Så mysigt

Igår kväll vid elva blev Sally sådär pigg som man kan bli efter en dag av feber. Hon gick ner för trappan, kröp tätt intill mig i soffan och halvslumrade. Det var så mysigt att ligga där, med ljus överallt, nerbäddad med min dotter och titta på Amelie från Montmartre. Vid halv ett bar jag över alla barn till stora sängen och så somnade vi ihop. Idag är Sally feberfri (verkar ha varit en klassisk 48 timmars) men idag blir en lugn dag för återhämtning. Jag får se om jag behåller barnen hemma imorgon, får se hur pigga dom är. Men har börjat göra en plan B om så är fallet. Har en presslunch jag behöver hålla i för min onlineserie, men resten kan jag avboka.

Jag startade morgonen med en riktig supersmoothie. En deciliter fryst mango, riven färsk ingefära, en tesked gurkmeja, en skvätt mandelmjölk och lite kokosolja

Efter frukost bäddade vi ner oss i morgonrockarna och tittade på Hitta Nemo. Det är städat och ljus tända, trots sjukstugan är det nog veckans bästa dag ändå.

 1. Kan du skriva ett inlägg om din relation till din mamma? Vänder du dig till henne om du behöver hjälp/råd/vetelera. Kram

   1. Så märkligt att du ifrågasätter en intressant fråga. Bara för att du enkom intresserar dig för Bellas senaste produkter behöver inte alla ha ett så limiterat intressespektra.

   2. Därför att min tolkning är att Bella är väldigt beslutsam och det är en förmåga inte många besitter, intressant att höra om hon tar beslut själv eller om hon bollar med exempelvis sin mamma. Ofta vänder man sig just till sin mamma eller vänner. Hon har ju skrivit att Pingis är hennes bollplank inom jobbet och då undrar jag vem det är privat eftersom hon skild nu. Hon har ju inte kontakt med pappan så därför skrev jag mamma. Der jag egentligen tycker är spännande är just hennes beslutsamhet. En del människor velar ju om de ska vaniljglass eller choklad i 30 min på Ica och Bella verkar vara riktigt duktig på att ta beslut fort i många stora frågor.

  1. Har jag också tänkt på. Mina vuxna självständiga barn träffar jag ofta o mina älskade barnbarn vill jag träffa så ofta jag kan o se hur dom utvecklas o ta med dom på utfärder/bibliotek etc etc. Men det är kanske en privat värld hon valt o ej visa här.

   1. Åh en sån mamma som du skulle jag vilja ha . Du låter så mysig och snäll . . Min egna mamma verkar nöjd med att inte träffa oss eller sina barnbarn så ofta . För mig är det så märkligt att inte vilja ha en nära relation till sina barnbarn . Jag har som tur är världens bästa svärmor ! Dina barn kan skatta sig lyckliga som har dig .

  2. Det är väl privat, bella skriver väldigt sällan något om sin släkt öht. Så om dem inte vill bli omnämnda i bloggen, respektera det. Det är bellas blogg om hennes liv, inte om hennes mamma. Förodligen rings det någon gång även där, eller hur? Vi behöver inte utesluta de bara för att de inte visar sig i bloggen.
   Och bellas exman och hon har ju kontakt, annars hade de ju inte fungerat med dessa scheman och så de har för barnen…

   1. Fast om man kan skriva att man gör en brasiliansk rakning i ett inlägg samma dag som man ska träffa sin svärföräldrar första ggr kan man väl skriva om ens mamma kommer för att träffa ungarna en stund..privat o personlig är ju inte samma sak.

   2. Nej, i det första fallet skriver Bella om sig själv och i det andra fallet skriver hon om andra. Skillnaden är milsvid! Är det verkligen så svårt att förstå och respektera att det finns personer som i så stor mån som möjligt vill hållas utanför bloggen? Och om det nu är så att hon inte har särskilt mycket kontakt med sin familj är det också en sak som kanske inte hela världen behöver veta, om nu inte Bella självmant skriver om det.

 2. Så mysigt!
  Skönt att lilla Sally mår bättre!
  Hoppas eftermiddagen och kvällen blir fortsätter i samma mysiga och härliga anda för dig och dina fina barn❣

 3. Själv är jag ledig mån och tis ska bli skönt 🙂 har jobbat sex dar denna veckan så ser fram emot att träna, ta hand om mig själv och fixa hemma. Trevlig söndag.

  1. är du här också och skriver om de där, haha nej feber försvinner när den hjälpt kroppen tillräckligt mot baciller. Mkt närkontakt vid feber kan bli jobbigt pga all värme dessutom. Kall dryck och vila hjälper! 😉

 4. Älskar dessa inlägg som handlar om barnen, vad ni hittar på osv. Det blir så mycket mer personligt än när du skriver om företagen, försäljningsstatistik mm. Här framstår du som en varm mamma och inte en ”hårdhudad” entreprenör 😉

  1. Varför måste hon ta bort knäckebröden? Tänk om du har exempelvis en fin lampa hemma och så säger någon att du måste ta bort den bara för att dom inte tycker den är fin haha

   1. Jo om man tycker om det. Jag tycker det är super gott. Du kanske råkat få smaka på ”dåliga” mangos men får du en färsk så är dom super duper goda.

 5. Hej Isabella!! Asså jag älskar dig och din inredning i hemmet Waow vad fint du har de! Men letar isönder vart du köpt dessa du har i fönstret?? Vill så gärna ha dom och hoppas du svarar till mig! Kram Niklas

 6. Har undrat över det här med att alla dricker gurkmeja. En kompis till mig hade provat det i en smoothie/juice/liknande och tyckte att det var bland det äckligaste hon smakat. Har inte provat själv men måste säga att jag inte blir så sugen efter den recensionen, hehe. Blir det gott när det blandas ut??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..