Guldkula Champagne

Idag kan ni läsa i Breakit om min senaste investering i champagnen Guldkula. Himla roligt! Håkan Guldkula som startade märket är en riktig häftig person som har kommit att bli mitt bollplank. Investeringen ligger inte i Nordic Tech House utan är en egen investering utifrån passion. Det kändes helt enkelt roligt att få deläga champagne om man har möjlighet. Allt som är begränsat ökar i värde och champagne är en sådan sak, du får inte tillverka champagne varsom helst. Det är Richard Juhlin som gör champagnen och den har redan vunnit priser. 

Kappa Filippa k (adlink), nya skor från Flattered

Igår firade Håkan och jag med en liten lunch! Det är verkligen häftigt att ha möjlighet att investera och vara med på fler resor samtidigt. Dessutom får jag träffa så mycket kloka människor längs vägen. Nätverket är A och O. Snart lanseras Nordic Tech House och där har du med idéer möjlighet att få hjälp att komma igång med ditt bolag, det blir som ett digitalt draknästet. Det blir spännande.

LOADING..