Friends again

Jag sprang in i Mia Skäringer idag. Eller jag såg henne utanför Mood i full fart med ett stort tv-team så jag gick fram och gav Mia en kram. Jag tycker ju att hon är en fantastisk person och det är bara dumt att det är något som ligger och skaver. Vi pratade en stund, himla skönt att landa i något bra. Jag ser fram emot att se hennes program som drar igång nästa år!

Fredagsens jobblook: Blus FWSS (adlink), byxor Gant och vegan shoe från Flattered

Efter det blev det mötesmarathon och jag blev precis klar med mitt sista möte. Nu ska jag hämta mina älskade barn och ha fredagsmys. Gillis vet att jag har en massa choklad uppe i ett skåp som jag går och nallar av då och då. Igår frågade han mig om han också kan få ha lite choklad i skafferiet (i deras höjd) som han och Sally kan få plocka ifrån på helger. Såklart att dom kunde få det. Så igår la vi en ask med små 30 grams 70% rutor (dom gillar mörk så vi skippar att köpa ljus) och idag efter maten ska dom få gå och hämta varsin bit. Gillis var så peppad på det när jag lämnade honom idag. Gulligt.

 1. Bra gjort! Alltid bättre att prata öga mot öga.
  Mia Skärringen är fantastisk. Kommer aldrig att glömma henens show jag var på för säkert 10 år sedan.
  Snyggt gjort Bella!
  Trevlig helg!

 2. Alltså. Ibland eller ganska ofta, eller kanske jämt så imponeras jag av den du är. Du verkar vara en fantastisk människa. Och mamma. Njut av helgen!

 3. Mamma hade chokladen i grönsakslådan i kylskåpet när jag var liten… för där kikade aldrig mina bröder. Var klockrent haha!

 4. Du har en storhet som få (kvinnor) har. Fantastisk! Även om jag tror att Mia aldrig skulle göra det. Det är därför du bara växer i mina ögon. Underbara människa!

 5. Imponerande att du gick fram till mia skärringen!!! Tycker det var väldigt modigt ut av dig och det visar verkligen vilken karaktär du har. Sluta aldrig med att vara dig själv. Du strålar av ljus kvinna!

 6. Vad härligt! Åh vet inte men känns lite som att personliga Bella är tillbaka. Gillar henne (dig) så mycket.
  <3 kram

 7. Åh, vad glad jag blev av det här inlägget 🙂 Så fint av dig och skönt att det löst sig med Mia. Jag gillar er båda så även om jag inte hade med det att göra var det trist att se hennes klipp och det som blev efter. Och så himla gulliga dina barn verkar haha! Många saker du gör ska jag komma ihåg och inspireras av den dagen jag får barn 🙂 Ha en fin helg!

 8. Du är så imponerande! Så moget gjort av dig att gå fram till henne när det definitivt borde vart tvärtom. Tycker det var så väldigt lågt av henne det hon gjorde. Jag blev själv väldigt förvånad över att hon sjönk så lågt (för jag gillar henne också jättemycket) men skönt att ni redde ut det och är vänner nu. Heja dig! Kram

 9. Hej! Kul med chokladhyllan! Vi har en fredagsmyslåda i skafferiet 😋. Spänningen är stor i slutet på veckan!
  En fråga ang. din ”mathjälp”. Hur/ var hittar man en bra sådan? Jag känner att det vore så skönt att få lite hjälp med matlagning i alla fall någon dag i veckan.
  Tack för en härlig blogg!

 10. Hej Bella,

  Har sett att du väldigt ofta går i ganska spetsiga skor med öppen häl. Ville bara meddela att det inte är bra för fötterna att använda sådana skor för mycket om man har anlag för hallux valgus. Har nämligen åtskilliga gånger lagt märke till detta på bilder du lägger ut ibland.

  Du är säkert själv medveten om detta så det skulle vara intressant om du kunde göra ett inlägg om anlag för hallux valgus och beskriva lite hur du parerar detta? Vet att det finns massa förebyggande hjälpmedel idag.
  Kan du inte ge lite tips och beskriva hur dom fungerar.

  Tack för en bra blogg =)

   1. Nina, hallux valgus är snedställd stortå, alltså att tåleden trycks ut. Kan göra extremt ont. Kan komma sig av exempelvis skor som är för trånga över tårna. 🙂

    Det ”svamlar” hon om.

