#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts Motherhood
oktober 12 2017 at 16:30

Vinterkläder

– I samarbete med Babyshop –

Nu när det börjar bli kyligare är det dags för nya vinterkläder! Sally har ärvt ett sett från Gillis men jag gillar att ha dubbeluppsättning om något blir blött . För en småbarnsförälder är vinter lite förknippat med långa stunder i hallen på morgonen innan man får på alla barnen kläder. Jag brukar lägga in en kvart extra i schemat för att kunna klä på i lugn och ro. Stressar jag på låser det sig lätt och då tar det ännu längre tid. Babyshop pratar mycket om Three Layer Principle. Det är precis vad det låter som, tre lagers-principen. Det kan ni också se på deras hemsida för mer inspiration. Där har det kategoriserat vinterkläderna i tre olika lager, läs mer här. Jag har valt vinterkläder som är rejäla och som tål ordentligt med kyla och blötsnö. Jag har lärt mig att ull-plagg nära huden är det absolut bästa för att hålla sig varm och torr, som tillexempel ett underställ. Sen bygger man på med ett lager som är värmeisolerande och tillslut ett lager som skyddar mot vind, regn och snö.

Nu behöver många fylla på vintergarderoben. Eftersom det kan vara lite dyrare med vinterkläder så får du, med koden ISABELLAOKTOBER, 10% rabatt på kläder och skor till ordinarie pris hos Babyshop.se och är giltigt till och med 14/10 2017. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej på Mini Rodini, Bobo Choses och Stella McCartney Kids.

– I samarbete med Babyshop –

25 Kommentarer

Anna

Jag körde också svart overall till min dotter (pga snygg färg) tills jag märkte att hon blev i princip osynlig i vintermörkret. Därför kör vi numera glada starka färger, ett litet tips!

rebecka

reflexer… har du hört talas om det? 🙂

Mirranda

Aldrig sett en förälder med ficklampa på lekplatsen för att hitta sitt barn i mörkret. Det blir ju mörkt redan vid 16 och då är man fortfarande ute och leker. Du vet väl att reflexer behöver en stark riktad ljuskälla för att synas?

M

Reflexer kräver direkt ljus….tänk ett varv till så som Anna gjorde 😉

Realist

Vi har alltid reflexvästar på barnen i lekparken. De syns bättre då, eftersom det ofta finns belysning i parker, på bilar, cyklar. Och ja, vi hae ofta ficklampor med i mörkret, vid lekparken. Skulle inte ha ut barnen i mörka kläder.

Malin

Klä på på morgonen slipper jag. Bilen i varmt garage och lämnar 6.30 till frukost, så behövs bara en jacka. Såå skönt.
Idag däremot i det härliga vädret hämtade jag två galonklädda sandmonster. Dem spolade jag av med vattenslangen innan de fick komma in i huset. Och bilstolarna är ett hopplöst sandigt fall.

Linda

Känns hemskt praktiskt med ljusrosa overall på förskolan😱

Malin

Men leran syns väl på alla färger utom just lergrå? Och lergrå overaller skulle nog inte sälja så värst bra.

Mirranda

Varför måste allt vara praktiskt? Varför får barn inte se skitiga ut? Alla vet väl om att man blir skitiga av att vara ute och leka?

Anna

Det är praktiskt!
Tro mig. Min tvååring har en klarguljacka för att vi lätt ska se honom.
Ett litet tips så där ….

Anna

Hur gör du och Odd? Är det du som köper alla kläder?

M

De har väl kläder på båda ställena så som de flesta har.

Ann

Hon får väl det mesta genom spons?

Lisen

Hon köper ju inget.

Mini

Hej! Du har ett bättre ordförråd på svenska än din engelska översättare har på engelska. Hen översätter såhär: Now when it’s getting cooler outside, it’s time for new winter clothes! Sally has one of Gillis’ old sets, but I like to have two in case anything gets wet. For a parent of two, winter is associated with spending lots of time in the hallway dressing your children

Jag hade skrivit såhär:
Now that it’s getting colder it’s time for new winter outfits! Sally is wearing one of Gillis’ laid off winter sets, but I like having a double set in case anything gets wet. As a parent of young children, winter is somewhat associated with mornings where you’re finding yourself in the hallway for quite some time before all the kids are dressed.
.

Malin

Vi är många som beklagat oss över den låga språkliga nivån i den engelska bloggen. Hittills har Isabella totalt ignorerat denna feedback så gissar att den översatta versionen helt enkelt inte har tillräckligt med läsare/visningar för att hon ska vilja investera pengar i den. Jag hoppas att de två tjejer som översätter den engelska bloggen gör det gratis, för arbetet är inte värt ett öre.

Åsa

Men jösses mini! Är du på riktigt?

Mini

Japp! Hur så?

Ninna B

Vilka härliga och rejäla barnkläder, stövlarna ser toppen ut! Och vilken underbar rosa färg! Har gärna rosa på mina tjejer och får då ofta höra att det är opraktiskt. Men det är ju knappast så att rosa kläder blir smutsigare än andra även om det syns mer på ljusa kläder. Jag vill dock inte att mina ungar ska vara smutsiga även om det inte syns. Jag tvättar när det ser för bedrövligt ut, och vilken tur då att det finns barnkläder av riktigt bra kvalitet som tål både lek och tvätt!

Sara

Kollade på din instastory. Lite fel datum – ska det inte vara avresa 4/11 🙂

A

Hae du köpt begagnat någon gång?

Käthe

Lager på lager-principen är gammal som gatan. Den rekommenderas i min gamla scouthandbok från 60-talet. Och gäller än! Trevlig helg därute!

Anna

Vilka fina mössor/skimasks (?), verkar superpraktiskt då jag tycker barnen ofta blir så kalla om nacke och hals. Vad är det för märke på dem? Letade på babyshops hemsida men hittade inte dem.
Tack för en bra blogg!

Louise

Vill tipsa om stylepit.se ! 😍👌
Speciellt barnkläderna är superfina! Alla kända varumärken o bra priser!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *