Buyersclub

– I samarbete med Buyersclub –

– I samarbete med Buyersclub –

Jag älskar att ha hemmaspa här hemma. Tid för reflektion och återhämtning samtidigt som jag kan jobba. I mitt jobb testar jag nya produkter hela tiden och det är fantastiskt roligt. Inspireras av det bästa och sedan utveckla våra egna produkter. Idag har jag ett samarbete med Buyersclub som är en exklusiv medlemsklubb. Det är en ny tjänst där du kan handla produkter till inköpspris och spara upp till 80%. Jag klickade hem flera fina produkter som jag tänkte testa när jag får tid till nästa hemmaspa-stund. Vid mitt första köp sparade jag 1352 kr. En perfekt sida för julklappar och födelsedagspresenter till exempel

Konceptet bygger på en prenumeration, som Netflix eller Spotify. Det kostar 49 kronor i månaden efter första köpet, det är alltså gratis att gå med i klubben för att kolla erbjudanden, men sen kan man spara årsavgiften flera gånger om! Om ni registrerar er och gör ett första köp via buyersclub.se/lowengrip så får ni en elektronisk fotfil som den på bilden gratis och fri frakt på första köpet.

– I samarbete med Buyersclub –

 1. Jag fattar att du vill dra in pengar från samarbeten. Men reflekterar du ALDRIG över miljökonsekvenserna i ditt leverne? Du flyger kors och tvärs över världen, renoverar fullkomligt funktionella ytor i ditt hus just för att, konsumerar in absurdum. Du normaliserar och influerar unga människor till ett helt vansinnigt leverne. Om alla skulle leva som du Isabella, skulle vi snart inte ha en värld kvar för våra barn att växa upp i. Eller kanske du planerar att köpa en helt ny planet till just dina barn? Och nu vill du återigen promota helt vansinnig konsumtion. Var är ditt klimatsamvete?

  1. Åh tack! Äntligen. Funderar om jag börjar bli gammal som tänker så. Gläds åt helt andra saker än shopping o pengar. Vill bara ha mindre o mindre med åren. Allt utom maten vi gör, råvarorna får kosta, från grannens lantgård eller bageriet i andra änden av byn. Sånt biter på mig. Oss. Huset färdig betalt, sommarstuga likaså. Bilarna klarar just o just besiktning. Motion förgyller vardagen. Gärna med barnen, nångång till fjälls, eller ute på vår ö. Pengar samlas på kontot. Känns tryggt. Alla lever naturligtvis sitt liv på sitt sätt. Men var tar det slut om shopping o materia enda som ger en stunds lyckokänsla? Hur länge håller den?

 2. På vilket sätt är klubben exklusiv?
  Vem som helst kan ju bli medlem som jag fattat det. Verkar vara en klubb för alla eller har jag missat något? 🙂

  1. Fick svar från buyerclub ang detta. De har en väntelista om man vill bli medlem som man kan skriva upp sig på. Det är därför det är exklusivt.

   Vad synd att det var så.
   Det kanske bör framkomma i texten.
   Jag vill ju shoppa direkt, inte skriva upp mig på en lista för att kanske bli godkänd…

   1. Det finns inga kriterier för att bli godkänd. Man får medlemskap så fort man är först i kön. Jag har varit medlem i två år, så det är ingen hemsida. Fick mitt medlemskap och kom in direkt via glossybox. Kommer dock aldrig gå ur den för det är verkligen superbra priser och bra märken. Allt är verkligen billigt och gratis frakt 🙂

 3. Betala 600kr om året för att köpa billigare produkter? Hur mycket och kostsamma produkter använder folk? Det är ju inte direkt så att man går och köper ny parfym, foundation, rengöringar och peelings 10 gånger om året? Nja, den där klubben får vara hur exklusiv som helst, jag tycker mest det verkar som vilken annan prenumerationstjänst som helst där tanken är att man ska spendera pengar och de tjänar på det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..