  1. Jag har köpt ett hjälpmedel i silikon som sätts fast på stortån och tån bredvid den rätar ut stortån och har ett mjukt silikon överdrag på ”knölens” utsida perfekt dra sockarna över då rätas foten ut och det ömmar inte på knölen när man har skor oavsett om de är spetsiga eller inte du kan pröva sånna 🙂

 11. Kul att ni är vänner igen! Reklamen var ju lite löjlig och ytterst skämtbar, eller hur? Självinsikt och storsinthet är bra dygder 😊

 12. Vad stort av dig att gå fram till Mia 💕 Tänk om fler kunde ”ta tjuren vid hornen” och reda ut saker istället för att gå och bli bittra 😊 Vad gulligt att barnen också får gå och ta choklad, jag gillar verkligen utvecklingen vi gjort att barnen är lika mycket värda som vuxna, när jag var liten på -70 talet (är 40 år nu) skulle barn helst varken synas, höras eller ta plats. Sjukt! I min värld har alla, oavsett ålder, kön, religon etc lika stor rätt att ta plats i världen ❤️ Kram!

 13. Hej!
  Detta har inget med det här inlägget att göra. Det jag undrar om du möjligtvis har tänkt på att sälja böckerna som du läser? Blir så inspirerad utav dig! Hade gärna köpt böckerna för ett begagnat pris det är så dyrt att köpa böckerna när man är student. Hade önskat att du hade flik med böckerna du läst. Keep up the good work!

 14. Det är inte alltid jag håller med dig om saker men bra att avdramisera kring mat!

  / En som har haft anorexi i 15 år

 15. Asså ditt hår! Ditt smink!!! SÅ SNYGGT! Vad är din hemlighet? Fixar du det själv eller blir du stylad? Kan du inte göra ett inlägg där du visar hur man får till håret och sminket? Skulle uppskattas! 🙂

 16. Alltså jag tycker du verkar helt fantastisk. Jag har följt dig i snart 10 år och du slutar aldrig att förvåna – du har kommit otroligt långt och verkar mer genuin och mogen än många andra. Sluta aldrig kämpa. Keep on rockin!!

 17. Men så skönt, och så imponerad över att du har modet. Jag hade typ bara skämts som en filbunke, kritiserat mig själv alldeles för mycket och haft ångest varje gång jag är i samma rum som hen jag kommit i ”konstig relation” med *konflikträddsomjagär*. Du är så inspirerande!

 18. Blir så imponerad av Sally. Hon verkar bara flyta med…skulle aldrig gå att ha en chokladhylla här hemma till min dotter som är i samma ålder som Sally. Då skulle hon få utbrott hela tiden för hon inte ständigt skulle få äta. Är nog jobbigt när hon vet att det finns glass. Utbrott flera gånger om dagen när hon inte får glass när hon ber om det…suck. Hur gör du? Eller finner sig bara Sally i nej osv…tolkar det lite så och har tänkt på det flera gånger ☺

 19. Jag gav min lilla mörk choklad när han var liten med, sedan läste jg att det kan vara farligt. Någonting om hur kroppen inte kan göra sig av med ett visst ämne när de är små. Kolla upp, det kan ju handla om mängden. Ha det fint!

 20. Är det var riktigt jävla stort av dig att göra att så!! Hade ingen aning om att Mia sysslade med sådana småsinta saker och det gör mig riktigt besviken på henne!! Bra gjort av dig👏👏👏
  Mvh irena

 21. Alltså nej. Nej nej nej! Jag har sökt på Mia på alla sätt på nätet i helgen det kommer bara upp en mail lista… Blir så himla besviken på Mia! Jag googlade ert ”tjabb” då jag inte testat visste så mkt om detta innan, men jisses vad omoget av Mia.
  Vem älskar inte henne, eller känner igen sig i Mias bittra livssyn? Men jag kan verkligen inte beskriva hur tom jag blir av detta. Och hur Bra hanterat allt detta var av Isabella! J ag skulle mycket hellre köpa Isabellas bok eller vad det nu skulle vara, än Mias bittra och ofeministista anti-girlpower syn på livet 😬

  1. Du kan verkligen inte beskriva hur tom du blir? ….. oj vad det inte kan hända mycket i din lilla värld om detta gör dig så oerhört tom… skönt för dig.

 22. Jag är så imponerad av ditt mod och din självsäkerhet. Det där var det bästa du kunde göra. Ta henne på säng med garden nere. Inte många som skulle klara av att göra det. Du har en otrolig förmåga att glömma, förlåta och gå vidare.

 23. Hej. Läser din blogg varje dag. Får energi av din positiva inställning. Jag sitter och gör lite lördagsjobb och inser att jag behöver delegera mer men med delegering krävs en bra strategi för uppföljning. Hur jobbar du med uppföljning vad har du för strategi för att inte missa något? Jag har lättare att följa upp i projekt där det finns naturliga ansvarsområden och mötesforum men min stora potential ligger i uppföljning på områden som sker i vardagen och där det ej finns rum för möten. Vore toppen om du vill skriva ett inlägg kring ämnet. Tack för att du är du!

 24. Kan inte rå för det, men gud vad ledsen jag blev att ditt förra inlägg. Det kändes som en smäll på käften, även om jag självklart förstår att det inte var meningen med texten. Men att skriva att du upplever single parent livet som hyffsat enkelt.. ja. jag skulle döda för att känna så! Men här kommer tyvärr vardagens styr emellan såsom städning, plock och matlagning. En dag kanske jag också har möjlighet att lämpa bort allt det där som gör det SÅ himla tufft att vara själv. Hoppas du verkligen inser hur bra du har det! <3

  1. Men är det en nyhet för dig att alla människors liv och förutsättningar ser olika ut? Om du blir ledsen för det där inlägget så är det nog du som behöver tänka till lite. Isabella skrev utifrån sig själv såklart. Det är ingenting du behöver ta personligt eller känna dig kränkt av. Isåfall kan jag bara tänka mig hur många gånger varje dag du blir ledsen… Det måste vara otroligt jobbigt.

   1. Vilket okänsligt svar på Annas kommentar. Ensamståendeföräldrar är riktiga hjältar tycker jag, särskilt de som faktiskt för jobbet själv och inte kan köpa sig fria. Lite mer pepp åt dom tycker jag pch mindre disiga kommentarer. Heja dig Anna!

   2. Yes, blir ledsen flera gånger varje dag precis som du säger. Det räcker att se en pappa med sitt barn. Antar att du ville såra ännu lite mer med din kommentar. Gratulerar!

 25. Jag tycker det var väldigt märkligt hur starkt du reagerade på det lilla skämt Mia körde samtidigt som du alltid predikar om hur saker folk säger rinner av dig. Är det känsligare för att hon är en känd person? Hon driver ju med allt och alla, det är hennes jobb – som komiker måste man få skämta om allt och som offentlig person som du själv är måste man kunna ta det!

 26. Har tänkt på det så länge och känner att jag måste få det sagt nu. Du är en otrolig förebild på så många sätt. Du kämpar på med att driva bolag, skilsmässa, att vara så bra mamma du bara kan. Samtidigt är du en offentlig person och det kan ha sina för- och nackdelar. Du verkar så mogen i ditt sätt att hantera situationer och relationer, vilket är hedersamt!

  DU är en förebild och en inspirationskälla!

  / ung student

 27. Är det bara jag som tycker Isabell ser otroligt mycket äldre ut? På alla sätt och viss. Tjugosex år och sånna djupa rynkor redan i ansiktet. Tycker hon som ska vara ”ansiktet utåt” för sina hudvård produkter osv ska ta och boka en tid hos en klinik asap. Hon bör ta hand om sin hud mer.

  1. Men herregud. Ar det inte på tiden att vi har riktiga ansikten som ‘ansikten utåt’ istället för kraftigt photoshoppade eller, aven varre, 15-arignar, som gor reklam for ansiktsvard. Ar det inte pa tiden att man ska slippa behöva spruta in botox överallt om man, som kvinna, ska bli sedd som tillracklig? Och, till sist, är det inte på tiden att vi slutar att klanka ner på varandra?

   Mvh,
   Anna (48, och utan botox).

  2. Djupa rynkor i ansiktet???
   Isabelle du borde boka tid hos en optiker för din dåliga syn!
   Nej, Isabella ser inte äldre ut än sin ålder. Tycker att hon ser väldigt fräsch och mån ut.
   Sedan tycker jag att det är märkligt att du skriver att hon BÖR ta hand om sin hud mer. Upp till var och en att göra precis vad man vill.
   Du är bitter och det är tragiskt att det finns människor som dig som trycker ner andra för att själva må bra.

 28. Ursäkt nr 2:-), ser ju nu att hon var i en roll och såg ut så där, och det är en yrkesskicklighet det också att jag inte såg vad som var vad;-), ja Mia är kul, inget annat kan sägas än så i sina roller och Du är klok, begåvad, diplomatisk och kanske kul också:-), ha det fint!

 29. Vilken stor människa du är!! SÅN JÄKLA INSPIRATION & en otroligt god förebild för alla unga tjejer, kvinnor & människor <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..