Anti Frizz

Jag vaknade utan feber imorse och åkte till kontoret efter lite sovmorgon. Jag har haft produktmöte under förmiddagen med Hannah. Det är alltid veckans höjdpunkt. Idag har vi testat olika sprayer. Jag håller ju på att utveckla en brun utan sol som man kan applicera på sin egen rygg och då kräver det en perfekt ”dusch” med spray-munstycket.  Jag älskar när jag får lösa vardagsproblem inom beauty. Likadant när vi tog fram vår hårinpackning och jag störde mig på att jag aldrig visste var jag skulle lägga locket, då tillverkade vi ett flipp-lock istället.

Igår släppte vi vår nya Anti-Frizz Smooth my hair. En perfekt spray för att få ner hårstrån samt en bra finishprodukt. Jag brukar använda produkten för att bättra på en redan stylad frisyr. Håret blir glansigt och håller ihop sig snyggt. Nu väntar ledningsmöte! Lina har bakat raw food-morotskaka. Mums. Efter lunch kommer fantastiska Gunhild Stordalen förbi kontoret på kaffe, det ser jag fram emot!

 1. Jag antar att du (och dina kollegor) testat de olika sprayer som finns på marknaden t ex L’Oréal, Biotherm och Bioderma.
  På vilket sätt kommer din brun-utan-sol spray att skilja sig från de sprayer som finns på marknaden?

  1. måste det skilja sig? Om jag använder en produkt så behöver jag inte alltid använda samma produkt. Jag kan köpa Bellas produkt därför att jag gillar henne även om produkten inte skiljer sig från Loreal tex. Jag vill att det ska gå bra för Bellas märke, inte Loreals.

   1. Självklart kan man varva olika märken. Det gör väl alla?
    Jag frågade eftersom Bella verkar leta efter något ”som man kan applicera på sin egen rygg” och då bör hon väl ha testat om det som redan finns fungerar på detta sätt? Man behöver inte uppfinna hjulet på nytt men det står naturligtvis henne fritt att lansera en produkt i den egna serien.

  2. Det ar detta jag finner sa intressant med att man väljer att lagga sin kreativitet och sitt liv pa ett skonhetsmarke. Det finns inget behov av nya produkter, allt finns redan. Det har handlar om att Bella tycker att det ar kul att jobba med skönhetsprodukter och att tjäna pengar. Darfor kravs inget unikt med en produkt, det ar inte alls det som ar poängen. Och innan jag blir attackerad av all fans: Bella far gora vad hon vill med sitt liv men personligen vill jag bidra med andra saker i samhället.

   1. Johanna ingen har ju sagt att du behöver använda ditt liv till att göra samma sak som B
    Du vet man sysslar ju med saker som man är intresserad av och Bella är intresserad av skönhetsprodukter.
    Tänker man som du så skulle ingenting nytt komma ut. Alla kläder finns ju redan. All mat finns redan Ingen ide att tillverka nya bilmodeller, osv osv Så fungerar det ju inte.

 2. Apropå sprayfunktion – tycker att den ni har för moisture on the go tyvärr inte är optimal. Den ger liksom en rejäl, men svårfördelad, dusch i ansiktet – på t.ex Avene thermal springwater är sprayen som hårspray där man lätt kan fördela vätskan i ansiktet utan att paja sminket.

 3. Jag ger inte upp, hoppas på att få prova på dina nya produkter och kanske gilla de mer. Allt låter ju så himla bra.
  Ser fram emot brun utan sol!! Behöver FÄRG på fejset. 😀

  1. Fast det finns ju massor med brun-utan-sol-produkter på marknaden som du kan använda medan du väntar på nyheter från LCC. Då slipper du vara utan färg i ansiktet medan du väntar 🙂

 4. Måste tyvärr säga att locket på inpackningen är något jag är missnöjd med. Den är tyvärr inte tät och det läcker in vatten i burken som för att produkten späds ut. Vet inte om ni ändrat på designen på sistone, men har pga detta gått över till Aussies inpackning som är suverän!

  1. Håller också med dig om locket. Så fort man duschar läcker det in i burken om det kommer vatten på den och ibland måste jag hälla av vattnet inuti burken.

   1. Detta beror nog på var i landet man bor, här nere i Malmö regnar det ju hela vintern, och dom dagar det inte regnar är det dimmigt/disigt/pyttesmå regndroppar som liksom hänger stilla i luften. Snö och minusgrader ser vi sällan av, kanske ett par dagar varannan vinter eller så. Inbillar mig att luften säkert är klarare och ”torrare” om man tex bor i Norrland?

 5. Gunhild Stordalen vilken kvinna ! Beundrar henne verkligen så ge henne all kärlek och styrka för det hon går igenom och det jobb hon gör.

 6. Hej,

  Kan ni inte ta fram balsam/conditioner/inpackning etc. utan silikoner i? Försöker undvika dessa då jag använder balsammetoden 🙂

 7. Bra idé att kunna spraya på själv. Kan du inte ta fram solskyddsfaktor med samma koncept, för oss som reser själva ibland. Tycker om att resa med och utan familj, men rödtott som jag är så bränner jag mig lätt och ryggen kommer jag liksom inte åt.

  1. Tycker också om att resa och hade gärna sett en solskyddsfaktor,men då ned miljövänliga egenskaper såsom Maria Åkerberg som föredöme. Speayfunktion kan verka praktisk men dessvärre innehåller de vanligen så mycket mer än tvivelaktiga ingredienser i nanostorlek som man vet för lite om hur de påverkar vår hälsa och natur. Det är viktigt att Isabella har dessa aspekter med i sin produktutveckling också tänker jag och med sin alltmer framträdande roll på skönhetsmarknaden är det viktigt att hon är ett bra företag som är ett bra föredöme för andra.

  2. Det finns många bra solskydd i sprayform i olika prisnivåer bl a från ACO, Eucerin, Piz Buin och Garnier Ambre Solaire. Sprayform är perfekt för ensamresenären som inte vill bränna rygg och axlar 🙂

   1. Använde ACO solskydd nu i höstas. För det första så spreds inte strålen ut, utan det la sig ”i fläckar” så man var ändå tvungen att smeta ut det.
    För det andra så vred sig munstycket som man trycker på, så rummet var ganska nedsprayat…

 8. Tips till er som vill ha färg i ansiktet/på kroppen men inte tycker om vanliga bus produkter – Getairtan eller crissa som det nu heter är nog det bästa jag nånsin köpt i skönhetsväg, det är en spraytan för hemmabruk som doftar såååå underbart, vill ha en parfym som doftar så. Färgen är underbar och munstycket gör att Det lägger sig så jämt. Har testat massa vanliga bus produkter och använde st tropez innan denna men men den här är på en helt annan nivå. Jag vet att det är helt olika produkter men jag vill bara tipsa om detta då det slår ut allt annat, det är en lite högre kostnad men det är ju engångskostnaden som är högre och så räcker det jätte länge.

 9. hej
  Jag undrar hur allt du/ni tar fram i LCC vara ”den bästa produkten jag har provat enl mig” oavsett kategori av produkt. Det finns så många andra som har jobbat med detta massor med år och verkligen har kunskapen om skönhetsprodukter, men det är först du som gör det bästa produkten. Tror du verkligen på detta själv eller är allt bara säljsnack?

 10. du gör mig så jääkla inspirerad Isabella. Vill bara ta examen och sedan ut i arbetslivet och jobba inom skönhet!!

 11. Lösa vardagsproblem genom att uppfinna hjulet på nytt, eller hur menas? Pumpflaskor och flipplock finns ju redan. Kanske missförstår hur du menar, men tycker inte det låter som nån direkt snilleblixt eller nytänkande som ger en usp?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..