#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
september 11 2017 at 19:53

Nordic Tech House

Det var full fart när jag landade på Arlanda på förmiddagen. Rakt in till möten som höll på fram till halv sju. Jag hämtar barnen imorgon så det var ingen stress till förskolan. Jag saknar Sally och Gillis så att det gör ont. Försöker stänga av, tänka på att dom har en bra pappa och fokusera på bolagen, det blir för tufft annars. Löwengrip Invest kommer att få ett nytt ben – Nordic Tech House. Idag är Löwengrip Invest verksamhet mer ett mediahus som sköter mitt varumärke och sociala medier. Investeringarna är en mindre del av bolaget som jag gärna ökar men jag hinner inte med själv, därav denna satsning. Jag kommer att berätta mer om Nordic Tech House senare men gå gärna in på sidan och registrera er för mer info. Jag funderar på att byta namn på Löwengrip Invest till något mer passande. House of Löwengrip? The Löwengrip Company? Så svårt! 


All black idag. Jag ser i min blick att jag är ledsen. Styrkan som krävs för att separera är nästintill omänsklig. Jag fokuserar framåt och har tilltro över att allt kommer att bli lättare och bättre. 

91 Kommentarer

J

Jag tycker inte Löwengrip Group, ligger klurigt i munnen att uttala. Gillar invest och concern, annars bara ab efter. Lycka till i både det privata och i arbetslivet, du är en förebild! Ps kan du ta mer upp om dina aktier och fonder, gärna för nybörjare. 😊

fia

LöwenGRIP GROUP är svårt (nåja) att säga. Dvs orden grip och group är för snarlika för att de ska passa ihop. Testa säga det högt både på svenska och engelska så förstår du. Låt andra säga det högt. Som ett exempel så flyter Löwengrip Business mycket bättre i tal.
(store bokstäver för att förtydliga vad jag menar)

House of Löwengrip gillade jag verkligen!

Och ❤️ Till dig för att du är så öppen med allt. Jag kan tänka mig att många som går igenom samma sak nu finner en likasinnad. Det hade jag gjort!

Nordic Tech House låter som en samlingsplats för tech-företag i Norden…? Är det ungefär vad det kommer vara kanske? 🙂

House of Löwengrip låter lite inredningsaktigt 😉 Tycker Löwengrip Company låter nice däremot!

Jasmine

Löwengrip Global? Funkar på både svenska och engelska.

Andreas

Löwengrip Group AB (nytt Moderbolag)

Löwengrip Enterprises AB (Gamla Löwengrip Invest AB)
Båda namnen är gångbara internationellt samt att jag tycker att du borde ha ett moderbolag som är just enbart är ett moderbolag.
Under Löwengrip Group AB kan du ha olika ben så som
– Löwengrip Enterprises AB (investeringar. mm)
– Löwengrip Fastigheter AB ( framtida investeringar)
– Löwengrip Holdings Internationell Ltd (utlands investeringar)

Tycker det är jättefint och modigt att du vågar vara ärlig kring allt som känns tufft, både i privatlivet o med företagen. Även om jag själv skriver med ett annat fokus (försöker lyfta både för- o nackdelar med att våga gå sin egen väg i livet) så vet jag hur utelämnande det kan vara. O då kan jag inte ens föreställa mig hur det känns att öppna upp sig på en blogg så stor som din! Heja dig <3

Linda

Löwengroup!

Sig

Löwengrip Collect?

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *