Eftermiddag hemma

Jag genomförde plåtningen idag men ställde in investmötet. Kunde inte ens köra hem eftersom jag var så snurrig. La mig på sängen och somnade direkt. När jag vaknade så gick jag ner, gjorde en chailatte, hämtade choklad och efter det har jag läst. Bästa man kan göra när man är febrig.

Jag lånade boken av min kollega Gustav (VD Flattered) efter mötet med Alibaba i torsdags.

Alldeles för tjusig sminkning för att vara hemma, men det var ju till plåtningen ute på Oaxen. Nu ska jag ta ett bad och steka tofu till middag.

   1. Miljonista: inte kan det väl vara mysigt att vara sjuk med feber? Har själv legat sjuk med feber några dagar och när man har feber så kryper det i kroppen, ändå in i benen. Man svettas och fryser, känner ingen hunger, orkeslös och trött men kan inte riktigt sova djupt. Det du pratar om verkar handla om en lätt förkylning eller dagen efter man har haft feber.

 1. Hej Isabella. Kul att ta del av dina boktips och böcker du läser. Skulle vara intressant att få tips från andra som läser din blogg, så ett önskemål är att du gör ett inlägg likt ”hitta en kompis” fast där vi alla kan dela med oss av någon bra bok i kommentarsfältet. Vore ett trevligt sätt att vidga mina bokvyer 😊

  1. Åh vilken bra tanke! Jag som älskar att läsa skulle ha massa titlar att dela med mig av och skulle bli glad över att ta del av andras tips.. =)

 2. Usch då 🙁
  Jag är också risig idag men hade som tur var inget inbokat med andra utan bara en svara på mail och skrivardag. För och nackdelar med att driva eget men just idag var det en fördel =p

  Krya på dig!!

 3. Hej.
  Har läst din blogg ett tag och det är inspirerande att se att allt går om man vill. Jag har själv barn i samma åldrar.
  Jag är lite sugen att prova era produkter och undrar därför om du har några tips. Jag har ganska dålig hy (finnar)
  Finns det någon bra serie mot detta?
  En ansiktstvål, ansiktsvatten, en dag och en nattkräm som kan hjälpa?

 4. Jag är så imponerad över hur mycket du hinner läsa! Blev inspirerad av din instastory som handlade om var du fokuserar blicken när du läser. det hjälpte mig, som är en ganska snabb läsare, att läsa ännu snabbare. Kan du inte skriva ett inlägg om hur du hinner läsa så många böcker, så fort och ge tips?

 5. Jag undrar hur du tänker kring dina medmänniskor/kollegor eftersom du vistas på kontoret och bland folk. Du smittar ner andra, finns många med nedsatt immunförsvar, är själv en bland dom. Det är väldigt jobbigt att bli sjuk, ingenting kan väl vara viktigare än ens egen hälsa. Har precis avslutat en jobbig cancerbehandling och orkar just arbeta 2 timmar om dagen pga skelettet värk. Så lyssna på din kropp, företag är inte allt i livet och inte pengar heller.

   1. Jobbar på ett stort företag. När vi har varit sjuka mer än 3gg under en viss tid, så blir vi inkallade på samtal.Har hört att det är ett ganska vanligt förfarande. Så det är inget att fundera på, kan man stå på benen så jobbar man, och smittar ner dom andra.

   2. Ewa:
    Det samtalet är ju till för att fånga upp ohälsa bland medarbetarna, i tid. T ex kolla av om man mår dåligt, är stressad mm. Inte för att prata om att man varit hemma från jobbet när man borde jobba.

  1. Hon avbokade ju mötet och åkte hem? Hon skrev ju också att hon kände sig krassligare när hon kom till jobbet och upptäckte DÅ att hon hade feber. Jag hade inte heller vänt i dörren men absolut gått tidigare om det var möjligt. Men du vill väl bara gnälla på något antar jag?

   1. Men snälla vaddå gnälla på något? Personen har genomgått cancerbehandling och har nedsatt immunförsvar, väldigt relevant fråga! Ge dig

  2. Fast på de arbetsplatser jag jobbat så är regeln vid förkylning att så länge man känner att man orkar så jobbar man. Sen är man så klart vettig och försöker minimera smittspridning genom att nysa i armvecket o.s.v. Jag som är lite nördig brukar även se till att nysa nedåt och sikta lågt mot typ ett hörn (fast så klart även med armvecket framför munnen). Just nu jobbar jag på lab och sjukdomar sprids inte nå särskilt bland oss med vårt hygientänk.

   1. Förkylningar smittar mest i början. Om alla stannade hemma en dag skulle det bli bättre för alla i längden.

  3. Om du läser inlägget innan skriver hon på två ställen varför hon inte kunde ställa in och fick genomföra jobbet även om hon var sjuk.

 6. Hejsan Isabella
  Jag har blivit sååå inspirerad av alla böcker du läser och har nu helt prioriterat bort tv på kvällen och läser bara böcker.
  Skulle inte du kunna sammanställa en lista på dina absoluta favoriter som du läst inte ett inlägg!?
  Skulle vara så peppande!
  Kram

 7. Hej Isabella!
  Bra att du inte körde hem när du var snurrig och febrig. Krya på dig! Hoppas du mår bättre imorgon! Va fin din walk in closet är!

  Jättekul att se dina boktips! Mer sånt!! Jag håller med Paulina om det vore roligt om du gör ett inlägg där vi alla tipsa varann om bra böcker i kommentarsfältet.
  Hälsningar,
  Lena S

 8. jag funderar också på att göra en walk in closet och är intresserad av hur du utformat den. Hur många hyllor, stänger osv? Kan du inte göra ett inlägg om hur du tönkt kring din WIC?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..