#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
september 24 2017 at 20:49

Systerskap

Här kommer söndagen: 

… Lunch och fika på Långängens gård


Och kalas för att fira August! 

Jag såg en parodi som Mia Skäringer hade gjort om mig på Instagram. Det är inte ofta jag reagerar på kommenterar eller hårda ord från människor. Det mesta rinner av mig. Men just när det kom från Mia Skäringer sved det lite. Jag har älskat hennes kamp för kvinnor, för att man ska få vara som man är, se ut som man vill och hur hon har ifrågasatt normer och ideal. Men så kommer ett klipp som det här. Kvinnor klankar ner på andra kvinnor. Jag blir besviken. När ska det sluta? När kan vi kvinnor bara hålla varandra om ryggen och backa upp? Det finns mycket jag kan bli irriterad över men jag skulle aldrig idag hacka eller göra mig lustig över en annan kvinna offentligt. Skulle jag vilja konfrontera gör jag det direkt med personen. Systerskapet måste få gå före i det offentliga, det är min övertygelse. 

161 Kommentarer

Lina

Jag förstår om du blir ledsen. Det känns som att det måste tagit hårt eftersom du ofta verka klara all form av kritik/förlöjligande/hat med en klackspark. Hoppas du kan se på det från en ljusare sida imorgon eller att du får en ursäkt.

Annars skulle jag säga att varje gång någon skrivet ”när ska vi kvinnor sluta…” så uppfyller den personen precis den rollen som hen säger sig vilja få bort. När jag talar om ”vi kvinnor…” så är det som att jag gör alla de där generaliseringarna som jag blir förbannad på. Förstår du vad jag menar?
Alltså. Om jag vill hålla fram systerskapet så håller jag fram det. Jag väljer att inte bekräfta den patriarkala uppfattningen om att ”kvinnor är dåliga på att lyfta varandra”.

I

Det är kvinnor som anser att kvinnor inte supportar varandra, inte män! Sluta skylla på patriarkat och spela offer.

Mli

Vilken sten lever du under, I? Allmänbildning, någon? Privilegier?

Oscar

Här kommer ett tankeexperiment för alla som anser att systerskapet är något heligt och att kvinnor aldrig bör kritisera andra kvinnor.
I Burma pågår nu ett folkmord. Det är en etnisk rensning där barn, kvinnor och gamla dödas skoningslöst pga deras etnicitet.
Vid den politiska makten i Burma sitter en kvinna som en gång fick Nobels fredspris. Denna kvinna vägrar konsekvent att ta avstånd från folkmordet och hävdar att det mesta är ”fake news” och hon backar tydligt militären som är den drivande kraften bakom folkmordet.
Tycker ni kvinnor, handen på hjärtat, att det är fel att kritisera henne eftersom ni då går emot ”systerskapet”?
Om ni tycker det, så är ni alltså för folkmord om det innebär att vi måste tumma på detta ”systerskap”.
Grattis, väl genomtänkt.

Joanna

Okej. Nu ni alla fina, som säger ”självdistans”, ”ta det inte personligt”, osv. Japp, om jag skulle nu gå genom era instastories, offentliga arbete och annat, och publicerar parodin efteråt, så alla kan gå och skratta åt er. Då ser vi hur ni reagerar. Come on! Det här är mobbning, och bara att Isabella är en offentlig person innebär inte att man får vara elak mot henne. (Sorry min svenska, inte mitt modersmål.) So, let’s see how much distance can you have when laughed at publicly? Isabella is quite right about sticking together.

Leah

Bra sagt!! Hippas att bella läser denna kommentar!!

Carolina

Bra skrivet! Håller helt med dig

Sanna

Det är du som ”mottagare” som avgör om det sårar eller ej. Känns det inte ok då är det inte ok! Mår ibland dåligt när jag ser vad människor är kapabla att skriva om andra på nätet/kommentarsfält.. över att mina barn ska växa upp och inse att vuxna är som barn i sandlådan.. stå på dig Isabella och fortsätt vara dig själv!

Linda

Nej, man ska inte kränka andra människor, lika viktigt oavsett kön (!!!), och jag kan förstå att du reagerar på Mias klipp. Och du är bevisligen en skicklig affärskvinna, men ta denna händelse som ett tillfälle för självrannsakan, dina/era klipp på insta osv. framstår inte alltid som seriösa.

Josephine

Det är reklamfilmen hon drev med. Inte dig. Du vet, se skillnad på privatperson och jobb som du berättade om i DV-intervjun. På samma sätt som du vill att dina medarbetare ska se skillnad när du kritiserar dom så är det för deras jobb, inte de som privatperson. Se den skillnaden här också.

Elin

Klokt! Hoppas Bella tar till sig av detta!

Leah

Bra sagt!!

Sanna

Precis min tanke också, att det är reklamfilmen som hon driver med!

Maria

+1
Mia har ju dessutom bekräftat detta på sin Instagram nu. Jag beundrar er båda för olika saker, men håller faktiskt med Mia här: det var reklamen hon drev med, inte dig som person. Om du ber andra skilja på privat och arbete, så får du nog klara av att göra det själv också.

Hanna

Jag håller med. Minns ni när folk drev med Dogge Doggelito när han gjorde reklam för Elgiganten? ”Cykel på köpet!” sa han, och det var många som drev med det. Detta är lite samma situation tycker jag.

k

Precis! Gör inte Mia till någon kvinnokränkare

Sara

Nu har jag inte sett klipper. Jag tycker Mia Skäringer brukar va rolig. Så trist om det blivit elakt… Det är många som skriver här att du Isabella ” blivit” en produkt. Det håller jag inte med om. Självklart märks det att bloggen är mer ” slipad” och producerad nu ( så som typ modereportage) Men det är heller inte så konstigt, bloggen är en del av ditt varumärke- en marknadsföringskanal också. Men jag tycker också du skrivit intressanta inlägg genom åren om feminism, ( enligt min åsikt har du lyft en hel del frågor om bla synen på kvinnor i karriären/ familje/ yrkesliv) att känna sig annorlunda ( adhd osv), familjelivet, vänta barn, affärslivet och karriären. Jag följer bloggen just för att jag från början tycker det är intressant att läsa om dina tankar som entreprenör, mamma och som affärskvinna. Självklart kan jag se att bloggen ändrats! Och konstigt vore det annars 😉 Jag är ibland förvånad över att du vågar och är så privat som du är på bloggen … Det är absolut ingen ” skyldighet”. Du väljer vad du vill ta upp och varför, det är DIN blogg. På senare tid tycker jag också kommentarerna hårdnat ( och bitvis är lite barnsliga faktiskt) här inne. Bloggen var ju en del av din start för ditt varumärke Isabella, och ibland tänker jag att den kanske gjort sitt? Den kanske vuxit ur kostymen? Fyller den sitt syfte? Därför tycker jag det låter spännande med den här nya plattformen. Jag har följt din blogg i samband med att du väntade Gillis, så några år är det. Det är fortfarande roligt att följa din resa. Ibland lite för mycket ” stylade” typ modereportage för mig, men det är vad jag tycker. Keep up the good work! 🙂

Therese

Håller helt med dig Isabella! All cred till dig som kämpar på efter en skilsmässa. Tycker du är ett föredöme. Något som Min Skärringe oxå borde tänk på.

Denise

Jag såg inte detta klipp alls som ett hån mot dig Isabella utan jag såg det mer som ett hån mot hur ”dagens mammor” förväntas vara.
En barnvagn för varje tillfälle?? Jag kan nog med all säkerhet säga att de flesta av alla mammorna inte har flera barnvagnar där hemma utan en vagn. Men så som jag uppfattar reklamen för barnvagnen så är det precis som om man måste ha flera barnvagnar. Man ska ha en promenadvagn, man ska ha en liten smidig vagn på resor, man ska ha en vagn när man går i skogen, man ska ha en vagn när man går fram och tillbaka från dagis osv osv osv osv…och jag såg Mias parodi som ett hån mot detta. Likaså hennes parodi på när mammor ska göra små julkalendrar till sina barn. Och det måste vara så extremt perfekt.
För vilka gravida kvinnor och mammor känner inte pressen utifrån om hur det förväntas vara och hur man ska ha det, och hur man ska bete sig.

hanna

+1! Verkligen!

Anna

Väldigt märkligt, återigen, hur vuxna människor medvetet kan ”glömma bort” hur man ska bete sig mot varandra bara för att de råkar sitta framför en mobilskärm. Och hur många som tolkar saker binärt..

Mia kanske inte är med dig, men det finns väldigt många andra i systerskapet som är det 🙂 ❤️

Vackra Isabella!

Jag håller med dig 100%. Vi tjejer ska peppa & lyfta varandra. Vi ska heja på de som vågar och satsar! och vi ska finnas där som stöd i motgångar. Men – när det går för bra för någon, eller någon lever ett liv som inte är så A4… ja, då dyker avundsjukan upp. Så jag säger bara: Fuck jantelagen!!!

Du är en helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k. förebild! och jag är sååå glad över att min dotter kommer att ha en person som dig att kunna se upp till och inspireras av då hon växer upp… Sverige behöver dig! (det är du i Sverige, Stordalen i Norge… ni sticker ut och alltid stör det någon men det inspirerar såååå många fler!!!) så you gooo!!! Jag önskar dig all världens lycka till med allt du tar dig för och sluta aldrig att köra ditt race för som sagt: du är en förebild för många!

Önskar dig en magisk vecka fylld av kreativitet, inspiration, framgång & glädje!

Kram!
Miss.G.

Biggan

Mia gör allt med största kärlek. Hennes jobb är att vara komiker. Det var nog aldrig menat att vara syniskt utan bara överdrivet. Ta det för vad det är. Ett överdrivet satiriskt inlägg. Hon har största respekt för dig. Det är jag alldeles säker på. Var rädd om dig. du är värdefull. Kram

My

Håller helt med dig…

Agneta

Håller med dig om att det är hennes jobb att var komiker – att skriva och göra satir på andra människors bekostnad. Men ibland blir det liksom inte roligt. Bara plumpt! Och det samtidigt som Mia också propagerar för kvinnan. Så det är svårt att veta hur hon tänkte där. Måste va lite olycksfall i arbetet kanske?Hon borde veta hur hårt Bella jobbar och jag förstår att utifrån det så reagerar Bella när hon blir påhoppad,och tycker det är onyanserat.Att tjejer ska göra sig roliga över varandra är numera vardagsmat i bloggvärlden.Men jag tror som Biggan – hon överdrev sitt jobb lite för mycket – jag tror hon vet vad Bella står för.

Linda

Inte så schysst men inte hela världen kan jag tycka. Men jag tycker inte att det var speciellt kul, Mia brukar vara roligare.

Frida

Kram!❤️❤️❤️

Hej Isabella,

Detta va så otroligt dåligt gjort av Mia , dessutom väldigt omoget. Förstår att det tog men ta inte åt dig. Detta tyder bara tyvärr att hon själv mår dåligt

Charlotta

Sedan jag var 15 år har jag fått utstå att bli hånad, påhoppad eller trakasserad av kvinnor i olika situationer och kapaciteter. Jag förstår inte varför vissa kvinnor gör detta mot sina medsystrar. Seriöst. Det låter äckligt förmätet att säga att det beror på avundsjuka eftersom man då ger sig ut för att vara lite snyggare, lite mer framgångsrik eller lite ”bättre” – men vad annars kan det vara? Isabella, du är vacker, stark, framgångsrik, och har något som sjukt nog alltid provocerar dessa människor – en till synes god självkänsla och en positivitet som gör att du ser glad och tillfreds ut och verkar njuta av livet. Oerhört tråkigt och en enorm besvikelse att Mia Skäringer gör så. Jag är ett stort fan av henne och förstår inte varför? Tyvärr kommer det nog inte sluta, inte så länge vissa kvinnor ser andra kvinnor som rivaliteter som de känner sig hotade av och vill trycka till. Jag inspireras av kvinnor som lyckas att bli framgångsrika i det här patriarkala samhället och känner genuin GLÄDJE för deras framgång. Inte avundsjuka och missunnsamhet. So, keep up the good work, Isabella! Du har garanterat fler människor som stöttar dig och gläds åt din situation än tvärtom. 😊❤️👍

Ellen

Vilket påhopp på din personlighet! Tänk om ni hade varit högstadie elever. Det hade blivit mobbing teamet på en gång! Fy vilken dålig förebild!

Ellen

Mia Skäringer alltså!

Lilla z

Jag håller med dig helt. Klippet har inget annat syfte än att driva med dig och det är elakt och onödigt. Min respekt för Mia försvann helt nu, vill aldrig stötta någon som förtrycker.
Fortsätt våga vara dig själv, hon (eller någon annan) ska inte få vinna över dig.

Parodien var ikke engang morsom. Stå på, Isabella, vi er mange som heier på deg!

Det är som det är med allt. De är alltid hur personen som blir ” drabbad” upplever det. Känner Isabella att detta handlar om systerskap så är det så. Det är hur Isabella tolkar videon då de är hennes video man ha gjort parodi på och inte någon annan. Så låt henne känna hennes känslor.

Mirranda

Tråkigt att du tar illa vid dig. Men jag ser inte det som att hon gör narr av dig utan snarare finner inspiration från dig. Hon är komiker och det är hennes arbete, hon hittar småglimtar från allas liv och sätter samman.

Ja haller helt med dig Isabella! Jag brukar aldrig kommentera pa bloggar men maste visa mitt stod! Du borde vara stolt vilken viktig forbild du har vaxt till att bli, jag ser hur medveten du ar och hur mycket du gor for kvinnor! Effekten blir da till det battre for alla manniskor. Och underbart att du ger dig utanfor sverige mer och mer, du kommer du att paverka hela varlden! For att starka kvinnor behover vi bli mer ekonomiskt sjalvstandiga (Economista), ta kontroll over halsosammt preventivmedel (Natural cycles) och SAKLART SUPPORTA VARANDRA! kvinnor ar framtiden for overlevnaden av planeten, mindre krig, miljoforstoring om fler kvinnor tar makt over sina liv och darmed samhallet dom lever i! ISABELLA & PINGIS ni ar genier!!!! Stora Kramar fran Erika https://www.facebook.com/ErikaLindbergOfficialPage/

Greta

Nej det här var töntigt. Mia är komiker, hon skämtar om allt och alla. Denna gång blev du utsatt, eller är det ens säkert att det var just du? Trots likheterna behöver de ju inte vara så.. att vi kvinnor ska ta hand om och stå upp för varandra går ju lite väl långt i det här. Ett klipp, som kan vara en parodi på ditt REKLAM inlägg, där du är betald för att säga och göra på ett visst sätt. Det är väl ändå inget att ta personligt.. nu får du ta din 10000h positivitet och rycka upp dig.

Malin

Isabella du har själv valt att skapa ett VARUMÄRKE som du gömmer dig bakom. Du använder dina sociala kanaler till att påverka andra människor till att konsumera mera och då speciellt skönhetsprodukter. Hur ska man ta dig på allvar menar du när du anser dig arbeta emot ideal? Du är ALLTID glad, ALLTID lycklig, ALLTID nöjd med din kropp, ALDRIG TRÖTT, ALLTID fixad ALLTID stylad. Du får antingen acceptera att du inte representerar gemene man och då också förstå att andra kommer göra parodi på ditt extrema varumärke, eller så får du kanske återgå till att vara en riktig person i dina sociala medier.

Victoria

Spot on !

”Man får skilja på sak och person” var det väl Isabella menade till sin anställda som grät.

Detta är humor och satir mot varumärket ”Isabella”. Som sagt, du kan åtminstone gråta i en Porsche istället för en buss… 😉

B

Mias svar vore intressantare att höra dig kommentera 🙂

Ulrika

Nä detta känns inte helt ok! Det är inte antifeministiskt att inte stötta det denna blogg står för. Hur man blir påverkad av denna blogg beror förmodligen på vad för typ av person man är. Vissa känner sig genuint inspirerade av att se någon som alltid gapskrattar, reser hela tiden, blir fixad varje dag, äter vegetariskt och är konstant lycklig. De finns också de som tror de blir inspirerade och läser bloggen dagligen, men undervedvetet känner sig alltmer misslyckade och otillräckliga på grund av det Isabella kommunicerar. Det måste vara ok att öppna ögonen för nackdelarna och problematiken denna blogg bidrar till. Mia Skärninger gjorde just detta med hjälp av humor.

Katarina

Isabella verkar så insiktslös att jag ibland undrar om hon mår riktigt bra. Det är något sorgligt över hennes nästan psykotiska sätt att banka in i sig själv och alla andra vilken typ av person hon är (extrovert, öppen, jobbar i 180 osv osv… trots att hon egentligen har ganska normala arbetstider för en människa i karriären). Herregud… slappna av och ha lite distans till dig själv. Men det kommer kanske med ålder och mognad…

Nicole

Något jag reagerar på när de kommer till att fler kvinnor har börjat ta striden när de kommer till normer, feminism och kampen mot jämställt samhälle är att om man inte vill vare den som är med och bryter detta eller inte stödjer de så är man gammalmodig, man är anti-feministisk och man sätter käppar ihjulet för varandra. Jag är kvinna, jag anser att de är stor skillnad på man och kvinna. Jag vill vara den som är hemma mest med barnen och jag tycker ingen har rätt att säga vad som är rätt och fel. Inget parti ska kunna bestämma att man måste dela på ledigheten. Låt varje familj, kvinna, man göra dom man vill! Jag vill vara hemma med mina barn, jag vill laga mat och tvätta utan att jag ska bli ifrågasatt 😀 Jag älskar att få vara kvinna på de sättet. Jag ifrågasätter ingen som väljer att göra tvärtom. Kan vi helt enkelt bara få göra det som passar bäst ❤️😀 Hejja dig Bella! Gör de du tycker är rätt för dig och dina barn ❤️

Johanna Håkansson

Hej! Jag har sätt på intervju att du läser alla kommenterer och alla dina mail även om du inte alltid hinner svara. Beundrsnsvärt och tack säger jag 🤗. Angående Mia Skäringer tycker jag bara hon verkar almänt bitter på livet. Vem tror hon att hon är? Hon ger kändisar kritik hela tiden precis som hon själv är perfekt. Senast var det väl Mikael Persbrant som fick sig en känga. Men alla dom Mia Sköringer ser ner på, eller ”ger en gånga” är personer som är mer framgångsrika än henne själv! Så vad säger det om henne? Hon är bara avundsjuk! Hade Mia varit som sin rollfigur Anna i Solsidan så hade jag älskat Mia. Men tyvärr är hon inte den personen. Mia är en avundsjuk bitter människa som ser ner på alla som kommit längre i sina karriärsval än vaf hon har gjort. En biter jäkel som inte är nöjd med livet. Skit i hennes duma avundsjuka. Hon hade väl också köpt massa olika vagnar om hon hade kunnat ? Förstår inte varför det är hennes problem överhuvudtaget. Kram Bella låt ej energitjuvar ta din tid ❤️

Karin

Håller med dig! Endast elakt och förlöjligande och det är absolut inte ok.Riktigt dåligt tycker jag!!!

