#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
oktober 11 2017 at 11:05

Guldkula Champagne

Idag kan ni läsa i Breakit om min senaste investering i champagnen Guldkula. Himla roligt! Håkan Guldkula som startade märket är en riktig häftig person som har kommit att bli mitt bollplank. Investeringen ligger inte i Nordic Tech House utan är en egen investering utifrån passion. Det kändes helt enkelt roligt att få deläga champagne om man har möjlighet. Allt som är begränsat ökar i värde och champagne är en sådan sak, du får inte tillverka champagne varsom helst. Det är Richard Juhlin som gör champagnen och den har redan vunnit priser. 

Kappa Filippa k (adlink), nya skor från Flattered

Igår firade Håkan och jag med en liten lunch! Det är verkligen häftigt att ha möjlighet att investera och vara med på fler resor samtidigt. Dessutom får jag träffa så mycket kloka människor längs vägen. Nätverket är A och O. Snart lanseras Nordic Tech House och där har du med idéer möjlighet att få hjälp att komma igång med ditt bolag, det blir som ett digitalt draknästet. Det blir spännande.

24 Kommentarer

Maria

Spännande! Ovanligt med en svensk som tillverkar champagne. Var tillverkas den? Den måste ju vara tillverkad i Champagne… Finns den på Systembolaget?

Isabella Löwengrip

Den tillverkas i Champagne, yes som beställningsvara 🙂 https://www.systembolaget.se/dryck/mousserande-viner/guldkula-white-7524801

Vad spännande 😀

Anna

Åh vad häftigt! Jag älskar champagne. 🙂

Men gud vad roligt, jag som älskar champagne.

http://www.devote.se/hannaker

Så långt du har kommit med din blogg under dessa år, Din blogg är fortfarande så intressan att läsa 😄

Linda

Nej allt som är begränsat ökar inte i värde. Finns ingen efterfrågan får man rea ut, oavsett kvantitet på varan. 😉

Kul dock med en Svenskägd champagne till rimligt pris.

Kan du inte berätta lite mer utförligt om den?

Helene

Roligt! Ska beställa till vår bröllopsdag.

Julia

Hej Isabella! Jag har läst din blogg i ett par år nu och går oftast in och läser när motivationen och energin fattas. Oftast har jag inte så svårt för att få de där drivet och motivationen som finns över hela din blogg – vilket är precis det jag älskar med den! Jag bara undrade om du hade nå små knep för när motivationen tryter. Jag är själv student så resor och liknande kanske inte är så lätt för att få ny inspiration mer småsaker som du t.ex. gör i vardagen 🙂

KRAM Julia

Va kul! Skall köpa nästa gang i sverige. Kram från Zurich. /Sofia

Sofia

Så roligt! Champagnen är riktig good! får 10/10 av mig!

Vad roligt att investera så. Champagne är alltid gott men just den har jag inte testat än så det får bli nästa beställning.

Spännande, champagne som är så gott! 🙂

Vilken grej! Lycka till! 🙂

Vad kul! Grattis till investeringen! 😀

Lena

Hej! Jag skulle tycka att det vore intressant om du ville berätta om hur en investering går till. Tar du kontakt eller tvärt om? Går man in med kapital en gång eller flera? Vilka summor kan det handla om? Hur fungerar avkastning, hur länge får du det? Hur länge finns man kvar som investerare i ett företag? mm. Väldigt intressant tycker jag 😊Ha det fint! /Lena

Anna

Jag tror Isabella byter andelar i ett bolag mot att hon gör reklam för produkten/tjänsten på sin blogg. Hon agerar marknadsföringskanal helt enkelt. Då sparat företaget in pengar i marknadsföringsbudgeten.

M

Det varierar vid varje investering och om det är seed capital eller Series A/B etc. Vissa riskkapitalinvesteringar är endast en av dem, andra gånger går man in med mer pengar vid en senare round och ofta tillsammans med andra bolag.

In och följ min blogg finisar! Massor med nya inlägg 😘
Nouw.com/josefineknutsen

Spännande! Den får jag testa i mars när bebis kommit ut 🙂

B

Går du in m reda pengar? Eller erbjuder du marknadsföring i din blogg etc

Stine

Elsker skoene! Men bruker størrelse 35. Kommer de i den størrelsen?

JO

Hej, har aldrig tidigare kommenterat din blogg men kom in på den genom mitt intresse för champagne. Hoppas att du vet vad det är du investerat i för det är absolut inte en champagne som Richard Juhlin har producerat. Det är ett varumärke som köper in champagne från olika producenter och sätter sitt eget namn på, RJ är med och hjälper till med denna kontakt samt bestämmer vilka cuvéer som ska användas men han har absolut inte producerat champagnen. Det är ingen fel på Guldkulas olika champagner men det är krasst inköpta flaskor med nya etiketter. Är övertygad om att du som investerare är medveten om detta, hoppas det i alla fall?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *