#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
september 12 2017 at 14:48

Hong Kong på lördag

Idag har varit en rolig dag på kontoret, det preppas inför en Hong Kong-resa på lördag. Det är en införsäljningsresa för LCC under en av världens största beautymässor, det är ca 40 möten som väntar under några dagar. Som vanligt det ett högt tempo men jag hoppas hinna få se lite av staden också. Idag hade jag fitting inför resan, det är varmt i Hong Kong och det är lite utav en utmaning i höstmodet. 


Vad händer mer i veckan? Imorgon börjar jag inspelningen av min onlineserie av ”En fråga om Framgång” och på fredag är en konferens och AW med LCC, kul vecka. Förresten kan ni läsa mer om Nordic Tech House på Breakit här! Nu ska jag in på sista mötet och sedan hämta barnen vid fyra. 

Som jag längtar. 

35 Kommentarer

Sofia

Utmaning i höstmodet? Har du kastat ut alla sommarkläder ur garderoben?

Olivia

Jag tror att allt som Isabella bär på bilder i bloggen/insta är kläder som skall promotas och adlinkas, alltså marknadsföring. Nu vill klädföretagen promota höstkläder och då är det det som gäller trots en resa till värmen.

l

Adlinks är ingenting som har med samarbeten och göra. Isabella (och alla andra som håller på med bloggar/sociala media) kan adlinka sina kläder, oavsett om det är sommar eller höstkläder 🙂

Caroline

Ta med blusarna från Gant? De var ju business och andades så man inte blev svettig alls. Perfekt val…. Eller?

lssa

Fast det betyder ju inte att du kan ha dom i 30grader utan att bli varm.

Hongkong är en häftig stad! Låter som ett tight schema men hoppas ni ska hinna se staden och få en rolig resa! 🙂

/Miljonista – min väg mot miljonen vid 25 år

skjortan var min grej, den svarta sista bilden,… not so much 😀
men hoppas du får det riktigt bra

Så häftigt med hong kong! Har bara precis mellanlandat där, så nära men ändå så långt ifrån ☺️

Se gärna vad jag skrivit om idag på bloggen, att utmana sig själv och 7 oväntade saker om mig. Ha det fint!

Kul! Välkommen till Kina! Här är varmt och skönt 😊, fast mässhallar brukar ju vara kalla. Är inte i Hongkong, men det är en härlig stad.

spännande businessresa, håller tummarna att det går bra. Lycka till och ta hand om dig.

Emma Ohlsson

Åh var kommer den gröna skjortan ifrån?😍

Amanda

Det undrar jag också! 😀

Kelsey

Är det så inte så att om ett märke ska in på Kinas marknad så måste de gå igenom deras kontroller som inkluderar att testa produkterna på djur? Är det något som lcc kommer att göra?

K

Tänkte precis skriva de! De är ju väldigt tråkigt om LCC ska bidra till mer djurtester…

A

Har för mig att hon nämnt tidigare att försäljningen kommer bedrivas genom en webshop ch då behöver man inte djurtesta 🙂 det där gäller enbart fysiska butiker.

Lovisa

Hong Kong går inte under Kinas lagstiftning eftersom att det är självständigt. LCC behöver ej genomföra djurtester om dem säljer i Hong Kong. Men väljer dem den kinesiska marknaden så ja.

Karin

Hongkong tillhör inte Kina helt så det är andra regler där har jag för mig. Tror det är lite som Åland, alltså att dom har egna lagar

Elin

Hoppas innerligt att det är som du tidigare skrivit, att det inte krävs test på djur för försäljning på webshoppar och att det är där ni ska sälja och inte i fysiska butiker. Vidrigt att människan anser sig ha rätten att bestämma över djurs liv och välmående.

Lisa

Vill se alla outfits please sen när du reser!

Emma

Om du har tid, bolla vidare till dem du var hos och provade kläder, att nödutgångar ska vara fria. På bilderna ser det ut att vara en hel hög med grejer framför dörren.

B

Usch, vad du kommer ångra att du inte var mer med kidsen. Inser inte det nu, men kommer att göra det om sisådär 5 år. Trist. För alla inblandade. Men framförallt för de små..

Terese

MEN DOM HAR JU 3 DAGARS VECKA MED BARNEN!! Hur svårt kan det vara att förstå, hon kan inte vara mer med dom eftersom dom måste få träffa sin pappa också!!!

B

Varför skriker du Terese?

Frida

Är inte barnen med sin andra förälder?

Lisa

Menar du att hon skall åka hem till Odd och kidnappa dem på hans dagar? Eller vad menar Du?

Tina

B berätta hur du har tänkt att hon ska göra?
Det ända sätt som det skulle fungera på är ju att hon går tillbaka till att vara gift med sitt x
Är det så du menar?

A

Hon kan ju inte vara med barnen oftare då hon har delad vårdnad med sin exman. Vad är det som är så svårt att fatta? Ganska lågt att säga så till skillnads föräldrar, de kan ju inte ha barnen oftare!

Amanda

Njut av en av världens bästa städer!!
Har bott i Hong Kong och denna tid på året är det inte bara väldigt varmt, utan väldigt fuktigt också. Deras värme går ex inte att jämföra med södra Europas under sommaren. Det gäller att göra smarta klädval. Ute är det väldigt varmt medan inomhus går ACn på Max med en Temp på kanske 18/19 grader.

Hanna

Älskar att läsa dina jobbinlägg! Så mycket som händer, en konst helt klart att hinna med allt 😊 Hoppas ni får en härlig resa till Hong kong!

Jen

Precis som Amanda skriver, inomhus är det kallt. Jag brukar ofta ha med mig en kashmirkofta att kunna ta på mig när jag fryser när jag sitter i möten. Likaså ”varma” lounge kläder och raggsockar att ha på kvällen på hotellrummet när jag sitter och jobbar.

Hanna

Kul med Hong Kong. Jag var där i 4 veckor när jag skrev min c-uppsats! Passade också på att upptäcka staden! Så vackert, rent och lyxigt på vissa delar men också fattigt i andra! Några sover i pappkartonger, medan de offentliga toaletterna i vissa varuhus är de lyxigaste jag sett! Det är också vacker stadsmiljö med höga skyskrapor nära vatten, samtidigt som naturen och bergen är fantastisk!!! Går nog bada i september där, finns jättefina stränder!! Måste också åka till Hong Kong igen☺

Sofia

Vart kommer den gröna skjortan ifrån?

Sanna

Hej fina Bella,
Vart är den gröna skjortan ifrån?
Kram

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *