#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
september 10 2017 at 15:54

Ladda själen

Vilken vacker utsikt jag vaknade upp till, jag bor på hotellet Nimb och jag ser ut över Tivoli. Igår blev det middag på 108 och idag har vi strosat runt i Köpenhamn och lunchat i solen på Hummer vid Nyhavn. Riktigt gott! Man behöver en Köpenhamn-dos ibland. Jag har ju de senaste månaderna försökt att hitta vad min själ behöver och göra mer av det. Hälsosamma rutiner såsom en plantbaserad kost är en sak jag mår bra av men resandet är lika viktigt. Jag mår bra av miljöombyte och fylls av inspiration.

Vi hörs senare, kram! 


67 Kommentarer

Johanna

Ett stort tips är att ta med barnen till Köpenhamn under december månad, då är tivoli i sitt esse med julsaker överallt, julpyntat & SUPERmysigt! 😍

Anna

Då rekommenderar jag att åka på en vardag under december månad (om möjligheten finns) om man inte vill trängas med folk på helgerna. Vi gjorde misstaget att åka en helg innan julafton och jag säger aldrig mer.

Marina

Du pratar om plantbaserad kost och sen kommet ett foto med ett ägg på. Kanske medvetet för att vi ska bli irriterade och skriva en massa, eller intr ditt ägg eller bara okunskap?! Intrrssant i varje fall, för intr växer ägg på träd eller buske 😀

Malin

Tänkte exakt samma sak. Man får nästan anta att hon gjort det just för att provocera… för inte kan hon väl på allvar tro att ägg hör hemma i en plantbaserad kost?

Mini

”Gjort för att provocera” driver du med oss? Hur kan du ens komma på den tanken? Så tråkigt att du tänker så, för det bevisar att du kanske inte har ett positivt sätt att se ditt liv på. Synd för dig

I

Vem blir provocerad av ett ägg, haha

Åsa

Skrev hon att hon bara äter plantbaserad kost?

Isabella Löwengrip

Inte mitt ägg 🙂

Sofie

Härligt Isabella :-). Jag hejar på dej. Att folk orkar kommentera på såna struntsaker….obegripligt.

Åsa

Hahaha visst är det lustigt Isabella med alla kommentarer 🙂 vem bryr sig om vems ägg det är alltså, hahaha

Hanna

Du reagerade inte över att det var två koppar kaffe? Dvs det borde varit rätt uppenbart att det inte bara var hennes frukost på bilden, Einstein.

Carina

Men herregud, du har inget liv va. Tycker att det är så komiskt att folk måste lägga sig i minsta detalj i Isabellas liv. Hur kan man bli irriterad för att nån har en bild på ett ägg i en blogg. Det är ju inget livsavgörande precis.

Sofie

Vilka snygga byxor! Var är det ifrån?

Men vad härligt! ser nästan ut som högsommar ju 😉 hehe nästan! Bra stad det där!

Beautiful pictures! I also really like your outfit! I was wondering how tall are you? You seem so lean and tall in your pictures 🙂

http://www.annimarian.com

Denise

Åh nu vill jag också åka till Köpenhamn!

Vilket härligt väder ni ser ut att ha! Njut av stan <3

K

Jag förstår att du fastnar vid boost-dryckerna Bella😊

rebecka

snälla, skriv inte ”plantbaserad”. på engelska är det ”plant based” ja, men på svenska ska det vara ”växtbaserad”. mina ögon blöder.

Rebecla

Låt dem blöda.

Sandra

Herrgud ge dig!!

Åsa

Spela roll det med.. Hahaha

Emma

Haha fast man kan ju säga planta till växt 😂

Jen

Håller med dig, i vanliga fall brukar inte jag störa mig på svengelska uttryck, men plantbaserad låter ju så fruktansvärt töntigt, säg växtbaserad eller plant based.

Sofia

Tack för en bra blogg, har läst i flera år!😀 Visst det härligt och roligt att resa! Det tråkiga är att när vi reser(speciellt flygresor) så påverkar det miljön väldigt negativt. Utsläppen gör att det vi äter innehåller gifter och det vi andas innehåller gifter. Djurarter försvinner, mark och vatten förgiftas. Resandet har en stor del i detta tillsammans med mycket annat. Hur ser du på det? Är det något du reflekterar över? Du har en stor potential att påverka. För att ”rädda” miljön behöver folk drar ner på tex flygresor, inte resa mer😱

Emilia

Med tanke på hur ofta Isabella flyger så tror jag inte att hon bryr sig speciellt mycket om hur miljön påverkas. Hade hon brytt sig om miljön så kunde hon gott ha låtit bli många av sina korta utlandsvistelser, eller tagit tåget. Det är tråkigt att så många inte bryr sig om vår miljö..

Mimmi

Åh, vi var på 108 och firade min födelsedag i maj. Minnen! Älskar Köpenhamn

Birgit

Duktiga underbara Isabella!

Tittar alltid in på Instagram, men ……
Till dig/er som filmar Bella. Sluta få henne att se ut som en tjejflamsa. Håll kameran stilla alt ingen app/filter. Hon är ju en seriös business woman och inte en liten fjortis. Hilsen fra Birgit

Mia

Men hon bestämmer väl själv hur hon vill bli uppfattad! Tror inte någon publicerar något som inte Isabella vill på hennes Insta.

Elissa

Förut sade du att du inte tror på kostens påverkan på adhd-symptom, vad säger du nu? Om du äter växtbaserad kost så äter du inte mjölkprodukter? Mjölk sägs ju (av forskare, googla tex forskare på KI) förvärra adhd-symptom väldigt mycket!

Elissa

Testa att utesluta gluten också! Då blir nog effekten ännu bättre!

m

kan inte vara mycket gluten i det lilla hon äter av frön och bär….

Linn

Vad menar du, M? Jag är vegan och äter både pasta och bröd. Äter Bella bara frön och bär?

Mary

Min erfarenhet är att lyxhotell, fina restauranger, glamorösa spa-anläggningar och AirPort- lounger ser ganska likadana ut oavsett var i världen man befinner sig. Vill man verkligen uppleva nya miljöer och skaffa sig erfarenheter kanske man ska variera sitt resande och lägga in någon helt annat som en fjällvandring eller en kortare tids välgörenhetsarbete i sitt reseschema. Bara ett tips i all välmening.

D

Vem har sagt att hon vill göra det? Hade hon velat det hade hon nog gjort det 🙂

Köpenhamn är verkligen ljuvligt, har en helt annan känsla än Stockholm trots att det är så nära.
Var där förra veckan och testade då restaurangen MES som är rätt nyöppnad – liten, mysig och väldigt prisvärd avsmakningsmeny. Tips!

Hanna

Tänkte på din klicka som du pratade om i DV-intervjun. Att du firade din första framgång med att köpa en omega seamaster. Men en snabb sökning här på bloggen visar att du skrivit 2009 att fått en av dina föräldrar när du tog studenten? Vad stämmer?

Sara

Hahaha!! Härlig research😂
Vad spelar det för roll?

I

Hur kan man på rikigt bry sig om det 😀 och nej du hittade hennes önskelista. Hon fick pengar i studentpresent som hon antagligen sedan använde när hon köpte klockan.

Lotta

Tips! 42degreesraw Helt underbart frukost/lunchställe. Vaekst för middag.

Du ser så härligt fräsch ut. Vilken kvinna du är och kommer att bli ju äldre du blir. Sån karisma, utstrålning och ditt sätt att tänka är så underbart, du bryr dig så mycket om dig själv, det är så viktigt och så bra.

Det är så mysigt i Köpenhamn! 🙂 Hoppas helgen varit fin 🙂

Jenny

Hej Bella! Tack för en inspirerande blogg och för att du trots allt vågar vara dig själv! Jag har en fråga, vad använder du för sorts bh under kläder som linnet på bilden? Eller kör du topless? Har letat länge, men tycker det är svårt att hitta en bra axelbandlös bh.
Kram från en hängiven bloggläsare!

Hon har tidigare använt en Refined Glamour Strapless Wonderbra till ett liknande linne. Kanske denna nu igen?
Håller allt på plats även vid större kupa. 😊

Mellerud!

Så creepy att du vet detta.

Nu fick jag Köpenhamnslängtan! Härligt med sådant sommarväder. 🙂

Jessi

”Du mår bra av resande och nya miljöer”. Jo det gör de flesta, men det funkar inte att tänka jag, jag, jag på en planet som inte klarar av det.
Du kanske ska arbeta lite mer med ditt inre och lära dig att må bra i vardagen. Så kanske även dina barn och eventuella barnbarn får sig en värld att leva i också.

Zv

+1 på den!

Beatrice

Hej Isabella! Du får säkert såna här kommentarer ofta men måste bara berätta för dig, och hoppas du själv ser detta, att jag är sååå imponerad av dig! Sitter just nu och läser tidningen ”veckans affärer” där du är med och är helt mållös. Vet inte ens vad jag ska säga förutom att jag ser upp till dig och tycker det är otroligt hur du lyckats och jobbat dig upp (by yourself!). Du är verklgien en förebild bland kvinnor och jag hoppas och önskar att jag kommer att kunna bli en gnutta så framgångsrik som dig!

Du inspirerar mig så.

Med vänliga hälsningar
En småstadstjej på 21 år.

Vilket trevligt inlägg! Härligt att höra att du känner att du kunnat koppla av, njuta av din resa och som du själv säger ladda själen. Ett miljöombyte kan verkligen göra under för kreativiteten. Det behöver inte nödvändigtvis inte ens vara en resa, utan det kan vara något så simpelt som att ta en annan rutt till t.ex jobbet. Att utsätta sig för nya omgivningar och stimuli leder ofta till nya tankar och ideér 🙂
xx
http://mariannelle.com/

Jonna

Fint!!:)

Helen

Hej! Läste din intervju i damernas värld. Vad öppen du var där! Fick en annan bild av dej där än det man får här…. Hoppas du haft en trevlig miniweekend!

Åhh var du i Torvehallerne? Mitt favvisställe där:) Var där idag,tips sushin,hav och tapas💃🏼

Caroline

Hej! Jag vill också äta mer vattenbaserad kost, men när jag körde tio dagars detox senast med Tony Robbins recept (har aldrig mått bättre för övrigt) så kände jag mig som en kanin. BARA sallad fungerar inte. Har du några goa recept att dela med dig av?

Clara

Hej Isabella! Har läst din blogg i säkert 5 år nu, tack för all inspiration då öser ut över dina läsare dagligen!
Jag såg din Instastory med flytvästar från Lesbos, vilket leder mig till följande fråga: Hur gör du med att skänka pengar till välgörenhet, och liiknande? Du är ju uppenbarligen medveten om problematiken, och jag undrar helt enkelt bara hur du gör privat. Hoppas frågan inte är för personlig. Sen märks det ju till exempel på ditt senaste bilköp, att du är nybliven vegetarian med mera att du på många fronter bryr dig om miljön, vilket väl egentligen är det enda rätta i tider som dessa. Men ändå flyger du allt som oftast både långa och korta sträckor i både jobb och privat, hur motiverar du det för dig själv? Kompenserar du det på något annat sätt, t.ex genom trädplantering etc? Tack för all energi, kram.

sia

Varför tycker du att hon behöver berätta för dig/oss vad/vem hon skänker pengar till? Så klart är det personligt vad man gör med sina egna privata pengar.

Biggan

Åh. Köpenhamn. Jag har inte rest så mycket men där har jag varit.

Ser helt fantasiakt ut Bella!
Öankar jag kunde följt med 😉

Lite roligt att folk blir irriterade över ett ägg som för övrigt är väldigt nyttigt. Då kanske man mår väldigt dåligt själv om man går igång på ett litet ägg här i kommentarerna, kan skratta så tårarna rinner.

Men precis som du sa så krävs det inte mycket för svenskarna i landet lagom. Provoceras utav det mesta och lite till.

Kram på dig. hoppas du myser massor i köpenhamn.

alice

nu sa hon visserligen inte att hon är vegan MEN plantbased betyder att en inte äter några animalier så då är det väl rimligt att folk undrar över vrf det var bild på ägg? (som inte är nyttiga i övrigt fyi men heller inte det värsta en kan stoppa i sig) undrar om du skrattar så tårarna rinner när du besöker de största leverantörerna av ägg i sverige och får se hur hönsen har det?

vet du vad de gör med han-kycklingar som kläcks? de låter nämligen alla nykläckta kycklingar åka på rullband och så kollar man dem snabbt för att bestämma könet. Honorna är ok men hanarna.. iom att de inte kan lägga ägg så dödas de. det finns många olika metoder men i sverige så använder man sig av _en_ av dessa: a) maler dem levande b) kväver dem i stora säckar c)gasar ihjäl dem

det är alternativ c!
gasningen används även på hönsen när de är cirka 1.5 år gamla och inte längre lägger ca 330 ägg/år. en vild höna brukar lägga 15 ägg/år. gasningen tar över en timma och är väldigt plågsam. de mals efter sin död ner till att bli djurfoder.
mycket trevligt va?? skrattar du fortfarande så tårarna rinner över att en del människor blir upprörda av att se någon som sagt att de inte tar del av en fruktansvärd industri ser ut att visst göra det?

Lina

Klädsamt att du lagt på dig några kilon.

Så otroligt fina bilder!

Malin

Åh så fin du är!måste fråga, vartifrån är det underbara linnet?

Anjela Devekaya

Ojjj… du var jättenära mitt jobb, är på SEB nära Tivoli! – vill hälsa på en dag, haha! 😀 – hälsningar från en dansk fangirl 😉

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *