Skor och hockey

Igår var en rolig kväll! Snabba puckar (hehe) från en nattflight från Riyadh till hockey i Globen. Nicole och jag möttes upp vid fyra för att åka till butiken Jackie i Fältöversten. Inuikii hade ett event där och jag passade på att visa Flattered också. Jag är så imponerad av personalen på Jackie, det är ett bolag som växer i rekordfart. Sedan kunde jag inget låta bli att kära ner mig i allt fint dom säljer, som en kappa från Maxmara. Minnas ni min gråa som försvann i flytten från stan? Nu köpte jag i alla fall en svart helt fantastisk. Dock tänkte jag inte riktigt på att jag skulle på hockeymatch efteråt, inte rätt ställe med öl och popcorn för den typen av kappa men den klarade sig. Puh.

 

När vi kom till Globen mötte Nicoles Peter upp oss, jag fick chans att hälsa på Joe Sakic. Därefter väntade middag och sedan gick vi ner till isen för att se matchen. Vilken stämning! Jag är ju inget stort hockeyfan egentligen men det var riktigt spännande. Efter det åkte vi till Grands hotell där det blev en drink.

… Idag hämtar jag barnen, åh!

 1. Oh, vad kul med hockey!
  Det skulle vara så kul med lite bilder från ditt nymålade hus! Ska måla om vårt hus till våren – också grönt – så lite inspiration skulle vara så roligt!

 2. Du är ju vegan, vet inte hur du resonerar när du köper en kappa med äkta päls. kändes bara inte riktigt genomtänkt. Finns ju kappor från Max Mara utan päls.

  1. HON ÄR INTE VEGAN.
   Hon äter både fisk och ägg o mjölk inte alltid såklart men bara för att man äter mest växtbaserat betyder inte det att man är vegan!
   Man kan inte säga att man är vegan och sen gå och köpa en skinnväska eller köpa produkter som är testade
   På djur bara för att man känner för de.
   Men hemskt att man ens väljer att stötta allt plågande djuren går igenom.

  2. Ja det va det för dig också med tanke på hur du kommenterade till Bella, Rebecca.
   Om man inte har koll varför då kommentera. Eller du tror att en vegan äter fisk? Eller köper päls, ja just det du trodde ju det.

   1. Försökte avdramatisera lite med min kommentar till dig, gick tydligen inte bra.

    Men håller inte med om att man bara får kommentera om man har 100% koll på allt.

   2. Rebecka det är väl så att man anses nog lite osmart om man ”påstår” saker och det visar sig att man inte alls har en aning?!

 3. Fine Bella <3 Kan jeg komme med et ønske om et innlegg fra deg? Du flyr mye i jobben din, og jeg sliter med flyskrekk :/ Har du noen tips? Jeg er redd jeg til slutt skal bli så redd at jeg slutter å fly! Har du noen tips? Hadde vært herlig om du skrev et innlegg om hvordan du makter å fly. Stor klem fra en norsk leser

 4. Jag vill tro gott om dig och hoppas att kappan var ett ogenomtänkt impulsköp där du inte insåg att du hade en död räv runt axlarna. Gör om, gör rätt. <3

  1. Det är väl upp till var och en vad man vill köpa för kläder, vem tror du att du är, som tror att du har rätt att lägga dig i det? Jag ska köpa en pälsjacka och en kappa med pälskrage.

   1. Helena, vem jag tror att jag är? Jag är den som står upp för dem som inte har en röst. Jag är den som säger stopp när någon far illa. Jag är också den som shejmar de som stödjer pälsindustrin.Vilken tur för djur att den finns såna som M och mig. Annars skulle pälsindustrin va så väldigt mycket värre. Vem tror du att du är?

   2. Helena, päls produceras genom ett fruktansvärt djurplågeri. Google it. Väldigt många märken tar avstånd från päls. Just för att det är fakta och allmänt känt att djuren som de flår för pälsen blir extremt plågade hela sina liv. Vem tror du att du själv är? Här är några saker som du absolut inte har rätt att kalla dig när du vill att djur ska lida fruktansvärda plågor för din jacka: Du är INTE djurvän och säger du nånsin att du är det så ljuger du. Du är INTE sen medkännande människa med empati. Det du är: En egoist. Fine om du står för det.

    Skinn framställs också från djur som plågas (främst i Indien och USA. Inte ovanligt att de flås levande. Det är därför Stella mc cartney, Ann-Sofi Back mfl inte använder skinn i sin design) MEN de flesta vet inte det. Därför kan man inte rakt av kalla alla som bär skinn för djurplågare. Päls däremot är helt välkänt.

    Du är helt medveten om att kännande tänkande varelser som har full förmåga att uppleva stress, smärta och dödsångest får göra det för dina omoderna ytterplagg. Så svagt. Så långt ifrån imponerande.

   3. Så fint, jag gillar också päls. Avskyr fake det ser smutsigt ut och är inte alls varmt. Det är miljövänligt också.

   1. Ej, nej. Noll respekt till er som väljer att stödja djurplågeri. All skit förtjänar inte respekt bara för att det är en människa som står för det.

   2. Lisa, päls är INTE miljövänligt. Krävs så mycket kemikalier för att pälsen ska hållas fin, inte ruttna och lukta illa

 5. Tänk på att märka ut samarbeten som reklam. Någon har skrivit om ditt besök i butiken på en annan blogg och påstått bland annat att du ej hälsade på personalen och att kappan var ett utbyte mot omnämnandet i bloggen. Den som skrev det kanske ljuger, låt oss anta det för jag får utgå från att du sköter allt enligt lagen. Men då är det kanske viktigt att du skriver att det inte är ett samarbete. Sedan så är pälsindustrin det absolut mest plågsamma för djur. Att hylla saudi och Alexander bard och bära päls samma vecka… har framgången stigit dig åt huvudet? Tror du att du har rätt att kalla dig förebild med ett sånt beteende? Tyvärr. Så gör inte en modern förebild. Så gör den som bryr sig om egen vinning. Jag tycker inte att detta verklighetsfrånvända uppförande stämmer med min bild av dig och tänker att det kanske är någon annan som ger dig dåliga råd om varumärket. Just nu går det åt fel håll liksom. Men du är ju smart, kreativ och en peppande person i grunden. Du kan vända detta, men snälla stanna upp och tänk efter. Det kommer fram som girighet tyvärr. Och det tror inte jag är vad du är som människa.

   1. Snart får vi väl ett utförligt inlägg om hur Adhd:n gör så att Bella ibland är så inne i sin egna kreativa bubbla så att hon ibland glömmer hälsa på folk.

  1. Det går helt i linje med min bild av Bella, och själv föredrar jag Bella när hon står för den hon är. Jag har läst Bellas blogg sedan hon lobbade för pälsindustrin. Varför skulle en pälskrage vara främmande för henne?

 6. Skitsnygg kappa, har sneglat på dem många ggr men äkta päls går bort för mig. Även om jag skulle göra avkall på mina egna principer bara för den här ggn och tänka att äsh, den är ju ändå redan död, så skulle det glädjande nog bli protester i familjen.

 7. Bella, när du skriver att du blir så imponerad av personalen så skulle det vara kul om du ville utveckla. Varför då, var de extra trevliga, duktiga säljare…Vad var det som imponerade dig?

 8. Vad har du i trappan? Är det någon filt på trappstegen?
  Sjukt snyggt! Ska göra om min trappa och letar inspiration.

 9. Hej,

  Jag undrar vart din svarta blus kommer ifrån? Jättefin! 🙂
  Och så undrar jag vart den fluffiga svarta pälsjackan kommer ifrån? 🙂
  Någon som vet?

 10. Trist att du provocerar vidare såhär. Räcker det inte med Saudiarabien och Alexander bard? Var du tvungen att köpa päls nu också? Du som respekterar Pingis så mycket kanske ska höra efter med henne vad hon tycker om pälsindustrin som vegan?

  1. Vadå provocera, varför förvånade, hon har väl alltid gillat päls? Hon äter mkt vego för hälsans skull. Varför får folk för sig att människor som simmar med delfiner, bor på akvariumhotell och äter både fisk och kyckling samt använder skinn etc och inte tycker det är viktigt med miljöfrågor skulle vara värsta djurvännerna bara pga äter rawfood när det blivit trendigt?

 11. Inukiis skor har detaljer av äkta päls och skinn från får, kanin och räv. De svarta bootsen på bilden har päls från räv. Varför väljer Isabella att uppmärksamma ett varumärke som använder sig av riktig päls på bloggen?! Tycker det är synd eftersom Flattered själva har skor av veganskt skinn.

 12. Såg Forsberg för något tag sedan. En av hans bekanta kom till ett av mina Meetups för internationella kunder i coaching. Eller vänta, var det inte du Isabella som ändå har en fil mag i Arbetsvetenskap och egentligen är Human Resource Manager och Copywriter? Känner ni båda Peder Biström-Nilsson som jag skrev om min första bok?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..