Photoshoot

Åh vilken lång men rolig dag. I vanliga fall när jag gör en plåtning så är det en förmiddag som behövs men idag tog det från 08-16.00. Jag är så glad över att ha ett team, det innebär att det är samma personer som jag gör alla bilder och rörligt format med. När man får chans att jobba med samma människor regelbundet,  växer en trygghet och vi blir effektiva men också modiga i att testa nya saker. Men det viktigaste av allt är att jobbdagarna blir väldigt roliga, vi trivs i varandras sällskap och man lämnar photoshooten med ny energi. Jag är verkligen tacksam för det. I och med att jag är min egen chef och kan bestämma mina dagar sätter jag ribban högt – Alla dagar ska vara roliga dagar där jag mår bra och hela teamet mår bra. Det låter som något ouppnåeligt men för mig är det faktiskt så. Jag får skratta med mitt gäng jämt och vi alla utvecklas lite varje dag.

Åh vilken lång men rolig dag. I vanliga fall när jag gör en plåtning så är det en förmiddag som behövs men idag tog det från 08-16.00. Jag är så glad över att ha ett team, det innebär att det är samma personer som jag gör alla bilder och rörligt format med. När man får chans att jobba med samma människor regelbundet,  växer en trygghet och vi blir effektiva men också modiga i att testa nya saker. Men det viktigaste av allt är att jobbdagarna blir väldigt roliga, vi trivs i varandras sällskap och man lämnar photoshooten med ny energi. Jag är verkligen tacksam för det. I och med att jag är min egen chef och kan bestämma mina dagar sätter jag ribban högt – Alla dagar ska vara roliga dagar där jag mår bra och hela teamet mår bra. Det låter som något ouppnåeligt men för mig är det faktiskt så. Jag får skratta med mitt gäng jämt och vi alla utvecklas lite varje dag.

Det blev ingen gruppbild tyvärr men Nathalie Berzelius gjorde min make och hår. Nathalie gör alla mina stora plåtningar och kampanjer med bolagen. Martin Petersson fotade allting med två fotoassar. Josef Eriksson filmade allt rörigt (han var med i Hong Kong), Emma var övergripande ansvarig för plåtning, Sasha stylade, Hannah Molin, varumärkeschef för LCC var på plats för att se till att LCC-materialet blev korrekt och Simon, min högra hand. Toppenteam.

The ”Nathalie bun” som jag kallar det

Tröja Filippa K (adlink), jeans i beige Toteme (adlink) och scarf 2ndday (adlink)

Vi gjorde fem bilder och fem klipp. Tempo tempo! Nästa vecka får ni förhoppningsvis logga in till min nya plattform och se hur den ser ut. När jag var klar så kilade jag till kontoret för att ta ett möte kring redesignen (snart får ni se hur det blir) och efter det hade Löwengrip Invest veckomöte. Jag såg i kalendern att jag fyller år på lördag, 27 år. Roligt! Barnen är hos Odd så jag sitter kvar sent på kontoret. Ikväll väntar en middag med Håkan Guldkula som har champagne Guldkula som jag nyligen investerade i. Jag har sett att ni undrar kring hur mina investeringar kan gå till, jag tänker att jag ägnar ett eget inlägg åt det i veckan.

LOADING..