#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 12 2017 at 08:17

Fem små råd

Börjar morgonen med fem snabba råd:

1. Du är aldrig för mycket. Förminska dig aldrig. Dämpa inte ner dig för andras skull. Världen rymmer dig, jag lovar. Men om din omgivning inte låter dig blomma är det dom som behöver bytas ut hur hårt det än låter. Människor som vill dig väl genuint vill lyfta dig och njuter av att se dig växa.

2 Var rädd om din energi. Min ork är min största tillgång. Jag tror inte att jag orkar mer än någon annan egentligen men däremot är jag extremt rädd om vad jag slösar min energi på. Våga tacka nej till sådant som äter din energi. Det ger dig mer ork till det du gillar, vilket i sin tur ger ytterligare med energi. Det blir en positiv spiral. Jag har knappt något som tar min energi negativt i min vardag idag. Att skapa den miljön gör mig extremt stark och hållbar. Folk tror ibland att jag kommer att gå in i vägen – Jag har aldrig varit mer skärpt och kraftfull.

3. Välj dagens tankar precis som när du väljer dagens kläder i garderoben. Hur vill du att dagen ska vara? Vad är dagens mål, vad ska du ha uppnått eller ha känt innan du går och lägger dig ikväll? För mig så har jag som mål att göra en bra intervju med Elle, spika rebranding av LCC innan jag går från kontoret och ge barnen en mysig och lugn eftermiddag/kväll hemma med mycket kärlek.

4. Andas med magen, kör varannan grönt té (om du som jag gärna dricker mycket kaffe), lyssna på musik som ger dig styrka och le regelbundet. Hjärnan är så lättlurad. Jag ler tillexempel mot de flesta människor jag passerar på gatan. Genom att sända ut glädje får jag en massa tillbaka som i sin tur ger energi och jag känner lycka. Det är ett enkelt sätt att skapa positivitet i vardagen.

5. Jag tjatar om det jämt, men bli din egen bästa vän. Jag är extremt tuff. Ingen sätter sig på mig. Jag har mina mål och jag ska dit (samtidigt som jag har som mål med att bana vägen även för andra kvinnor genom att inspirera). Jag är boss i mitt liv och mycket tack vare att jag är min bästa vän. Det innebär att jag jämt har ett lugn inombords oavsett vad som händer. Jag litar på min förmåga att alltid klara mig.

Nu kör vi torsdag, stor kram på er!

106 Kommentarer

Lisa

Fem STORA och viktiga råd skulle jag säga – bästa jag läst på länge!

Sara

Precis vad jag behövde läsa idag!

pauline

Tack för att du inspirerar dagligen! Får alltid sån energi utav att läsa din blogg!

kram

Mimmi

Härligt med din framåtanda! Det här lyfte hela dagen!

D

Tack precis vad jag behövde höra idag <3

Underbara råd!
Jag lever exakt precis så!
Förutom varannan grönt te….. haha.

Clara

Människor som glättigt studsar runt med hoppsa steg i tillvaron och inte har tid och förmåga att lyssna in sin omgivning är så otroligt egocentrerade och i mitt tycke helt ointressanta människor att umgås med.Har man inget djup och empatisk förmåga lever man ett låtsasliv.Tyvärr bejakas de här ytliga egenskaperna allt mer i samhället.

åh! jag önskar att jag kunde möta någon på stan som ler mot mig. det känns som jag är den enda som gör det.. det hade iaf gjort min dag.

Inspirerande! Tack!

A

Hej Isabella. Jag har en fråga som jag undrat över den senaste tiden. Jag tycker verkligen du är så stark och din energi och kämparglöd är bara sådan inspiration. Men det kan väll inte bara komma från inget? Det känns som du verkligen börjat meditera eller yoga på riktigt och dagligen? För ditt sätt att tänka och prata med dig själv är ju precis sådant man gör inom meditation mm.

Tror det är därför så många inte förstår dig och tycker du är ”FÖR MYCKET” när du egentligen gör HELT RÄTT. Lita på din instinkt, var snäll, skratta mycket och skit i allt negativt och använd ditt mindset för att skapa din framtid. Kanske blev det en lite rörig kommentar men börjat gilla dig mer och mer och tycker du totalt ska skita i alla negativa komentarer. Alltså egentligen tror jag inte det ligger hat i deras ord i grund och botten, utan helt enkelt för lite medlidande samt att de inte har förmågan att första att man kan ändra sitt liv totalt med rätt tankar.

Pathricia Tilstam

Tack Isabella. Mycket bra råd och inspirerande. Hälsningar från Yale University.

Louise

Tack! Tack för att du inspirerar varje dag. Du är en fantastisk förebild.

Thea

Tack för det! Precis vad jag behövde läsa idag och det stämmer så väl! 🙂

Tack isabella!! precis vad jag behövde läsa i dag, och så smarta punkter =D #girlpower

Gud vad härligt att läsa detta! Jag är nog en av de personerna som har undrat när du ska gå in i väggen men genom att läsa detta förstår jag mig på dig bättre! Jag tror att jag har lite att jobba på inom vissa områden där. Jag är verkligen en people-pleaser och gör ofta saker jag egentligen inte vill/orkar för att göra andra nöjda…

Mycket bra skrivet! Framför allt att man ska vara vän med sig själv ✨

Johanna

Dessa råd är verkligen inte små råd. De är smarta och jag jobbar med en del av dem dagligen för att ändra mitt tankesätt. Nu fick jag ännu fler råd. Tack för dem och ha en bra dag!

Angelica

Sånt jäkla bra inlägg!!! 🙂 och kul att du skriver mer personligt, det uppskattas verkligen. Och jag är en people-pleaser som har svårt att säga nej, men detta peppar mig.

Har du fler tips på hur du gör för att säga nej till andra och ja till dig själv? 🙂

Isabelle

Har läst din blogg från start men aldrig kommenterat! Men måste bara få skriva att du är så sjukt bra förebild för andra, kloka värderingar och vilken entreprenör! Alla som skriver negativa kommentarer eller driver om dig på Youtube är bara avundsjuka på dig! Typiskt svenskar. Varför inte glädjas av att du förtjänar varenda krona för man ser vad driven du är. Herregud amen!

Jag lever jäkligt knapert just nu men att kunna vara glad för andras skull är väldigt viktigt.

Charlotte

Tack så mycket för råden!
Angående det här med att inte lägga energi på fel saker, har du några konkreta tips på hur man kan tänka för att ”lära sig” tänka positivt och därmed inte slösa sin energi på saker man egentligen inte ens vill tänka på/lägga energi på. Jag själv och säkert många fler har lätt för att fastna i ett ältande av negativa tankemönster och oro, vilket tar energi. Men tyvärr har jag inte riktigt kommit fram till hur jag aktivt ska tänka för att ta mig ur det, annat än det faktum att jag VILL tänka positivt och spara energi. Men hur gör man det, praktiskt? Du verkar ju vara något av ett proffs på det så vill du dela med dig är jag tacksam! 🙂

Tack för att du delar med dig av ditt liv, alltid så härligt att läsa din blogg.
Kram!

Lina

Tack Isabella för alla fem goda råd. Idag tog jag till mig speciellt råd nr ett. Den fick mig att äntligen ringa ett för mig obekvämt samtal som jag skjutit upp alltför länge.

Så bra, spesielt det om å ta plass, ikke forminske seg selv og det med energien!

Anna J

Underbart! TACK! Så inspirerande!

Erika

Du är grym! Keep up the good work and I wish you all the best!

Sabine

Alltså Isabella ❤
Tack som fan för dom orden. Ibland glömmer man liksom bort. ska fan börja med affirmationer.
Du är mega bra! Tack!

Håller med alla föregående. Fantastiska lista Isabella. Tack. Och punkt nr 1- made a big impact på mig. Tack för att du inspirerar!

Så bra skrivet och sagt! Sån inspirationskälla! Kram
http://www.sofietenglin.se

Malin

Många bra råd. Dock har jag slutat LE i tid och otid. Det kändes som att jag försökte blidka min omgivning genom vänliga signaler (ungefär som en hundvalp). Jag passerade en spegel ibland och insåg att det där leendet mer var en grimas. Jag kör numer neutral min och ler då jag är glad på riktigt. En befrielse!

Vilket bra inlägg! Tack för pepp. 👍👍

Johanna

Tack för din blogg, ger mig kraft och styrka varje dag!

Alexandra

Det där var kärlek för mig! Tar med mig den, tack!
Kram!

Laila

Så kloka ord!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *