Vår lördag ihop

Jag fick hem en Sally med feber idag, hon har velat vara nära hela dagen och kväll och gosat. Jag har gjort smoothies och så har vi ätit glass för vätskans skull. Gillis hade nog velat hitta på mer saker under dagen men han fick hålla sig hemma för Sallys skull. Vi har lekt med småbilar, målat, övat på engelska och läst en bok om fåglar och spanat in dom på youtube efteråt. Hackspetten och ormvråket fastnade vi mest för.

Redan vid fyra hoppade vi in i våra pjyamasar och körde lördagsmys. Fram med glass och så tog vi ner täcken. Väldigt mysig dag och kväll ihop trots febern. Nu sover barnen och har hällt upp ett glas rött, poppart popcorn och hällt tryffelolja på. Jag ska jobba en stund sedan väntar en ny bok och fortsättning på dokumentären om Diana på Netflix.

Trevlig lördag på er!

LOADING..