Nya lampor

I samarbete med Sävedalens Belysning

Åh det var härligt att få vakna upp i mitt eget hus imorse. Jag älskar att bo här och har hunnit göra om det mer till mitt och barnens.

Trappan har fått en ny look, tofflor Flattered

Lampan har bytts ut till en från Sävedalens belysning (adlink). Jag älskar den, den passade in perfekt. Jag vill ha mer en hotellkänsla i huset gällande inredning. Nu är övervåningen mer så och nedervåningen är mer minimalistisk. Men sakta men säkert sker det en förändring. Mer ombonat och mysigt blir det.

Min WIC har även fått nya spottar (adlink)

Jag var på en långpromenad på morgonen. Sedan gjorde jag en sallad med hasselnöts-tofu (tips från Astrid & Aporna) och spenat, broccoli, soltorkade tomater och avokado. Nu ska jag hämta mina älskade barn. Hjärtat slår nästan extra slag för att jag saknar dom så. Sist vi sågs var en vecka sedan. Nu väntar lördagsmys, böcker och en massa gos.

I samarbete med Sävedalens Belysning

 1. Hotellkänsla vill man väl inte ha hemma.
  Hemma vill man ha hemmakänsla.
  Du som bor så mycket på hotell borde väl tycka det är skönt att komma hem o slippa hotellkänsla.

  1. Varför vill ”man” inte det? Tycker de är mysigt med hotell och skulle vilja ha lite mer så jag också. Iaf i sovrummet. 🙂 Bella kanske gillar den stilen, så låt henne. 😀

 2. Vad har du i trappan? Är det någon filt på trappstegen?
  Sjukt snyggt! Ska göra om min trappa och letar inspiration.

 3. Hotellkänsla känns väldigt opersonligt hemma. Jag tycker att man skall kunna ha det personligt i ett hem, känns stelt med hotellkänsla.

  1. Det beror väl på lite vad man menar med hotellkänsla. Blondinbella kanske syftar på vissa aspekter av det och inte andra. För mig är tillexempel hotellkänsla heltäckningsmatta, mörkläggningsgardiner (och vanliga gardiner), att möblerna är förhållandevis mörka och att allt är väldigt ”put together”. Att sovrummet ser ut på detta sätt behöver inte betyda att det är opersonligt. Man kan ju anpassa sin heltäckningsmatta, gardiner och liknande efter egen smak. Det är ju isåfall mer opersonligt att de flesta svenska hem har ungefär samma möbler från IKEA.

 4. Supersnygg lampa(den första lampbilden!) Men håller med,inte hotellkänsla i samtliga rum.. Roligare med varmare och personligt! Badrummet får gärna vara som hotell dock😊

 5. Åh så kul det måste vara att hämta barnen?!
  När ska du ha de extra? Nu har ju de varit hos sin pappa en hel vecka flera gånger, men jag har inte fått det till att de är hos dig en hel vecka någon gång?! Eller kommer det att jämna ut sig när du kan lägga om ditt schema till varannan vecka?

  1. Sitter du seriöst och klurar på sånt Mari, och försöker få ihop det? Har du inget bättre att försöka få ihop, som ditt eget liv tillexempel?

  2. Men snälla Mari du måste väl ändå ha annat i livet än att sitta och räkna på dagarna Bella jag barnen? Helt sjukt att du en kommentar på det sättet du gör. Inte konstigt att samhället ser ut som det gör med människor som dig.

  3. Mari, vet du, du behöver inte ”få till det” för du har inte med det att göra.
   Det är en sak mellan O och I. Jättekonstigt att du inte förstår det.

 6. Får inte ihop det riktigt, ena stunden är man en enligt sig själv tokig mamma som älskar att busa med sina kids, nästa stund visar man upp ett rum, visserligen sovrum som ser ut som som ”se, men inte röra”
  Gillar Gilis och Sally att vara där?

  1. MIA
   ATT DU ORKAR BRY DIG SÅ MYCKET OM NÅGON ANNANS BARN TRIVS I SITT EGET HEM? DE HAR VÄL EN PAPPA SOM SER EFTER OM DET NU SKULLE BEHÖVAS MEN TVEKAR PÅ ATT DET BEHÖVS. DE HAR EN BRA MAMMA SOM SER TILL DERAS BÄSTA.

   LÄGG DIN EGEN TID PÅ NÅGOT SOM FAKTISKT SPRLAR ROLL I DITT EGET LIV!

   1. Men oj, så arg man kan bli. Kah frågade bara om kidsen trivdes i sitt sovrum. Klart de trivs att vara med sin mamma,
    Syftet med bloggen är att få kommentarer och många som löser, så jag bidrar på mitt sätt.
    Jagbär alldeles övertygad om att Isabella är en bra mamma, även om vi har olika lösningar på saker, har aldrig skrivit att honnör dålig.

   2. Ska Bella ha fullständig kaos i barnrummen medan barnen är hos Odd eller vad menar du? Allt blir ju städat ordentligt då barnens vecka hos mamma är över. Sedan röjer de runt när de kommer tillbaka igen. Skulle Bella ta bild när veckan med barnen är över så ser det säkert lite annorlunda ut…

  2. hon visar även upp bilder på barnrum som är lite röriga, med leksaker utspritt precis som det ska vara vid lek. Det ena behöver väl inte utesluta det andra. Bella verkar vara en lekfull mamma ❤️

  3. Fast nu är ju det där bara sovrummet, alltså dom sover där tillsammans för att ha det andra rummet fyllt av leksaker där dom får stöka ner hur mycket dom vill. Sjukt bra ju, inte sant Mia? Så nu behöver du inte ägna ditt liv mer åt detta.

 7. Du skriver ”mer som mitt eget” tycker det känns märkligt att du skriver så.
  Du och skapade ”ert hem” när ni va tillsammans och då va det ”ert hem”
  det ni gjorde tillsammans. Konstigt uttryck för det var väl inte Ida som bestämde? Oavsett så hoppas jag att du och barnen kommer att trivas i er nya miljö.

  1. Om man separerar Bath, så köper man ju saker som man själv gillar. Man behöver inte kompromissa med någon. Vad är märkligt med det?

 8. Det måste vara en oerhörd kontrast för barnen att gå från pappans hem till ditt. Här är allt arrangerat och cleant. Ser mycket vackert ut dock mer som ett showroom.

  1. Inte fel med lite omväxling för barnen. Dock vet jag att Bella har fullt med leksaker och sånt också ❤️ Så det går nog ingen nöd på barnen

 9. Sååå fint! Jag och min sambo har precis köpt nytt hus och har påbörjat renovering. Jag vill också ha mer lyxig hotellkänsla med tunga gardiner, mjuka mattor och härlig vardagslyx som golvvärme i badrummet, fina produkter i badrummet och färska blommor. Vill gärna se mer av ditt hem, det är så inspirerande.

 10. Ja, och hehe , den känslan Första semester ifrån Taif ( Saudiarabien) och landade på Heathtrow , London fest. Men att ändra en religion tar ändring i skriften men att påverka, heja!, Inshallah.
  Jag jobbade där dryga året som sjuksköterska , men ibland tror jag ändå att det är business med det som du beskriver. Under ramadan tex som är en högtid i muslimer och Mekka så fick vi västlänningar inte visa en flaska vatten utanför fikarummet på avd. Människor piskas.

 11. Undrar hur du gjort med trappan? Vår är målad vit o börjar bli ful. Mannen vill ha trappmattor men jag tycker de känns pensionäriga (dom som ser ut som halvmånar). Såg att du hade täckt hela trappsteget vilket var mycket snyggare!! Var hittar man de?

 12. Åhhh vilken barnvänlig trappa !!! vart kommer mattan ifrån i trappan??

  Har trätrappa idag, som är super hal

  Tacksam för svar

  kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..