#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 24 2017 at 20:37

Nyförälskelse

När saker inte känns 100% ligger det alltid och skaver lite. Idag tog jag ett beslut som gjorde allting mycket bättre. Det var nämligen så att jag har haft en plan på att ta in en journalist till min nya plattform som släpps snart (som en modern version av en blogg) för att kunna hjälpa mig med mina texter. Planen var att diktera, alltså som en intervju, för att göra det mer effektivt för mig och att texterna skulle bli mer ordentliga. Jag tog egentligen det beslutet inser jag efter skilsmässan när det blev svårt för mig att vara personlig. Jag fick verkligen kämpa ur mig något varje dag. Ni märkte ju det.

Hur som helst. Inatt vaknade jag (i hotellrummet i Polen) upp med insikten av att jag i inte alls ska ha en journalist som stöttar mig med inläggen, utan att jag ska bli bättre på att sätta av mer tid. Jag har bloggat i 12 år och är inte redo för fem öre att minska det. Tvärtom så har jag hittat en nyförälskelse till att skriva igen, det har gått ett halvår sedan skilsmässan och jag börjar landa och må bättre. Då är det lättare att vara närvarande och framför allt, ärlig.

Det kändes bra att ta det beslutet. Det som skavde försvann. Jag kommer att behöva lägga mer tid på inläggen när plattformen lanseras men det känns bara fantastiskt roligt. Jag vill att ni ska känna er välkomna när ni är här inne, känna att jag är personlig med er. Den karriärsresa jag har framför mig är enorm och jag vill använda mina kanaler till att låta er komma nära den och mig, allt häftigt som sker men också när jag stöter på utmaningar och svårigheter, det är så jag kan inspirera andra bäst.

Så får det bli.

När jag kom hem med barnen lekte vi en stund och sedan blev det middag. Det väntade en veganvänlig tofu-gryta och sedan kunde barnen välja kyckling och broccoli till. Sedan fanns det vanligt ris och riven blomkålsris som jag åt till. Barnen mixade lite av allt.

Sedan läste vi böcker och lekte med lera till läggning. Nu har jag lagt en ansiktsmask och ska förbereda ”En fråga om framgång”. Vad säger ni om det jag berättade om ovan, låter det bra?

97 Kommentarer

Bra beslut! Skönt att gå efter magkänslan 🙂 Sedan får man ju alltid ändra sig och i framtiden kanske du känner att du vill testa ändå!

Du är en fantastisk förebild!

Fru L

Hej Isabella!
Jag är en sån här ”följare” och beundrare av det du gör men utan att synas i kommentarsfält eller så.. Har läst din blogg i många år nu. Du är en sån stor förebild, du skulle bara veta. Tycker det låter toppen att du själv ska skriva även i fortsättningen!! Lycka till med allt och du gör det fantastiskt bra! Kram /Från en egenföretagare som är några år äldre än dig, 2 barns mamma och med ett driv som ibland gör att jag blir missförstådd tyvärr – trots att jag bara vill leva mitt liv och nå mina drömmar.

Alexandra

Är det bara jag som vill ha receptet? Hjälp vad smarrigt det ser ut 🤤🤤

Irene

Skriv hur du känner dig inombords då¨blir den än mer trovärdig!

C

Sounds great! I was afraid you were going to back down a bit with the new blogg, so I’m happy to hear that it will be more personal than I thought. Looking forward to it.

Jaaaa! Så bra! Hade det varit nån annan som skrivit skulle jag nog inte läsa. Jag vill ju se din vardag ur ditt perspektiv.

Helt rätt beslut! Skulle bli himla ointressant läsning om det inte var du själv som skrev.

Olivia

Superbra!
Det är så himla roligt att få följa dig i din karriär. Jag blir verkligen inspirerad av allt du gör.

Att även få se när du stöter på problem och hur du löser dem tycker jag verkligen om.

Charlotte

Super bra beslut, kul 😘

Nea

Skulle bli super glad om du kunde skiva receptet på grytan 🙂

Carolina

Du är en sådan bra förebild även i det att du vågar gå på magkänslan och ändra dig om något inte känns bra!
Jag följer gärna med på resan även i framtiden ❤️

Linnea

Roligt att höra att du fortsätter skriva själv, men framför allt härligt att du börjar må bättre! Jag blir imponerad över hur du klarar att bolla allting du gör, och jag försöker ta till mig när du kommer med tips. Efter fyra års studier började jag jobba för ett halvår sen och jag får knappt timmarna att räcka till med ett ”vanligt” jobb, så du är en stor förebild så som du får ihop din vardag (av det som vi får se utåt)!

H

Varför frågar du om bara positiva kommentarer godkänns?

Angelica

Om det är så att elaka kommentarer är satta på moderering och inte godkänns så är det fantastiskt! Så jäkla less på att läsa elakheter, och konstruktiva kommentarer kommer fortfarande igenom ang miljö tex och feminism (senaste inläggen).

Anna

Tror hon godkänner kommentarer som kommer med konstruktiv kritik men är de bara otrevliga och elaka så finns det ingen anledning att godkänna dom. Tycker det är så skönt att det blivit lite hårdare mot alla elaka kommentarer som härjat här senaste året.

Josefin

H: Det är ju skillnad på feedback och elaka kommentarer. Elaka kommentarer kan vi alla klara oss utan.

Ch

Åh vad bra, hade verkligen saknat om du inte skrev texterna själv! Det är ju ändå något personligt, de egna texterna. Hoppas du aldrig slutar!

ditt beslut låter superbra tycker jag! det ska bli så kul att få se nya plattformen.

Det låter jättebra. Och du…receptet!!!

Låter hur bra som helst!!

Johanna

Det låter bra att inte ta in en journalist som skriver. Det skulle kunna vara mer effektivt att göra så, men det blir inte samma sak som när du själv skriver. Jag som läsare vill läsa helt utifrån dina tankar och perspektiv. Hellre lägga mer tid på skrivandet och känna att det blir 100 % bra och i sådana fall försöka effektivisera någonting annat. Vad roligt att du har fått en nyförälskelse gällande skrivandet igen!

Jennie

Utan tvekan det absolut bästa beslutet! Jag tror aldrig jag har kommenterat på din blogg men kan inte låta bli att göra det nu. Din blogg är ju du. Dock förståeligt att du tog det första beslutet direkt efter skilsmässan. Det måste ha varit otroligt tufft att vara personlig när du just då inte ville dela något personligt. Nu märks det att du är på banan igen och mår bättre. You go girl!

Oj va härligt! Viktigt att kunna ändra sig och tänka om. Ser fram emot nya plattformen.
https://gnodla.blogspot.se/

Josefin

Skönt att höra 🙂 Det skulle inte bli samma sak om det var någon annan som skrev!

MS

Jaaa! Toppenbra idé, det ska vara du som skriver.
Fler än jag har nämnt detta men vore det inte kul om du skrev ut recept på det du äter ibland? Allting ser så väldigt gott ut och det är bra inspiration för oss andra som försöker äta mer vegetarisk/vegansk.

Emelie

Vad roligt att höra att du börjar må bättre nu, det märks även på dina blogginlägg 🙂 Skönt att du bestämt dig för att fortsätta skriva själv!

Anna

Mycket bra! Tycker det är helt rätt. Det är ju ändå för att du är du som folk läser. Jag som själv arbetar som redaktör och har läst journalistik gillar så klart välskrivna texter men hellre lite ”fel” och att man känner att det är äkta och att man är nära personen som skriver, än att det är perfekt. I artiklar och böcker mm är det noggrannare, men på en blogg ska det vara personen bakom som kommer fram. Det tror jag du hade gått miste om en del om du haft en skribent som hjälpte dig.
Bra beslut 🙂

J

Låter mkt bra! Är så glad över bloggens vändning igen – har inspirerats av dig länge och blev tyvärr trött på den yta man mötte i bloggen efter skilsmässan. Så opersonligt och ”tillgjort” (min upplevelse alltså, menar verkligen inget illa). Sedan kan jag iofs förstå, när du beskriver ovan vilken tuff period det var, att det blev på det sättet. Inte lätt att inspirera och dela med sig av tankar och vardag när man går igenom sitt livs tuffaste period. <3 Glad att du fortsätter skriva själv, det är ju ditt liv och din resa man vill följa! 🙂

Härligt, tror det var helt rätt beslut! 🙂 Känner igen mej i att ibland kommer dom bästa besluten och idéerna till en när man minst tänker på det, som när man sover 😛

Angelica

Fantastiskt! Modigt och ärligt. Fint lyssna till hjärtat. Eller magkänslan = samlade livserfarenheter. Kul! Ser fram emot fortsatt intressant läsning!

Linda Sundberg

Har länge funderat på, och då antagligen missat när du berättat i bloggen, hur du gör med mat och middag under veckodagarna. Maten ser så god ut och framför allt verkar det inte vara samma vanliga mat varenda dag utan lite nytt då och då. Är i behov av lite inspiration för att lösa den biten själv till årskiftet när jag går tillbaks heltid till jobbet.

Vilket bra beslut! Har alltid gillat de inläggen där du är mer personlig och bjuder på dig själv, samt småglimtar från vardagen med barnen. Uppskattar även dina dagliga outfits 🙂

Önskar dig en fin kväll!

Va roligt och helt rätt tänkt!

Sara

Jag älskar din blogg. Har följt dig dagligen i ca 6 år. För mig är de personliga inläggen bäst. Eller när du skriver om din vardag och dina barn. Jag är själv tvåbarnsmamma och älskar att läsa om ”kända personer” och deras liv utanför det kända. Aja hoppas du förstod 🙂 kram från Skåne

Birgitta

Tack för en bra blogg, och jag tycker att det är bra att du gör den själv, eftersom den är så personlig. Ett tips är ju att istället använda en diktafon eller inspelningsapp, för att samla idéerna och så kan man sammanfatta snabb lite senare, när man har tid. Man kan ladda ner bästa dikteringsappen från Philips helt gratis, https://www.philips.se/c-m-pc/diktafonloesningar
Själv har jag en diktafon som har bra batteri, massor med minne, och den ligger alltid i handväskan. Gör ofta intervjuer, och då är den verkligen perfekt, eftersom mna kan fokusera på samtalet istället för att sitta och anteckna samtidigt. Ha det bra!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *