#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 24 2017 at 14:54

Inspirerande lunch

Idag åt jag lunch med Prinsessan Sofia (och lilla Gabriel), jag har verkligen sett fram emot att ses. Vi sågs på en middag innan sommaren och jag slogs av då vilken fin människa hon är. Stort hjärta, skarp, framåt och genuin. Vi pratade om tvåbarnslivet (Sally och Alexander fyller år samma dag!) och våra passioner om att vilja förändra och göra skillnad för människor. I mitt liv hoppas jag kunna få inspirera kvinnor världen över att våga drömma stort och satsa. Att det mesta är faktiskt möjligt och att det går att få ihop karriär och familjeliv. Det är mitt mission i livet. I Prinsessans Sofias fall förändrar hon barns öden via Project Playground och Prinsparets Stiftelse. Det är så imponerande


Vi åt en god morotssoppa nära mitt kontor. Just soppor är en av anledningarna till att jag älskar hösten så mycket. Nu ska jag hämta mina barn! 

44 Kommentarer

Nettan

Wow vilket lunchsällskap! Skulle gärna vilja höra mer om prinsessan Sofia i din intervju-serie tex.

Camilla

+1 hade varit sååå roligt att se i online serien!!

Therese

Vad fina ni är! Prinsessan Sofia har jag alltid tyckt verkar så jordnära och genuin på något sätt.

judith

Sofia utbildade sig till Yogalärare vid den yogastudio jag gick på i Brooklyn (före hon blev prinsessa och allt). Sofia var så omtyckt för sitt varma sätt av både elever och lärare, och satte Sverige på kartan;-) Än idag pratas det gott om henne och vad hon utför i världen. Jag är en stolt landsmaninna!

MONA

Jag lånar din kommentar utan ditt namn.
Vill sätta några Sofia mobbare på plats.
Tack för din fina kommentar.

Naia

Tänkte precis samma sak Mona! Ska bli härligt. Undrar om vi menar på samma ställe dessutom!

Ninni

Fina ni är! Härligt med tjejer som vill göra skillnad så att andra ska kunna få det bättre i livet!

Ani

Ååååå vilket möte!!!! Så avis

A

Hej Bella! Jag är med och driver ett nytt ekologiskt matmärke i Nederländerna. Vår första produkt är faktiskt en underbar 100% ekologisk soppa. Ska definitivt skicka den till dig inom en snar framtid! 🙂

Ha en fin dag!

K

Av vänlighet?

A

Absolut! Varför inte? Hon behöver inte göra någon reklam. Jag har följt henne sen jag var 17 år och själv ville bli entreprenör. Nu är jag det och vill gärna ”ge tillbaka”. För att hon har inspirerat mig i alla dessa år. Skulle vara hur roligt som helst ifall hon hade tid att komma med feedback såklart. Men det blir mest som en gåva.

A

Hade jag velat göra reklam här i kommentarsfältet hade jag kunnat skriva ut namnet på vårt märke 😉

Vad roligt! Och du är en stor inspiratör!

WOW vilket häftigt lunchmöte! Har alltid tyckt att hon verkar vara så himla trevlig 🙂

Lena S

Va roligt att du träffade Prinsessan Sofia! Hon verkar vara jordnära, intelligent och verbal!

Wow coolt! Hoppas att ni hade trevligt!

Lina

Wow du strålar!!! Liksom prinsessan Sofia:)

Jessica

Vad härligt, hon verkar vara en genuin och varm person. Hoppas ni hade ett mycket givande samtal.

KK

Vad roligt!

Nina

Hej, vad fina ni ser ut tillsammans, så vackra och kloka! En fråga: Skulle så gärna vilja att du (ditt företag) gör ett torrschampoo utan parfym. Många har ju en egen doft, genom en parfym eller en eterisk olja man valt, så det blir så snurrigt med en massa dofter från en och samma person – ibland tar dofterna ut varandra eller blir en otrevlig mix.
Dessutom är många allergiska mot parfym (jag bl.a, som brukar köra med eteriska oljor istället) och skulle verkligen vilja slippa stick i näsan och hosta.

Är ett nytt torrschampoo – utan parfym – möjligen på gång?

C.

Yesyes med tørshampoo! 😉

Sara

Du har redan inspirerat väldigt många kvinnor! 💜
Jag kallades bimbo av en kollega för att jag läste din blogg. Visade då henne bloggen och hon var helt stum.
Blondinbella is gone, Isabella löwengrip är en smart och driven kvinna! 😊
Hoppas innerligt att vi läsa ibland kan inspirera dig också!

shopper

Anyone know where the Princess’ sweater is from?

I

Bangladesh. Done by children.

Cara

It’s from Acne Studios and it’s called Dramatic. I have it in blue and it is great! Not made by children in Bangladesh.

Linda

2 fantastiska kvinnor och otroligt vackra 👌😘

Tove

Vill säga detsamma som många andra! Som du inspirerad mig genom alla år jag följt dig!

Du har inspirerat mig så mycket att jag nu tar steget att faktiskt ge mig in i start up världen. Du har fått mig att våga tro på mig själv och min idé, vilket såklart medfört att andra (inklusive investerare..) också gör det. Så här är jag nu med mål som är högre än jag någonsin vågat tro på!

Det är bara så häftigt allt du gett mig. TACK!

Wow, vad kul att du har träffat prinsessan Sofia!

ErikaM

Jag fyller år samma dag som dem. 😎

Frida

Hej!
Tyckte det skulle var roligt att höra vad du tycker/tänker angående det nya förslaget angående amoteringskravet/ Skuldkvotsbroms?
Är det de ”bästa” just nu eller bör dem ta till andra åtgärder med tanke på hur ekonomin ser ut just nu?

Ha en fin kväll 😊

Härligt! Skulle också vilja se henne i din serie 🙂

h

Jättefin bild på er! Ha en fin kväll 🙂

Karin

Wow vad roligt att få möjligheten att äta lunch med henne! Hon verkar vara så varm och vänlig!

Hg

Hur kan dagen du skall träffa barnen vara jobbigare än dagen du lämnar de?!

Isabella Löwengrip

Saknaden blir starkare!

Josefin

HG: Förstår du inte, kanske du ska låta bli att kommentera.

M

…och du kan ju t ex krypa tillbaka under din sten.

Men gud vilket roligt möte! Sofia verkar så himla fin 🙂

sofia

Fina Bella! Fina Sofia!…..

Irene

Wow kul möte!

Laura

Jag känner bara till Prinsessan Sofia som Paradise Hotel deltagare, kul att se att hon har gått vidare med mer jordnära projekt som hon kan göra skillnad med!

On another note: borde du inte skriva Prinsessan Gabriele och Prins Alexander förresten? 😀

Vicky

Hon borde absolut inte referera till Prins Gabriel som Prinsessan Gabriele. 😉

Jag har blivit så inspirerad av ditt driv, så många bollar i luften och ändå får du ihop det! Jag köpte Economista pocketen och har ändrat tänk helt kring ekonomin.. Jag vill så mycket med mitt liv men jag vet inte vart jag ska börja. Tänker att det faller väl in naturligt när det är rätt tid, det ska ju vara något man själv brinner för. Kikar in då och då för att få lite inspiration från dig.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *