Presslunch ASC

Vid lunch idag hade LCC ett pressevent för nya Advanced Skin Care. Vi befann oss på Hotell Diplomats nya lokaler och Bindefeld AB hjälpte oss att styra upp lunchen.

Kappa Tiger, stickad Filippa K (adlink), jeans Toteme (adlink) och skor Stinaa J

Vår fantastiska hudterapeut Dinah, Pingis, jag, Hannah som är varumärkeschef och Victoria som är marknads och pr-koordinator.

Vi åt en kantarelltoast till förrätt, grillande grönsaker till varmrätt och chocolate chip cookie med vaniljglass till efterrätt.

Advanced Skin Care 

Riktigt lyckad lunch! Under eftermiddagen var det fullspäckat med möten på löpande band, bland annat workshop med Nordic Tech House, på måndag flyger vi förresten till Warszawa. Där har jag inte varit tidigare, kul. Nu är klockan halv åtta och det är dags att lämna kontoret (passar på när jag har barnfria dagar) och gå iväg på middag med Ida Backlund som är i Stockholm. Ha en trevlig kväll!

  1. Jodå, grillade grönsaker är en varmrätt. Prova att grilla olika grönsaker, och ät dem som de är. Ibland kan man grilla andra grönsaker (fler grönsaker) och äta dem som tillbehör, precis som Nina – ‘matkunnig’- här under skriver. Grillade grönsaker till varmrätt, med grillade grönsaker som tillbehör. Så svårt att förstå, men lätt att tillaga.

  1. Stackars dina egna barn om du har några Karin, tänk att ha dig som mamma som sitter och skriver elaka saker till en annan kvinna på nätet. Sorgligt. Har du egna barn? På heltid? Sitter du och skriver elaka kommentarer medan du är med dem i närheten? Hur bra mamma är du på en skala 1-10 om du sitter här och klagar på andra?

   Sluta för Guds skull att klaga. Klart hon kan jobba över när barnen är hos pappan, det har du ingenting med att göra, vad ska hon annars kalla hennes barnlediga dagar? din kommentar är elak, morr.

 1. Kollade bara snabbt på första bilden och tyckte det såg ut som att väskremmen istället var en ridpisk i näven😂

 2. Hur beslutar man vilka som ska bjudas? Är det kända gäster som ska marknadsföra produkterna eller får man köpa en plats vid bordet? Supernyfiken 🙂

 3. Men hade inte ni bytt namn till bara Löwengrip? Eller kör ni pressrelease med ”gamla” förpackningarna och byter senare?

 4. Flaskorna på eran advanced skin care ser ju exakt ut som FILORGA PROFESSIONAL eller typ PAULA’S CHOICE! GUD så tråkigt att ni härmade dom.

 5. Ser fram emot att se nya förpackningsdesignen! (och var snäll att inte blockera min personliga hemsida eller bryta er in i något av mina online-konton som råkade hända den 11 okt samtidigt som jag fick flera referrals från din sida)

 6. Något helt annat: Hur gick med ditt DNA-test och släktforskning? Har kanske missat ett blogginlägg om det, men hittar inget när jag söker på bloggen.

 7. Min spontana reaktion när jag klickat mig vidare via länken under era produkter är: Å herregud va dyrt!!! Å va många olika ”krämer” jag inte visste att jag behöver!!!
  Kanske ni skulle göra ett inlägg där ni visar hur och varför ni använder alla era produkter!!! Då kanske jag kan få en större förståelse för varför jag behöver alla era produkter och varför de kostar som de gör!!!

  1. Så konstigt du resonerar Linda. Varför tror du att du behöver ALLA produkter? Känner du dig torr i ansiktet köp en cream för torr hud.
   Tycker du att ditt hår känns livlöst, köp en produkt för det. Om du har råd, annars handlar du något billigare. Bara för att ICA har tusentals artiklar så betyder det ju inte att du måste köpa alla, eller hur?

   1. Det vore underbart om jag bara behövde köpa en produkt för hyn och en för håret! Men nu är det ju så att det finns flera produkter för hyn och för hår. Ex produkter som man tvättar hyn med och sedan återfuktar hyn. Och dessa produkter finns ju för olika hudtyper. Sedan finns det schampoo, balsam och hårinpackningar av olika slag och olika användningsområden. Och det jag menar är att jag tycker att det är svårt att välja rätt produkt för mej å min hy och mitt hår. Därför skulle jag tycka att det vore trevligt med en ”informationsvideo” där man talar om hur och varför man använder en produkt.
    Sedan tycker jag att det är lite underligt att du jämför Icas artiklar kontra Löwengrips. Ica säljer varor från många olika företag medans Löwengrip säljer varor från sitt eget märke!

 8. Hej Isabella! Checkar bara in för att hälsa hur OTROLIGT bra Löwengrips mascara är!! Trodde aldrig att jag skulle byta från min absoluta favorit som jag köpt i åratal. Men jodå, det hände – jag har en ny favorit och det är Löwengrips!

  Kram

 9. Jag fick som köttsår i ansiktet av ASC, hade jätteont i flera dagar. Kunde knappt ta på huden eller smörja in den med något, gjorde så ont! Är det ett vanligt problem? Vågar inte använda produkterna igen…. /Linda

  1. Hej Linda, det låter som att du är extremt tunn och känslig i huden. Produkterna arbetar milt exfolierande. Men alla hudtyper reagerar så klart olika. Vi rekommenderar att applicera produkten på en liten yta i nacken om man inte använt sig utav syror tidigare samt om man har en känslig hudtyp. Just nu ska du inte använda dig utav syror över huvud taget. Du behöver nu lugna huden med läkande och fuktgivande produkter. Hör gärna av dig till våran kundtjänst på webmail@economista.se om det ej skulle lugna sig. Varma hälsningar, Dinah.

 10. Måste bara påpeka hur fantastiskt bra du klär i din ljusa outfit med kappan och allt, väldigt fint 😊
  Kämpa på med livet, du är stark och gör det bra. Tycker från botten av mitt hjärta att du är duktig ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..