#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 13 2017 at 15:27

Friends again

Jag sprang in i Mia Skäringer idag. Eller jag såg henne utanför Mood i full fart med ett stort tv-team så jag gick fram och gav Mia en kram. Jag tycker ju att hon är en fantastisk person och det är bara dumt att det är något som ligger och skaver. Vi pratade en stund, himla skönt att landa i något bra. Jag ser fram emot att se hennes program som drar igång nästa år!

Fredagsens jobblook: Blus FWSS (adlink), byxor Gant och vegan shoe från Flattered

Efter det blev det mötesmarathon och jag blev precis klar med mitt sista möte. Nu ska jag hämta mina älskade barn och ha fredagsmys. Gillis vet att jag har en massa choklad uppe i ett skåp som jag går och nallar av då och då. Igår frågade han mig om han också kan få ha lite choklad i skafferiet (i deras höjd) som han och Sally kan få plocka ifrån på helger. Såklart att dom kunde få det. Så igår la vi en ask med små 30 grams 70% rutor (dom gillar mörk så vi skippar att köpa ljus) och idag efter maten ska dom få gå och hämta varsin bit. Gillis var så peppad på det när jag lämnade honom idag. Gulligt.

79 Kommentarer

Härligt med choklad! Ja, man har ju haft sina gömmor över åren. Framför allt ”DU HAR ÄTIT CHOKLAD!!!!” ”Näumm, ihnte ahldch”, med munnen full 😊.

Anna

Kan inte rå för det, men gud vad ledsen jag blev att ditt förra inlägg. Det kändes som en smäll på käften, även om jag självklart förstår att det inte var meningen med texten. Men att skriva att du upplever single parent livet som hyffsat enkelt.. ja. jag skulle döda för att känna så! Men här kommer tyvärr vardagens styr emellan såsom städning, plock och matlagning. En dag kanske jag också har möjlighet att lämpa bort allt det där som gör det SÅ himla tufft att vara själv. Hoppas du verkligen inser hur bra du har det! <3

B

Men är det en nyhet för dig att alla människors liv och förutsättningar ser olika ut? Om du blir ledsen för det där inlägget så är det nog du som behöver tänka till lite. Isabella skrev utifrån sig själv såklart. Det är ingenting du behöver ta personligt eller känna dig kränkt av. Isåfall kan jag bara tänka mig hur många gånger varje dag du blir ledsen… Det måste vara otroligt jobbigt.

Johanna

Vilket okänsligt svar på Annas kommentar. Ensamståendeföräldrar är riktiga hjältar tycker jag, särskilt de som faktiskt för jobbet själv och inte kan köpa sig fria. Lite mer pepp åt dom tycker jag pch mindre disiga kommentarer. Heja dig Anna!

Anna

Yes, blir ledsen flera gånger varje dag precis som du säger. Det räcker att se en pappa med sitt barn. Antar att du ville såra ännu lite mer med din kommentar. Gratulerar!

skönt att du och Mia hunnit prata 🙂 Trevlig helg!

Lion

Jag tycker det var väldigt märkligt hur starkt du reagerade på det lilla skämt Mia körde samtidigt som du alltid predikar om hur saker folk säger rinner av dig. Är det känsligare för att hon är en känd person? Hon driver ju med allt och alla, det är hennes jobb – som komiker måste man få skämta om allt och som offentlig person som du själv är måste man kunna ta det!

Ida

Har tänkt på det så länge och känner att jag måste få det sagt nu. Du är en otrolig förebild på så många sätt. Du kämpar på med att driva bolag, skilsmässa, att vara så bra mamma du bara kan. Samtidigt är du en offentlig person och det kan ha sina för- och nackdelar. Du verkar så mogen i ditt sätt att hantera situationer och relationer, vilket är hedersamt!

DU är en förebild och en inspirationskälla!

/ ung student

Isabelle

Är det bara jag som tycker Isabell ser otroligt mycket äldre ut? På alla sätt och viss. Tjugosex år och sånna djupa rynkor redan i ansiktet. Tycker hon som ska vara ”ansiktet utåt” för sina hudvård produkter osv ska ta och boka en tid hos en klinik asap. Hon bör ta hand om sin hud mer.

Anna

Men herregud. Ar det inte på tiden att vi har riktiga ansikten som ‘ansikten utåt’ istället för kraftigt photoshoppade eller, aven varre, 15-arignar, som gor reklam for ansiktsvard. Ar det inte pa tiden att man ska slippa behöva spruta in botox överallt om man, som kvinna, ska bli sedd som tillracklig? Och, till sist, är det inte på tiden att vi slutar att klanka ner på varandra?

Mvh,
Anna (48, och utan botox).

Mariaa

Djupa rynkor i ansiktet???
Isabelle du borde boka tid hos en optiker för din dåliga syn!
Nej, Isabella ser inte äldre ut än sin ålder. Tycker att hon ser väldigt fräsch och mån ut.
Sedan tycker jag att det är märkligt att du skriver att hon BÖR ta hand om sin hud mer. Upp till var och en att göra precis vad man vill.
Du är bitter och det är tragiskt att det finns människor som dig som trycker ner andra för att själva må bra.

Söt han är Gillis! 🙂

vilken fin person du är, stort av dig att gå och ge henne en kram utan att höra vad hon hade att säga först. Men fint som sagt. 😀

Det är nog bara du som tycker det! Jag tycker Isabella ser ut som vilken snart 27-åring som helst. Djupa rynkor??

jax

Såg bilden på er på Mias instagram. Var är din snygga gröna kappa ifrån?

Monica

Ursäkta, jag vet inte vad jag fått det ifrån att Mia är 50:-), hon är ju 41 år om det nu stämmer:-)

Monica

Ursäkt nr 2:-), ser ju nu att hon var i en roll och såg ut så där, och det är en yrkesskicklighet det också att jag inte såg vad som var vad;-), ja Mia är kul, inget annat kan sägas än så i sina roller och Du är klok, begåvad, diplomatisk och kanske kul också:-), ha det fint!

ida

Vilken stor människa du är!! SÅN JÄKLA INSPIRATION & en otroligt god förebild för alla unga tjejer, kvinnor & människor <3

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *