En mardröm

Det är svårt att gasa in i en jobbvecka när det händer mycket privat. Ni vet att jag ibland nämner att jag får hot mot mig, det är något som kommer och går och har gjort dom senaste åren. Nu är det en period igen som är jobbig. I fredagskväll när jag var på hockeymatchen fick jag ett samtal från de säkerhetsbolag jag jobbar med som berättade att en situation hade uppstått så i lördags innan jag hämtade barnen gick vi igenom mina säkerhetsrutiner. Jag har ett säkert hem, ett personlarm och ibland en vakt som är med mig. För mig att det lika bra att det är öppet att det är så, för när det inte är en vanlig knäppis utan mer avancerat är det bättre att visa att jag är fel person att slå mot.

Jag har haft svårt att fokusera efter i fredags, det är omänskligt att ha det såhär. Det är en stress som lägger sig över allt annat och jag blir disträ och lättirriterad. Men nu är barnen hos deras pappa och jag har sällskap hemma under veckan samt jobbar tätt med vaktbolaget så nu kan jag inte göra mer. Jag kan inte resa iväg och ta en paus, jag vill inte det. Jag har bolag att driva och det måste jag få göra. Men om inläggen blir mindre personliga på ett tag vet ni varför. Jag gör så gott jag kan. Men ibland undrar jag hur mycket man ska orka med som människa, är det inte en skilsmässa så är det människor som vill mig illa.

Kavaj Ivy & Oak (adlink), blus Mayla, jeans Toteme (adlink) och skor Flattered

Förmiddagens möte, med Hermine som är LCC:s digitala chef. Himla kul att ha henne ombord efter ha jobbat 25 år som chefredaktör på Elle. Hermine kommer med nya infallsvinklar varje dag på content och allt det kreativa, jag älskar att jobba med duktiga människor.

 1. Fruktansvärt att behöva hantera sånt! Hur fungerar det med barnen? Finns det beredskap för om någon som vill komma åt dig ger sig på barnen?
  Otroligt otäckt och helt oacceptabelt att du får utstå sånt.
  <3

  1. Det handlar om pengar och då är jag mer intressant än barnen. Kidnappning är ovanligt i Sverige pga transaktionerna är knepiga idag men utpressning med bank-id hemma desto vanligare. Fruktansvärt

   1. Vilka hemska människor! Arg jag blir! Men om tex Annie lööf och andra offentliga personer får liknande hot, (kan tänka mig det) så kanske du kan få ta del av vissa resurser eller få tips? Nu har ju dem säpo med sig, men tänkte att nånting kanske du får ut av att titta upp hur andra gör?

    Hemskt det som hände Kim Kardashian också, det hon ändrade på efter överfallet var att sluta lägga upp bilder på vart hon är eller vad hon äger.
    Det är inte rättvist att du ska behöva begränsa din frihet i att uttrycka dig, men så gjorde hon iallafall.

    Har följt dig sen du startade med bloggen, så att veta att du får gå igenom sånt här gör mig ledsen på riktigt, för du är min virtuella syster =) <3 KRAM <3

   2. Jag menar detta på alla bra sätt det går att få fram. En tanke jag haft angående att du visar upp så mycket av det fina materiella du köper. Tänk på vad som hände Kim Kardashian när hon gjorde samma och allt hennes kanaler handlade om var just hennes materiella dyra ting. Snälla hoppa inte på mig nu som om jag vore svartsjuk på det du har, du får självklart visa hur mycket du vill. Men en tanke bara, då även Kim fick sig en inblick i detta. Du kanske också borde tänka på att visa upp mindre, inte för min och andras skull, men för ER säkerhets skull, tyvärr den världen vi lever i, idag. 🙁 Jag hoppas du tar detta med omtanke och inte tvärtom.

 2. Hemskt! Om jag hade varit dig hade jag haft en vakt hela tiden. Om man har råd. Det finns så många sjuka människor där ute. Jag hoppas att polisen kan hitta personen och spåra den och fängsla in personen för hoten
  Direkt.

  1. Håller med skulle ha en vakt när jag är hemma. Skulle nog ha svårt att sova annars. Kanske ett samarbete via bloggen med ett säkerhetsföretag.

 3. Tycker verkligen synd om dig. Fruktansvärt att du ( och din familj) ska behöva utstå sånt här. Hoppas du finner styrka inom dig. Jag tycker du är fullkomligt fantastisk. En ren inspiration på i princip alla plan. Kram hoppas allt löser sig.

 4. Usch, det låter fruktansvärt! Så tråkigt att behöva oroa sig över såna knäppa människor. Skickar heja-kramar i tanken! You go girl <3

 5. Kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara, speciellt med tanke på att du har barnen. Men kärlek och styrka till dig. Du är ju en stark kvinna och tillsammans med hjälp från andra så fixar du även det! <3
  Kram och ta han om dig! <3

 6. Hemskt att det finns sådana människor. Kanske är bättre att inte berätta i förväg på bloggen när ni ska vara hemma mm. Kanske ge ut lite mindre information.

 7. Tyvärr är det en av baksidorna av att vara känd och rik man kan aldrig riktigt känna aig säker. Vill inget dig illa, har inte alltid hållit med om allt som du skriver och inte heller kommenterat schysst men en sakjag aldrig skulle någonsin göra varken hota dig eller din familj. För det måste man vara sjuk. Även Kim Kardashian råkade en gång illa ut pga kändiskap och pengar de visas nu på sensk tv går på tv 11a onsdagar klockan 21.00. Jag vet att du är framgångsrik och driftig det är ingen tvekan om saken. Men ibland är det bäst att hålla en låg profil inte skriva så mycket om pengar hur det går företagen vinst och sånt det finns galna människor som blir lockade av att vilja utnyttja situationen. Så det är ett tips från min sida i all välmening. Jag skulle inte vilja vara i din situation att behöva oroa mig på grund utav att vara kändis och även rik. Hoppas att de löser sig. ❤

  1. Fast vänta lite nu, klart hon skall skriva hur bolagen går. Det är ju förövarna som skall sluta ”föröva”.

   Isabella – keep up. Du är en förebild för mig iaf.

  2. Men vad är det du skriver, Kattis?
   ”Vill inget dig illa, har inte alltid hållit med om allt som du skriver och inte heller kommenterat schysst men en sakjag aldrig skulle någonsin göra varken hota dig eller din familj. För det måste man vara sjuk.”

   Om du nu inser att du inte kommenterar på ett schysst sätt, varför kan du då inte låta bli? I mina ögon är det också ett sjukligt beteende.

   Hoppas det känns bättre snart, Bella.

   1. Det som jag kommenterat har aldrig någonsin rört Isabellas familj, barn mm. Det har varit ibland ifrågasättande kommentarer dock inget enligt min egen tycke som är så illa som en del andra kommenterat och sagt. Jag står för att jag har sagt en del saker som kanske inte är schyssta men som sagt inget emot henne som person eller hennes familj.

 8. Jag förstår inte att du inte lämnade barnen till Odd i en så känslig situation. Om du misstänkte att någon försökte ta sig in vore det ju en traumatisk situation för barnen även om dom inte riskerade att bli tagna som gisslan.

  1. Charlotta, jag tror vi kan vara säkra på att Isabella är tillräckligt klok för att fatta rätt beslut när det kommer till hennes barn. I en sådan här situation kanske vi kan fokusera på att stötta Isabella istället för att klandra henne för att ha fattat ett, i dina ögon, felaktigt beslut rörande hennes barn?

  2. Men med beredskapen de har hemma så är det nog säkraste stället att vara på. Skulle nog säga att de allra flesta mammor gör det som är absolut säkrast för sina barn, och hade säkerhetsbolaget rekommenderat något annat hade de säkert gjort så…

  3. Jag förstår inte att du kan ifrågasätta henne i en sådan här situation?! Hon gör det som är bäst för sina barn och det är inget du vet bättre än henne.

  4. Ni kanske många av er förstår varför I inte berättar om exakt allt hon gör o att anledningen till att barnen är fler dagar hos O kan beror på hoten. Tänk ett steg längre människor! 😏

  5. För lämnar hon domför tidigt är det fel ? Kanske detta varit anledningen till förre dagar med I. Aldrig är ni nöjda.

  1. Det krävs minst åtta heltidstjänster för att ha personskydd 24/7. Att bekosta det själv skulle alltså bli väldigt dyrt – fyra-fem miljoner om året.

   1. Hon behöver ju inte anställa 8 st man kan gå via bolag som ser till att det är bemannat. Hon behöver ju ingen på jobbet bara hemma.

 9. Förskräckligt, det är inte klokt att du ska behöva leva med sånt! Vad är det för hemska människor som gör sånt? Du har ju inte gjort en fluga förnär…

  All styrka och många kramar! ❤️

 10. Åh hemskt att detta ska ske dig! Önskar dig allt gott och hoppas att du snart får känna dig trygg, lugn och glad igen. Kram! ❤️

 11. Blev så olustig över det här och undrade om barnen har det tryggt på förskolan. Personalen där är säkert på sin vakt och håller koll.
  Det här är säkert någonting som Du hela tiden måste tänka på, men skönt att Du har någon hos Dig, helst hela tiden. Kram. 💝

  1. Som hon själv skriver så är hotet mot henne och inte mot barnen, hade barnen också varit hotade så lär hon väl knappast visa dom i bloggen över huvudlaget…..

 12. Nä fy fan vad bedrövligt! Och inget kan en annan göra heller, bara skicka pepp, omtanke och styrka (och vad hjälper det, egentligen?) 😪😤😫
  Heja dig, kram <3

 13. Otroligt tråkig läsning. Du är en otrolig inspiration för tusentals Isabella. Du är otroligt stark, begåvad & driven. Jag skickar en stor kram till dig & hoppas ni får bukt på den störda personen som trakasserar dig. Ingen förtjänar något sånt! Du är fantastisk glöm aldrig det! KRAM

 14. Det är förfärligt att du ska behöva uppleva hot. Bra att höra att du ligger steget före och har tänkt till om din säkerhet. Önskar dej fortsatt lycka till på din fantastiskt entreprenörsresa!

 15. Herregud vilka idioter det finns.. Blir tom på ord. Hoppas du och barnen mår relativt ok efter omständigheterna.

 16. Fruktansvärt obehagligt!
  Hoppas att det löser sig på bästa sätt.
  Fina Bella, att du ska behöva ha den hotbilden.
  Nej som sagt hoppas det löser sig.

 17. Det är fruktansvärt att du (eller någon överhuvudtaget) ska behöva utsättas för sådant här. Skönt att höra att du har många säkerhetsrutiner. Hoppas och önskar att situationen lättar snart. Kram!

 18. Det är helt oacceptabelt. Gör mig så enormt ledsen och arg när jag hör sådant här. Förstår att det tar kraft. Stor kram från mig

 19. Herregud så förskräckligt och obehagligt! Ush kan inte föreställa mig vilket stresspåslag detta måste ge för dig. Stor kram och var rädd om dig

 20. (HEJ KENZA <3)

  IDAG ÄR DET VÄRLDSDIABETESDAGEN. SVERIGES FÖRSTA TV-SÄNDA DIABETESGALA. PETER JIHDE OCH MOLLY SANDÈN MED FLERA KÄNDA KOMMER VARA MED. DENNA OKUNSKAP OM DIABETES TYP 1 MÅSTE FÖRSVINNA. FLER OCH FLER DRABBAS AV DIABETES TYP 1.

 21. (HEJ BELLA <3)

  IDAG ÄR DET VÄRLDSDIABETESDAGEN. SVERIGES FÖRSTA TV-SÄNDA DIABETESGALA. PETER JIHDE OCH MOLLY SANDÈN MED FLERA KÄNDA KOMMER VARA MED. DENNA OKUNSKAP OM DIABETES TYP 1 MÅSTE FÖRSVINNA. FLER OCH FLER DRABBAS AV DIABETES TYP 1.

 22. Då hade jag aldrig i livet vågat bo kvar i hus. Jag hade satt mig i en lägenhet flera våningar utan en massa insyn. Även försökt hitta en lägenhet utan insyn från grannar mitt emot. Det finns ju lägenhetshus som även har säkerhet med kameror och dyl.

 23. Fy vad vidrigt. När det är barn inblandade så känns det ju extra jobbigt. Tanken på att både du och Odd ska behöva lösa med rutiner för att fixa extra skydd till barnen är ju helt absurd.
  Såg dokumentären om helikopterrånet där en rånare förutspådde att kidnappningar skulle öka i Sverige och sådant gör att det svartnar för ögonen på mig. Förstår inte vad du går igenom men skickar all pepp jag kan och hoppas att det kommer bli bättre.

 24. Hej Isabella! Fruktansvärt att du ska behöva vara med om såna obehagliga saker. Du är en klok och förnuftig person som vidtar åtgärder och jag hoppas och tror att saker kommer bli bättre! =) Kram

 25. Usch vad ledsen jag blev av att läsa ditt inlägg, att du ska behöva ha det såhär är helt sjukt. Det är självklart inte acceptabelt och du ska inte behöva leva ditt liv i rädsla eller inte kunna göra vad du vill. Man önskar att man kunde göra något, du är en så fantastiskt fin människa och jag önskar dig bara allt gott i världen!

 26. Jag blir så ledsen att sånt här förekommer. Så tråkigt att du ska behöva lägga energi på bovar och banditer. Önskar att jag kunde ta en dunderhonungsburk och bli stark och krama dem snälla. Stor, stor styrkekram. Var rädd om dig. Du är värdefull. 💓

 27. Fruktansvärt otäckt med hotbilden mot dig! Så stark du är Isabella! Hoppas det löser sig för dig! Skönt att du inte är ensam dessa stunder.
  Kramar med energi

 28. Fy tusan alltså! Hur kan det finnas såna idioter alltså. Jag är glad att du verkar jobba med ett bra säkerhetsbolag men det är fruktansvärt att du inte ska kunna röra dig fritt och känna dig trygg utan detta. Hemskt! Hoppas de får tag i den/de som nu är efter dig. Ta hand om dig!

 29. Fy fan va sjukt!! Kan inte fatta den oro du lever i, styrka till dig att leva ditt liv fullt ut. Kanske ha ”civilklädd” säkerhetsvakt som receptionist?

 30. Fruktansvärt. Förstår att du trivs i huset, vill att barnen ska ha nära till sin pappa, samma förskola osv, men kanske skulle det kännas tryggare i en lägenhet i stan? Man vill ju inte att ”dem” ska vinna dock.. hemskt.

 31. Usch vad ledsen jag blir över att läsa det här inlägget. Det är helt sjukt att man aldrig någonsin någonstans kan få känna sig helt trygg. Att det alltid finns puckon som vill en illa. Kram till dig! <3

 32. Ni kanske många av er förstår varför I inte berättar om exakt allt hon gör o att anledningen till att barnen är fler dagar hos O kan beror på hoten. Tänk ett steg längre människor! 😏

 33. Fy sjutton alltså! Förstår ju också att det säkert känns ännu jobbigare när du har barn. Bra ändå att du inte låter dig stoppas och fortsätter på med det du gör. Oftast är det ju det som de vill, att du ska bli rädd och inte våga fortsätta vara dig själv. Hoppas att det löser sig för dig! <3

 34. Vilken timing på detta inlägg Bella.
  Utnyttjar du din utsatta situation till att vända bort kritiken mot ditt agerande med Bard?
  Hoppas inte det.
  Uppfatta inte fel, tror dig och tycker uppriktigt synd om att du ska utsättas för hot. Det är aldrig rätt.
  Men timingen.

 35. Så otroligt hemskt och tråkigt att du ska behöva vara med om sånt här! Ingen människa ska behöva genomlida det du är med om. Helt sjukt att det förekommer på riktigt liksom.. Man vill gärna tro att det bara är på film.
  Önskar det fanns något jag kunde göra.
  Så fint att läsa alla kommentarer från läsare som stöttar 🙂
  Du är stark!
  Skickar styrkekramar.

