Ny design; Löwengrip

Nu behöver jag er hjälp! Nu börjar vi närma oss ett resultat på den nya designen (Vi byter även namn till Löwengrip!). Lite bakgrund till varför vi gör om. Vi behöver ett tydligare artwork som andas den höga kvalitén Löwengrip faktiskt har, jag tycker inte att vår design hittills visar det. Målet har varit en mix av det skandinaviska stilrena Byredo och lite mer feminina Laura Mercier. Alltså mjukt men ändå stilrent, skandinaviskt och inte för romantiskt. Dessutom finns en viktig aspekt i att produkterna måste synas på hyllan samt sticka ut online, de flesta webshoppar har en vit bakgrund. Alltså kan inget vara helt vitt.

Här kommer lite olika alternativ:

Infärgade utan streck

Infärgade med streck runt om. Styling har även bytt från helfärgad till streck. Bra eller inte?

Övergripande bild utan streck. Varje schampo/styling-serie får sin egen färg. Känns paletten okej tycker ni? Det känns spännande att mixa in mer intensiva färger.

Så här skulle produkterna kunna se ut ihop

Älskar advanced skin care. Daily face blir grön.

Benvit styling i matt förpackning. Jag älskar det men vi har som sagt fler torrshampoon och då har jag inte knäckt nöten än kring hur vi ska särskilja vår vanliga och light tillexempel. Ideér?

.. Och en ny kroppsserie som lanseras nästa år.

Min fråga är; Vad är er är spontana känslan när ni ser allt? Tror ni att produkterna skulle synas i en hylla ute i ett apotek samt i en webshop mot vit bakgrund där konkurrensen är skyhög? Samt vid bild 1 och 2 – Streck runt om texten eller inte? Hit me med allt klokt ni har. Jag är så nervös :- )