Hanna

Jag har sett videoklippet, och jag tycker ärligt inte den är så farlig. Man måste få lov att driva med människor – oavsett om man är man eller kvinna. Jag minns t.ex. hur mycket folk drev med Dogge Doggelito för att han gjorde reklam för Elgiganten med slogan ”Cykel på köpet!”. Det här tycker jag är samma situation. Jag tycker inte att Mia driver med dig som entreprenör eller framgångsrik kvinna – utan hon driver med dig när du gör reklam för babyshop och barnvagnar. Det tycker jag är ganska rättvist ändå

Jossan

Tråkigt såklart om du blev sårad, kan inte tänka mig att hon hade för avsikt att krypa in under skinnet på dig. Komiker överlag kan skämta rätt hårt och Mia är ju en av de fyndigare på den fronten, så nog tror jag att hon antog att en sk superwoman, som du faktiskt är, skulle tåla lite.

M

Systerskap betyder inte att alla tjejer ska gilla allt som alla andra tjejer gör. Att ”köpa en vagn för varje tillfälle” är ju helt bananas!! Det räcker med en vagn och en sulky? Alla behöver inte köpa prylar hela tiden för att vara lyckliga, tack och lov. Och alla var som du (eller någon som konsumerar lika mycket som du) skulle jorden gå under rätt snabbt. Ingen behöver konsumera alla dessa produkter som du gör reklam för, men det skapar sug/behov. Det måste man få göra komedi på, jorden är för värdefull för att behandlas som du förespråkar i bloggen. Lycka är inte skönhetsprodukter, flygresor, ny färg på väggarna och nya bilar, för många av oss. Jag kommer aldrig ligga på min dödsbädd och ångra att jag inte smörjde in mig med fler krämer. Men jag kan ångra att jag inte spenderade tid med mina barn och var en närvarande mamma. Alla väljer, men alla ”systrar” behöver inte ställa upp på varandras galna liv.

Rebecca

Så bra skrivet! Exakt vad jag tänkte

Cecilia

Men det är ju klart att inte du någonsin skulle göra dig löjlig på någon annans bekostnad, du saknar ju totalt humor och självdistans vilket sker om man har sitt eget huvud långt upp där bak. Starta inte igång någon slags hets i din dramavärld mot en folkkär människa som Mia, du snubblar.

Anna

Människor som driver med andra människor på det sättet har mycket att arbeta med själva. Jag förstår att du tar illa vid dig, men problemet ligger inte hos dig. Jag hejar på dig! Lycka till med alla dina utmaningar framöver, det är roligt att följa någon med så mycket driv som du. Jag har precis påbörjat min karriär, och det är tufft ibland, men att ha dig som förebild hjälper.
Kram!

Isabella. Ge henne en kram om du ser henne på gatan, det verkar som hon behöver en. I övrigt, låt inte svartsjuka välta dig; du är så mycket bättre än så. Kram och just smile at the haters, they’ll keep on hating anyway.

Estelle

Läser de kommentarer som jämför Mias framgång med Isabellas, hur ser ni på framgång? Är framgång att tjäna pengar och bygga imperium? Ja isåfall är hon ju otroligt framgångsrik. Kändis. Rik. Snygg.
Om bara fler rika och kända människor kunde vända blicken från sina materiella behov lite grann, och kanske åka ner till de krigsdrabbade områden i världen, och dela med sig. Kanske förändra liv. Åh hoppas det händer. Kärlek till alla ni <3

Kristina

Herre Gud vad gott, den där gyllenbruna kolapajen oj oj….

Är klippet verkligen vänt till dig?

Ane

Du er så dyktig

ida

Förstod inte det roliga med Mias parodi…Tycker bara det var att göra sig lustig på någon annans bekostnad. Det inspirerar inte mig ett dugg när andra människor ska göra sig lustiga över individer som sprudlar av positiv energi, jobbar hårt, tar sitt ansvar för sin hälsa genom rörelse och näringsrik kost etc bara för att de själva inte orkar.
Det finns tillräckligt många bakåtsträvande, bittra, avundsjuka individer i samhället och jag kan känna att det sista jag behöver i mitt liv är att lyssna till en enda till. Jag förstår att det influensers, bloggerskor, kändisar etc visar upp i sociala medier är EN sida av deras verklighet och att bara för att det låter glatt ofta är det inte vad som behöver vara hela sanningen. Jag tror att om alla tar ansvar för sig själva och jobbar med sin egna självkänsla så behöver vi inte längre spy galla över att någon annan verkar så positiv etc, för vad är egentligen härligare? Blir man själv bitter över andras framgång bör man nog gräva djupt inom sig och ifrågasätta varför man känner sådana känslor. Vad skaver hos än själv?

Jag vill se mer av DIG. Du inspirerar verkligen & om världen hade fler som du skulle den definitivt kännas lite gladare och enklare. YOU DO GIRL! Hoppas detta runnit av dig och att du som är så klok kan känna att det här bara var ett snedsteg från hennes sida. Bara pinsamt då det inte ens var likt varken dig, innehållet i klippet eller kul (min subjektiva syn såklart, men still. Dålig imitation…). Puss!

Annapanna

Om man inte läser din blogg hade man inte kopplat det till dig. Skriv ett inlägg om det här också vetja

http://www.politism.se/x/story/att-kopa-hemhjalp-ar-inte-feminism-lowengrip/#post-53909

Emma

Var det ens någon som förstod budskapet i och med att Mia gjorde klippet utifrån en karaktär? Se längre än vad era näsor är långa snälla rara och budskapet kan inte ENBART bestämmas av en mottagare som inte ens var avsänd för att vara mottagare. Eftersom att Isabella inte är uttalat mottagaren ifrån sändaren så uppfyller hon inte kraven för att vara exklusiv mottagare. Isåfall skulle alla kunna ta åt sig av alla olika sorters videor, reklamer, texter om man själv bara bestämde sig för att vara mottagare. Det är däremot egoistiskt att bara ta på sig offerkoftan utan att ifrågasätta, ”Hur menar du nu?”. Försök att vända på steken alla peeps och COME ON. Ni som säger att ni älskar Mia och hennes komik, stå för det då även om ni inte fattar allt hon gör. Allt Isabella gör håller jag inte med om men det betyder inte att jag tycker mindre om henne för det. Om vi nu ska vara systrar så se från flera perspektiv än enbart era egna glasögon i en sån här debatt och acceptera att det ALLTID finns två sidor av ett mynt.

Keep up the good work girls!

Lilly

Läste just de 3-4 första kommentarerna. Det är väl LITE skillnad på att mörda och att göra en barnvagnsreklam?! Jag tyckte att reklamfilmen var bra och det är ett jobb som Bella har valt att göra. Varför är det nåt fel med det? Jag tycker att Bella ska ha en ursäkt nu när hon faktiskt skriver hur hon upplever den här parodin. Mia framstår som både avundsjuk och dum som postar sånt.

Aria

Skärp dig. Det här handlar inte om systerskap.
Bara för att man inte håller med om allt som ni ”influensers” sysslar med betyder det inte att man inte håller varandra om ryggen. Har ni tagit på er jobbet att jobba med sociala medier och ”influera” andra så får ni faktiskt tåla kritik. Tipsa om väskor och klänningar och skor för tusentalskronor som istället skapar mindervärdeskomplex hos folk än influerar. Usch.
Dessutom så är karaktären precis så som hon la upp. Gulletussan. Om du sett på Mia och Klara så förstår du. Gulletussan hade ju bara inspirerats av dig – för det är ju ditt jobb. Visst?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *