Diabetesgalan

Tack för ert stöd, jag tänkte att det är lika bra att berätta om ni tycker att inläggen blir sämre under en period. Hade jag inte älskat mitt jobb så mycket så hade jag inte klarat av allt det här. Livet hade varit så mycket enklare och tryggare om jag inte varit offentlig. Men kanalerna är sedan många år tillbaka ett bolag som ska gå runt men framför allt så är det min passion så att stänga ner allt skulle jag aldrig göra. Det finns inte på kartan. Men jag tar det säkra före det osäkra och det finns en plan, vilket det egentligen alltid gjort. I Almedalen i somras hade jag samma situation så min vakt var med mig under mina dagar på Gotland. Det är såklart märkligt, jag är ingen politiker eller Bill Gates men offentligheten och framgångarna drar till sig fel personer. I våras, precis under skilsmässan hade jag en tysk stalker, i somras dök en ny person upp som tejpade upp hot på min bil i mitt garage. Om alla bolag fortsätter växa och gå som jag vill kommer jag nog få acceptera att det alltid kommer att vara såhär från och till i livet. Det är stressande men det får aldrig ta över. Men det är också en anledning till att jag aldrig kommer att visa mina barns ansikten, det kommer bli färre bilder på dom överlag på grund av situationer som dessa.

Nu ska jag iväg på Diabetesgalan. Det är inte svårt att luska ut var den är men där är det tryggt och jag får lite hjälp när jag ska åka hemåt ikväll. Vi hörs imorgon

 1. Fy, vad obehagligt. Jag kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas att leva så som du tvingas göra. Hemskt att det finns sjuka människor, eller vad de nu har för motiv, som gör såna saker. Hoppas att det blir bättre! Kram

 2. Diabetesgalan ikväll. Så viktigt att det sprids kunskap om diabetes typ 1 och 2 samt att pengar samlas in till forskning. Min son har diabetes typ 1. Man vet inte varför denna sjukdom uppstår . Tack för ditt engagemang Isabella!

 3. Låter väldigt klokt att ha färre bilder på barnen i bloggen, barnen tillhör dig och deras pappa och det räcker. 😘👍

 4. Åh vad fin du är!! Blir så sjukt ledsen över att höra att det finns människor som vill dig illa. Att du ska behöva tänka på din och dina barns säkerhet i vardagen. Sjukt samhälle vi lever i 🙁

  Vill så gärna också veta vart din jumpsuit kommer ifrån? Ser ut som samma fast i blått du har haft innan?

  Kram Maja B

 5. Kommer nog aldrig förstå det du går igenom, så hemskt att du inte ska få leva ett privatliv fastän du är en offentlig person! Usch för dessa människor!
  Förstår inte när människor ifrågasätter varför du inte visar dina barns ansikte. Det skulle ju vara den hemskaste mardrömmen om något hände dom. Det är ditt val som gör deras liv lite säkrare, det är väl allas föräldrars önskan, att ens barn är säkra.

  Hoppas du får en fin kväll illafall och att det snart blir bättre!
  Kramis

 6. Du kan ju berätta om det du gör e f t e r att du gjort det? Inte lämna ut detaljer om när du hämtar/lämnar barnen eller datum och tider för dina resor. Jag har alltid tyckt att det är läskigt att ni kändisar lämnar ut så mycket om när ni är hemma eller inte – det öppnar ju upp för inbrott eller stalkers osv.

  Så skriv i efterhand så ditt liv skrivs i d å t i d, det är mitt tips!

  1. Tänkte precis samma tanke. Skriv om gårdagen hela tiden istället.

   Sjukt att vissa personer kan förstöra så för andra..!

  2. Förstår principen men hon skulle förmodligen tappa många följare då. Läsare vill ju gärna ha något att se fram emot – en anledning att gå in på bloggen imorgon också. Rent säkerhetsmässigt är det smart men inte så mycket ur marknadsföringssynpunkt.. 🙂

 7. Helt ofattbart.

  Jag önskar att personer som kommenterar din blogg även kunde tänka på hur de beter sig mot människor – i stort och smått.

  Kram

 8. Förskräckligt, blir illamående av bara tanken.

  Härligt (och modigt) att du tar dig iväg till galan i alla fall, är diabetiker sedan snart 22 år tillbaka och tycker att det är underbart att sjukdomen lyfts fram!

 9. Typiskt att en framgångsrik kvinna ska behöva ta emot hot och hat från sjuka män(niskor).
  Stay strong Bella.

 10. Jag tror alla förstår om du slutar ha bilder på barnen helt och hållet,bloggen behöver inte vara så privat,utan mera fokus på din yrkesroll.

   1. Ja tyvärr så kanske man kan behöva göra detta när man har andra att tänka på än sig själv. Prio blir vad som är bäst för barnen.

  1. Du skriver många obehagliga kommentarer Charlotta, sluta med det. Det påverkar även dig på ett negativt sätt. Bitterhet fräter i ådrorna och du riskerar att fastna i det tillståndet! Så var rädd om dig och sluta tänka så elaka tankar

 11. Har läst din blogg jättelänge och du inspirerar mig mycket! Så ung, stark & driven. Det är coolt! Ett stort plus till dig är just att du inte visar barnens ansikten. Allt för många, både offentliga och ickeoffentliga, visar alldeles för mycket!

  Såja, min första kommentar någonsin😉

 12. Skulle fortfarande vara intressant att läsa mer om hur du resonerar kring din resa till Saudiarabien. Det är ju en fin tanke att vilja hjälpa, men på vilket sätt menar du att du hjälper genom att tramsa runt i abaya och säga att du gillar den, hylla landet (som du väl knappt hann uppleva?) etc? Känns trist att du i princip aldrig svarar på rimlig kritik utan bara stoppar huvudet i sanden eller ger svävande icke-svar.

  1. men Sara hon har ju skrivit ett helt inlägg om detta redan. Väldigt enkelt för dig att scrolla bakåt och läsa det..

   1. Men Emma, jag har redan läst det inlägget och i det svarar hon ju inte på dom frågorna jag skriver här så varför ska jag läsa det igen? Väldigt enkelt för dig att strunta i att svara på frågor som inte är riktade till dig 😉

    Och till Anna: får man bara läsa bloggar om man aldrig någonsin ifrågasätter det som skrivs? Och varför tycker du att mänskliga rättigheter är en onödig fråga? Låter väldigt märkligt.

 13. Men usch och fy!
  Färre bilder på barnen är nog ett klokt beslut men det är ju så trist att du ska behöva göra så.
  Heja dig!

 14. Usch, måste var hemskt för dig ett genomgå och tråkigt för alla oss läsare som faktiskt vill följa ditt liv. Förstår helt och hållet ditt beslut att inte visa dina barns ansikten, och tycker det är ett väldigt klokt beslut av dig.

  Bodde i San jose, USA, och då bodde jag i ett såkallat ”gated community”, borde finnas här. Då måste man passera en vakt för att komma in i kvarteret och anmäla gäster man väntar, annars blir ingen insläppt. Var väldigt tryggt. Vet inte hur du har det, men sätt upp stora grindar man måste ha nyckel till, för att du ska känna dig trygg där du bor!!

 15. Tråkigt att höra om hotfulla situationer och människor som vill dig illa. Dock tror jag inte det har något att göra med att dina bolag växer eller är stora. Det har nog snarare med bloggen och ditt offentliga liv att göra. Det finns säkert sätt att tänka när det gäller att inte vara för öppen med boende, resor osv.
  Hoppas det lugnar ner sig för dig.

  1. Om bolagen växer så växer tillgångarna vilket innebär att hennes ekonomiska situation är något den personen vill komma åt. Pengar får tyvärr många människor att tappa förståndet.

 16. Fyyy så obehagligt och tråkigt!:(
  Men kul att du är på diabetesgalan!! Blev så glad när jag såg dig i publiken eftersom du är en förebild till mig och jag har dessutom diabetes. Är 17 år och har levt med det i 16 år så jag vet ju inte hur det är att vara frisk.

 17. Tack för att du är på diabetesgalan! Hoppas verkligen att dina barn slipper drabbas! Jag har ingen som förföljer eller hotar mig, min ständiga rädsla är att mitt barn ska få för lågt blodsocker och att ingen ska hinna rädda hennes liv.

 18. Så obehagligt att bli utsatt för detta, att nån ska begränsa ditt liv. Men har du nånsin funderat på att låta nån annan fronta företagen? Du kan fortfarande driva dom och de är dina. Men låt nån annan vara ansiktet utåt. Hoppa nu inte på mig kära bloggläsare och Isabella-poliser. Jag har bara denna undran i all välmening.

 19. Jag vill bara ge dig en stor kram! Det berör något oerhört och jag förstår att du måste vidta alla åtgärder du kan för att trygga dig själv och dina barn. Men åh vad jag hoppas att det inte behöver hindra dig i din karriär! Jag är utlandssvensk och känner mig så stolt över och inspirerad av bland annat dig som svensk ute i världen (hallå BBC!). Cool som få är du, tjejen. Att du ska behöva ha det så här är så jäkla sorgligt men de får inte vinna. Önskar dig all lycka med allt du företar dig!

 20. Blir så upprörd att det är för att du är kvinna!! Hur ser det ut för framgångsrika män där ute?!? Så klart inte som du har det, men jag hoppas du tar kommandot över det här, vilket du verkar göra! Stå på dig och låt inte ondskan skrämma dig, och se till att stödet du har fungerar. Tänker på dig och dina barn i den här situationen 💕

 21. Varför skriver du inte alltid en dag efter vad du gör/gjort? Spelar ju ingen roll. På så sätt vet inte heller folk om vart du är just nu osv.

 22. Det är ju en sak att skriva om vad man gör en dag senare i sin blogg. Det är inger större problem. Ett större problem är snarare instastory och Snapchat som bygger på att det ska vara i realtid. Jobbar man med sociala medier som Bella gör blir det svårare med dessa stories om hon ska sluta visa var hon är.

 23. Så himla tragiskt att det ska behöva se ut såhär. Du har absolut nog med annat och varken behöver eller förtjänar det här också! Tvärtom! Jag hoppas innerligt att det vänder och blir bättre för dig snart. Du är så fantastisk! På så många sätt!
  Kärlek till dig Bella!

 24. Hej Isabella!

  Så fruktansvärt att man inte kan leva i en trygg värld men tyvärr är det inget ovanligt även om vi lever i Sverige.
  Hoppas allt löser sig så du och dina kära kan känna sig trygga igen.
  Jag förstår dig så väl ang. att barnen inte ska vara så offentliga och det tycker jag du gör helt rätt i.
  Med tanke på hur bra det går för dig är det inte märkligt att du visar mer på din blogg som rör dig och ditt företag.
  Lyssnade på din intervju med Alexander Bard som var mycket intressant.
  Styrkekramar till dig och familjen.

  Kram Iréne

 25. Hej Bella!
  Har nyss fått reda på att jag är gravid och tyckte det vore roligt och läsa dina inlägg om dina graviditeter, men märker att vissa månader är helt borta i arkivet. Varför är det så?

 26. Usch hade inte klarat av att leva med hot. Klokt beslut att inte visa barnen så mycket. Verkar inte vara lätt att vara känd. Dom är redan kända pga sin förälder, bra att du låter dom välja själva att få träda fram för allmänheten när dom har åldern inne. Tycker att både kända och okända människor visar upp sina barn för personligt på internet.

 27. Kör ditt race Bella!
  Ha folk som jobbar för dig hemma, ha vakter, kameror, larm whatsoever. Strunta i vad alla tycker och gör det som gör dig trygg och får dig att nå dina drömmar!
  Du får alldeles för mycket skit i förhållande till den nytta du gör!

  KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..