 36. Att skriva så detaljerad om ditt liv hjälper inte Dig utan
  bedragare får mer info för att kunna skrämma dig …hemska människor.
  ta väl hand om dig:)

 37. Fruktansvärt tråkigt. Finns tyvärr otroligt många ”onda” människor jag och min familj har upplevt allt för många av den typen så man börjar undra lite. Jag är alltid på min vakt, kan inte lita på någon. Otroligt att det ska behöva gå så långt.

 38. Fy vad obehagligt att få ett sådant samtal! Skönt att du känner dig trygg i säkerheten du byggt upp runtomkring dig. Du får kanske börja skriva var du varit och vad du gjort i efterhand. På så sätt kan du fortfarande dela med dig av det du vill dela med dig av och som du tror att vi läsare tycker om att läsa om. Hoppas att det lugnar sig snart!

 39. Usch vad jobbigt! Ta en funderare om det är värt att vara för offentlig. Det är ju tyvärr en risk du tar som offentlig person när du fotar ditt hus och skriver i vilket område ni bor. Fotar barnen. Skriver när de är på förskolan..När ni är hemma, när ni reser osv.. Alla dyra inköp och ägodelar som lyxbilar, märkeskläder, smycken etc… Hade det varit jag hade jag gjort allt för att skydda barnen och omprioriterat mina värderingar även om det känns surt. Hellre det än att det händer er något. Se hur det gick för Kim Kardashian. Hon visade upp sina smycken på instastory och blev rånad under vapenhot i sin lägenhet i Paris. Med dagens teknik kan de kriminella lista ut nästan allt.. var rädd om er.. kramar

  1. Fotar ditt hus? Folkbokföring är offentlig information om man inte har skyddad identitet. Dessutom går ju all information att få fram om någon har beslutits sig för det. Så lägg inte skulden på Bella.

 40. Vad hemskt att läsa. Det måste vara oerhört påfrestande för dig Isabella. Hoppas att det på något sätt kan bli bättre. Så tråkigt att du inte kan bli lämnad ifred. Massa kramar till dig!

 41. Fy vad hemskt! Finns säkert mycket obehagliga människor som vill komma över pengar och är beredda att gå långt i detta.
  Så klokt av dig att du inte visat ansikten på dina barn här i bloggen och att du anlitat vakt m.m.
  Skulle om jag var dig aldrig skriva ut i bloggen vad du planerar och göra i realtid utan endast beskriva saker som skett minst ett dygn senare osv.
  Var rädd om dig! ❤️

 42. Nu ska du absolut prioritera din och dina barns säkerhet framför offentlighet och socialamedier.Självklart är det så mycket roligare att läsa personliga inlägg om din vardag men låt det bli mer yta och tona ner vart du ska och vad du och barnen gör,när du ska ha dem osv.Du kan ju fokusera lite mer på att berätta personligt om dina tankar om ditten och datten som händer i världen,barnuppfostran,bra böcker du har läst,musik du gillar att spela högt i bilen osv det behöver ju inte bara vara LCC och reklaminlägg.Keep strong.

  1. Låter lite som att du en som retar dej på Bella,….
   Men oavsett så är ondskan mkt listig och slug, först kommer hotet vars mening bara är att styra och ställa

 43. Men fy så vidrigt! Att oroa sig för kidnappning måste vara hemskt. Kan barnen sova i eget rum eller måste ni sova alla tillsammans? Hur hanterar du detta med Odd? Han måste ju vara utom sig av oro när barnen sover hos dig?

 44. Jag har reflekterat lite varför du inte Umgås med din mamma? Kan inte hon ställa upp och bo hos dig? Samtidigt som hon kan passa på att träffa sina barnbarn så får ju du lite trygghet? Mina barn älskar att ha mormor och morfar här eller sova hos dem.

  1. Fast har tanken slagit dig att hon kanske inte vill ha sin mamma där. Jag bor 15 km ifrån mina föräldrar och vi ses max 1 gång/månaden (mest för barnens skull).

 45. Du kanske inte ska skriva ut så tydligt vart du ska mm. Tex inte skriva att ”på måndag åker jag till saudi” utan skriva i veckan istället? Du liksom bjuder ju alla konstiga typer på exakt var du befinner dig vissa dagar och det är ju onödigt. Kram ❤️

 46. SÅ beklagligt! Så himla fult 🙁
  Gillar dej Bella, är nu inne på mitt 10e år som bloggläsare och kommer lätt att fortsätta i minst 10 år till!
  Powerkramar Frida <3 <3 <3

 47. Så sorgligt att en duktig och driven person som gör gott och behövs i vårt samhälle ska drabbas så hårt. Ta hand om dig & dina nära och kära <3

 48. Vilken mardröm… Det är hemskt att ni ska behöva ha det så bara för att ni är igenkända.. Precis som om att någon har rätt att göra hemska saker emot er för att ni valt att leva det liv ni (bloggare, kändisar osv) lever.. Fruktansvärt! Jag hoppas att det blir bättre för dig snart! Härligt att du har så mycke bra människor runt om dig ❤️

 49. Men fy.. Ingen förtjänar att ha ett sånt hot. Själv hade jag inbrott inatt av en som varit inne i vår lägenhet när vi sov, så känner mig också lite skärrad och otrygg just nu. Usch.

 50. Usch vad läskigt!! Om jag vore barnens pappa skulle jag bara livrädd för att någon galning ska skada barnen OCH barnens mamma. Skulle verkligen flytta till en trygg lägenhet m portvakt om det finns sådana och m högt läge. Hade en stalkar efter mig en gång. Mådde sjukt dåligt.

 51. Vad ledsen jag blir att sånt här finns. Hoppas verkligen att de får tag på förövaren och att det blir bättre för dig snart. Kram

 52. Hur kan folk lägga över detta på Isabella?? ”Du bör tänka på barnens säkerhet och bli mindre offentlig” ”ja eller så BÖR de som hotar henne sluta hota?” Lägg aldrig skulden på offret!!!! Och så länge man orkar ska man inte låta boven vinna. Stå på dig<3

 53. Men att människor inte bara kan bete sig och använda sin energi till positiva saker istället för hot mot andra människor.
  Beundrar dig för att du orkar fortsätta och fortfarande kan jobba på.
  Du är fantastisk!

 54. I am thrilled to see that you have a mature woman on board now! Good for you. It has been all young people (mainly girls) in your office so far and from my own experience, running a company with 12 employees, diversity in age, gender and…everything is best.
  PS: I had a stalker once, a former US Marine, the only thing you can do is keep living your life (as you are!). It is hard I know and it really gets to you, but stay strong girl. -I wonder was the stalking less when you were married? All the best, C.

 55. Har läst att den här typen av brottslighet ökar, så det är bra att du har råd med personskydd vid behov, och bra larm hemma.

 56. Det är en av de dyrköpta kostnaderna med att vara kändis och att vara rik. Hoten kommer som ett brev på posten. Jag lider med er. Du måste ju kunna vara mer otydlig med var ni är. Skriv om några dagar tillbaka om er vardag. Och annars andra ämnen. Skriv framför allt inte var barnen är..

 57. Det är SÅ SJUKT att du ska behöva stå ut med det här. Jag förstår att du kanske inte vill göra det, men slår tanken någonsin dig att ”hänga ut” de som hotar? Du har tusentals följare som backar dig, men när det kommer till en fysisk verklighet är hot mer påtagliga tyvärr… Jag tycker i vareja fall verkligen om din webbserie. Ge inte efter för hoten, vi läsare skulle skydda dig om vi kunde.

 58. Heja Dig! Hit brukar jag gå när jag behöver energi av en stark och driven person. Jag får alltid energi och inspiration av dig och jag önskar jag kunde ge något tillbaka. Vad bra att du har så hög säkerhet runt omkring dig i alla fall. All styrka till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..