny energi och lev i NUET! Inte i massa tankar om att bilder och texter ska bli bra till bloggen!
  Bara läsa, lyssna på podcast, äta och dricka gott och bara njuta i solstolen 😊

  Det är du såå värd!!
  Kram

 58. Absolut att du ska göra det! 🙂
  Det blir kul med ett inlägg med härliga foton från Maldiverna när du kommit hem igen 🙂

 59. Kör! Varför inte göra en grej av det med läsarna – att ta mellandagarna offline? Kanske förutom nyårsplanerna men annars skippa bloggar, instagram, fb, twitter etc?

 60. Absolut ska du pausa helt under dagarna på Maldiverna, inte ens fundera på bilder etc. Räcker att du i första inlägget efter semestern skriver ”Jag har haft det bra” och ett foto. Det räcker.
  För övrigt så tycker jag du ska pausa helt varje helg också. Bara köra mån-fre, två inlägg om dan.

 61. Självklart ska du vara offline på semestern. Det kan bli väldigt bra för trafiken på din blogg om du gör det på ett smart sätt. Innan du åker skriver du att du ska till maldiverna och ha semester. Du skriver också att du kommer att fota och dokumentera när du är där för att sedan berätta om resan när du kommer hem. Under resan kan du fundera på ett spännande koncept att presentera resan på. Sen skriver du vilket datum du kommer hem och när du publicerar inlägget/inläggen om resan.
  Då kan du planera så att du gör en cliff-hanger och annat som drar besökare.

  När du kommer hem efter sex dagar offline kommer alla dina läsare att ivrig vänta på ditt inlägg och klicka in nu och då och kolla om ditt reseinlägg har kommit upp.

  Ha det så bra.

 62. Kanske kunde göra en grej av det? Typ uppmana fler till att vara ifrån sociala medier över mellandagarna? Jag själv tänkte försöka iallafall. Lätt hänt att man sitter där med telefonen i högsta hugg och scrollar insta.

 63. Självklart ska du kunna vara offline, jag lovar att fortsätta läsa när du är tillbaka från din semester.
  Du verkar ha så långa bra medarbetare som du litar på, så kör på offline mode!

 64. Ja, absolut!! Ta en paus. Herregud! Fundera inte ens mer på det. Har följt dig i tio år och lär inte sluta bara för att du är borta i sex dagar. Så kör.

 65. Det är du så värd, njut ordentligt och ta in allt, det är inte varje dag man besöker vackra maldiverna. Vi väntar ivrigt när du kommer tillbaka! ❤️

 66. Självfallet ska du vara offline i 6 dagar. Det är en sjuk värld att 6 dagar känns mycket! 6 dagar kan göra SÅ mycket för dig bella. Tror det hade varit fantastiskt bra faktiskt. Om det känns illa så kan du kanske tidsinställa ett inlägg per dag? Hursom tycker jag du förtjänar det!

 67. Jaaaaa Isabella ta lite tid offline!!! Självklart skulle jag sakna bloggen, men blir typ GLAD för din skull att du ens tänker tanken om du skulle våga! Självklart! Unna dig riktigt ledig tid, vi finns kvar även efter 6 dagar 😃

 68. Självklart skall du unna dig att koppla ifrån allt !
  Vilken snygg färg på väggarna i din Walk in closet 👍🏻

 69. Du kan ju låta dina medarbetare eller andra personer du gillar ”ta över” din blogg för en dag var för att få fler perspektiv på dina bolag och ditt liv?

 70. Jag har läst din blogg sedan du startade den. Men aldrig fått mig för att kommentera förens detta inlägget. Mitt rena och skära svar på din fråga är : SJÄLVKLART ska du pausa!!! Gör det till 100 %. Semester är semester. Det är väl ändå en mänsklig rättighet. Ni som ”kräver ” att du ska försätta är självupptagna anser jag… ❤❤❤

 71. Jaaa, klart du ska pausa!! Alltså det är sååå häftigt vilka insikter man får när man tar en paus från allt, och hädtigt att undersöka vad man gör istället. Jag tog bort alla appar från min telefon och i början blev jag så sjukt rastlösa men det slutade med att jag läser böcker istället för scrollar, städar hemma bättre, till min killes lycka, och umgås mer med vänner och min kille. När jag insåg hur mycket mitt beteende kring sociala medier orsakat när det gäller min tid så skäms jag. Jag skulle vilja åka till Vipasana och testa det i tio dagar, du kanske skulle hänga med? 😉 Utmaning för turbohjärnor deluxe, OCH jag går igång på det! Om det är en utmaning måste jag ju göra det :D:D

 72. Håller med en tidigare kommentar: låt olika medarbetare få skriva inlägg om verksamheterna. Det vore riktigt intressant. Så kan du koppla av och ändå ha trafik på sidan! Skön semester!

 73. Om du känner att du inte vill blogga under semestern så gör det inte. Låt det inte bli ett jobb utan vill du blogga om något ena dagen så gör det. Vill du inte dagen efter så gör inte det. Låt det bli en semester där du gör som du du! Bestäm inte det nu, ta det som det kommer. Men bra du förvarnar läsarna att du kanske inte är lika uppkopplad 😉

 74. Maldiverna är/var underbart! Bodde i vattnet med snorkeln hela dagarna med så mycket fantastiskt att se! Många år sedan så hoppas det är lika fint fortfarande. Har aldrig varit så nervarvad som de tre veckorna där. Klart du ska släppa o fokusera på återhämtning. Släpp och njut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..