#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
oktober 16 2017 at 17:32

Photoshoot

Åh vilken lång men rolig dag. I vanliga fall när jag gör en plåtning så är det en förmiddag som behövs men idag tog det från 08-16.00. Jag är så glad över att ha ett team, det innebär att det är samma personer som jag gör alla bilder och rörligt format med. När man får chans att jobba med samma människor regelbundet,  växer en trygghet och vi blir effektiva men också modiga i att testa nya saker. Men det viktigaste av allt är att jobbdagarna blir väldigt roliga, vi trivs i varandras sällskap och man lämnar photoshooten med ny energi. Jag är verkligen tacksam för det. I och med att jag är min egen chef och kan bestämma mina dagar sätter jag ribban högt – Alla dagar ska vara roliga dagar där jag mår bra och hela teamet mår bra. Det låter som något ouppnåeligt men för mig är det faktiskt så. Jag får skratta med mitt gäng jämt och vi alla utvecklas lite varje dag.

Det blev ingen gruppbild tyvärr men Nathalie Berzelius gjorde min make och hår. Nathalie gör alla mina stora plåtningar och kampanjer med bolagen. Martin Petersson fotade allting med två fotoassar. Josef Eriksson filmade allt rörigt (han var med i Hong Kong), Emma var övergripande ansvarig för plåtning, Sasha stylade, Hannah Molin, varumärkeschef för LCC var på plats för att se till att LCC-materialet blev korrekt och Simon, min högra hand. Toppenteam.

The ”Nathalie bun” som jag kallar det

Tröja Filippa K (adlink), jeans i beige Toteme (adlink) och scarf 2ndday (adlink)

Vi gjorde fem bilder och fem klipp. Tempo tempo! Nästa vecka får ni förhoppningsvis logga in till min nya plattform och se hur den ser ut. När jag var klar så kilade jag till kontoret för att ta ett möte kring redesignen (snart får ni se hur det blir) och efter det hade Löwengrip Invest veckomöte. Jag såg i kalendern att jag fyller år på lördag, 27 år. Roligt! Barnen är hos Odd så jag sitter kvar sent på kontoret. Ikväll väntar en middag med Håkan Guldkula som har champagne Guldkula som jag nyligen investerade i. Jag har sett att ni undrar kring hur mina investeringar kan gå till, jag tänker att jag ägnar ett eget inlägg åt det i veckan.

49 Kommentarer

Elin

Första bilden 😍😍😍😍
Och vad kul att du inte minns din egen födelsedag, tur att kalendrar finns ibland 😄😄

Sofia

Vad har hänt med Emma, var inte hon alltid med innan?

I

Jag tror hon svarade i förta i lägget i kommentarerna att Emma också var på plats 🙂

Elin

Svar på det finns bland kommentarerna i förra inlägget.

Bella

Kolla instagram 🙂 Emma är också med!

A

Jag älskar din makeup till detta photoshootet! Så ljust, proffsigt med fin lyster!
Vad har ni använt för produkter? Eller tar du upp det i något av det kommande inläggen?

My

Emma? Sparkad?

B

Emma var där 🙂

Emma

Men lääääääääs inlägget! Står ju svart på vitt att hon var med!

Lena Sundén

Hej Isabella!
Jag fyller också år den 21 oktober! Grattis till oss båda!
Hälsningar,
Lena Sundén

Köpte ”din” handkräm på Apoteket förra veckan – asså den luktar helt fantastiskt! Älskar den! Och så blir ju händerna supermjuka. Fem av fem stjärnor ✨

Guldkula, det namnet var inte dåligt! ^^

Marika

Du såg i kalendern att du fyller år 😂

Camilla

Margaux berättade i sin blogg att du bjudit henne på hemmafest hos dig fast ni inte känner varann. Vad är grejen?

V

Modiga!? Hmm…

Logga in?? Kommer det finnas någon sådan funktion eller var det bara ett sätt att säga gå in på sidan? 😉

Jenny

Kanske kommer att kosta pengar?

m

Då försvinner nog de flesta….

Hon menar säkert att vi kan logga in till en demosajt som inte gått live än – säkert för att tycka till. Det står ju i förra inlägget att den nya plattformen inte lanseras förrän om några veckor.

a

vad roligt att du såg i kalendern att du fyller år…

Em

Skriv om Cissi! 🙂 Starka kvinnor borde stötta starka kvinnor

V

Finns inga borden.

Marie

Jag är sååå upptagen att jag inte ens minns min födelsedag……….

Lotta

Jag brukar inte heller komma ihåg min födelsedag. Känns helt enkelt inte så viktigt…

Rebecca

Vet inte varför jag skriver här, det handlar inte ens om det du skrivit. Men jag är desperat. Är gift med en man som har misshandlat (tror jag) mig psykiskt under flera år. Han har även slagit mig, men nu var det länge sen. Jag vill skiljas, men jag är så rädd. Rädd för att han ska börja jävlas om allt å ingenting, sen har jag ingen tro på mig själv. Vi har ett barn gemensamt, sen har jag två sen innan. Har så ont i magen.. Finns det någon som varit med om samma?

Moa

Det finns många som har varit med om samma sak, ta din desperation och din vilja att skiljas på största allvar. Hör av dig till en kvinnojour, där finns många med både egen upplevd erfarenhet samt med kunskap om hur du kan gå tillväga för att bygga ett nytt, helt liv.

https://www.roks.se

Rebecca

Tack💜

H

Det finns många många som varit med om samma ❤ Nu vet jag inte vart du bor men snälla kontakta den lokala kvinnojouren!
https://www.roks.se/
Där hittar du nummer beroende på vart du bor. ❤ Gör det. Du klara det. Du är starkare än vad du tror ❤ Att du har skrivit här och öppnat upp minsta lilla är tecken på det ❤

Rebecca

Tack💜

m

Vänd dig till kuratorn på din vårdcentral och skaffa dig sedan en advokat/jurist så kommer de att hjälpa dig. Kram

E

Fyfan, har inte varit med om samma och har inga bra tips. Vill bara skicka styrka! Hoppas du orkar/vågar lämna. Ingen förtjänar att leva på ett sånt sätt. Kämpa ❤️

M

Rebecca, ring kvinnofridslinjen, nr 020-50 50 50. Det finns hjälp att få. <3

I

Kanske inte samma, men givetvis?!

åh jag hoppas inte man ska behöva logga in på något för det gillar jag inte, då slutar jag kommentera direkt 🙁 Hoppas det bara var så du sa.. 😉
Blir ändå spännande att se hur nya sidan blir, alltid kul med förändringar.

Du ser otroligt fin och vacker ut, som alltid. Det är bara framgång, framgång och framgång med dig, så jäkla cool och stark kvinna. Power!

Hanna

Eh, såg i kalendern att du fyllde år?

Issa

Alla vuxna bryr sig inte om sin födelsedag. Jag kom också på det precis innan detta året.

Hanna

Såg på insta att du skrivit ett inlägg om intervjun med dig i Stella Magazine. Ser man till omslaget så verkar du ha uttalat dig om skilsmässan. Igen. Trots att du upprepade gånger skrivit att du inte vill att dina barn ska läsa om den i tidningen. Vad fick dig att ändra uppfattning?

Sarah

Lite kul att en koll i kalendern krävdes för att du skulle komma på att du fyller år om 5 dagar 😛

Anna

Varifrån kommer scarf och stickade tröjan ifrån? Tack på förhand

Lj

Smart att behöva logga in i framtiden. Kanske blir lite lättare att hantera användare som spammar och mobbar bland kommentarerna 🙂

Ella

Måste bara säga att jag verkligen uppskattar att få följa med dig i ditt arbetsliv. Tycker det är så kul att du delar med dig av hur det är att driva företag och att man får en närmare inblick hur mycket jobb det faktiskt är. Tycker även att bloggen har fått en fin balans. Små glimtar av ditt vardagsliv med barnen (visar integritet) och så får vi följa med ”bakom kulisserna” i ditt arbete. Bara att gratulera för jag tycker ni gör ett så fint jobb kring din blogg.
/Ella

Ella

Ps. Är lika dan med min födelsedag. ”Upptäcker” också i kalendern typ en vecka eller några dagar före att jag fyller år. 😉

Så kul! Men att logga in på din nya plattform känns inte så kul.

Hon menar nog logga in till en demosajt. Den nya plattformen kommer ju inte förrån om några veckor.

Fint med scarf i håret!

Sabina

Hej Isabella!
Jag har en fråga till dig. Du jobbar ju ofta långa och roliga dagar. Själv jobbar jag halvtid på en skola men har ändå nästan alltid huvudvärk när jag går därifrån. Jag undrar: Vad gör du om din kropp mår skit en dag? Migrän, mensvärk, halsont, osv? Tacksam för svar!
Kram, jobba på!

Fina bilder! 🙂 Hoppas du får en fin vecka!

Fina bilder och kul med ny plattform 🙂

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *