#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
september 13 2017 at 15:36

Heja teamet 

Vilken dag! Allt flöt på fantastiskt, jag jobbar med så proffsiga människor till den här You Tube-serien. Dessutom är Rachel alltid lika inspirerande att lyssna på. Jag tog åt mig mycket av det hon sa om tid för reflektion och hitta space då och då för att ”ösa ur sig skit”. Jag biter ihop, sväljer och går vidare. Jag avskyr att gnälla och har egentligen jobbat bort det hur knäppt det än låter. Jag gnäller aldrig för att jag vill undvika negativa tankar. Men det finns ju faktiskt en poäng med att hitta space och bara ösa ut alla känslor och tankar som trycker för att lära sig och utvecklas. Ska bli bättre på det. 


På Spotifys tak. Fantastisk utsikt över Stockholm. Scenerna innan spelade vi in på mitt favorithotell At Six. Nu ska jag hämta två coolisar! 

31 Kommentarer

Är det inte snarare så att du inte fortsätter gnälla över sådant du lärt dig att hantera? Jag uppfattar dig som att du absolut ventilerar med vänner och här på bloggen också när du behöver, men att du jobbar hårt för att komma vidare och inte fastna i någon dålig sinnesstämning.

M

Jag har också tolkat det som att hon inte ältar, och det är ju toppen. Om man kan låta det negativa rinna av så finns inget att ösa ur sig, så tror att det snarare är individuellt.

Hanna

Hej Isabella!
Jag vet att du har skrivit mycket om dina köp av aktier i H&M. Kan inte du förklara lite hur du känner och tänker kring H&M i dagsläget och om du ångrar dina köp?

My

För många bloggare använder bloggen till att ösa ut sig alla tankar, irritationer och frustrationer, tack och lov tillhör du inte en av dom….

Vad roligt! Jag å andra sidan tänker, analyserar och ventilerar i skrift för att sen släpps och gå vidare med positiva tankar 😊

Nouw.com/baravarajag

Vilket gäng!! 🙂
Det var Rachel som fick mig en gång i tiden att testa yoga och sen dess har jag lärt mig så otroligt mycket, om yoga, om mig själv och mina känslor och tankar och hur jag kan hantera dem.
Youtube serien kommer helt säkert att bli en succé 🙂
xx
http://mariannelle.com

Lovisa Berglund

Bella, jag har en idé! Du känner inte mig så jag kan vara ditt ‘skit-bollplank’. Vi är lika gamla och väldigt likasinnade på mycket, men inte på allt. Men på det viktiga. Har alltid fått höra att jag är oerhört bra på att tackla andra människors skit så något konstruktivt kommer ut av det. Därtill har jag alltid en sassy kommentar till förfogande i bakfickan (de kommer automatiskt). Jag kan ta konstruktivt gnäll från vänner för ibland är det nyttigt att få ur sig. Men jag är krass som du och säger till när tankarna eller gnäller inte leder/slutar att leda till något positivt. Det är ändå det som är slutpoängen! Hör av dig! Kramar från Lovisa

Ki

På det viktiga för dig eller Bella!?

Sofia

Hej Isabella! Ser gärna att det skulle komma ett nytt sökes-vänner inlägg ! Precis flyttat till ny stad och det är inte lätt alltså… Hihi!<3

Jag älskar att nästan alla bloggare också har en Youtube nuförtiden! Film kan inte ersätta det som skrivs tycker jag, men det blir liksom en extra dimension. Typ som att det inte kan ersätta poddar heller. Längtar tills jag hinner göra egna youtubeklipp 🙂

Har själv skrivit om varför inte allt som enskilda kvinnor mår bra av är feminism (alldeles för många tror det!!) plus en recension av filmen Lady M 🙂 på http://www.zaitzova.com

Sofia

Tänk när Odd lagade alla middagar. Han t o m tävlade i Sveriges bästa kock med sina köttbullar som du lovordade så. Tänk alla bullar och tårtor han bakade. Jag förstår att det är inte bara detta man kan bygga ett äktenskap,på. Men som du och barnen måste sakna det.

My

Barnen får det säkerligen fortfarande…. 🙂

Mellerud!

Låter som du saknar köttbullarna mera Sofia 😂!
Man kan ju inte vara gift med någon för att personen lagar goda köttbullar…! Herregud du måste ha en sån skev syn på relationer.

Xantippa

Varför skulle barnen sakna det? Det får ju det nu ändå? Och Bella är ju vegetarian….

Hanna

Fast barnen behöver ju inte sakna det? Dom bor ju även hos Odd. Och ja, om det bara är matlagningen man saknar när ett förhållande bryts så kan man nog leva med det. Precis som du själv skriver så är det oändligt mkt mer att bygga ett liv ihop på.

Tina

Som om det inte finns andra som lagar mat o bakar?
Vilken konstig kommentar?!

A

Varför skulle hon sakna det 🙂 finns väl massa annat gott man kan äta. Tror inte det är så vanligt att man går runt och saknar någons köttbullar och tårtor. Man klarar sig nog 😀

Sara

Hahaha… 😂😂 Vilken knepig kommentar! Ömse folk som kommenterar här alltså.. kvällens skratt 😁

Emelie

Jag tror att det man sväljer och biter ihop fortfarande ”tar vägen” någonstans, så att försöka hitta en trygg plats där man kan få möjlighet att få ur sig det tycker jag låter bra. Min förmåga att kunna skaka av mig saker och gå vidare ligger i att jag omedvetet eller till viss del medvetet, inte låter någon bli så viktig. Lite hit men inte längre tänk. Kanske det har funnits eller finns någon annan i din närhet som hatar gnäll. Kram

H

För en gång skull skrev du att du kan bli bättre på någonting. Härligt att se den ödmjuka sidan ut av dig. Jag vet att den finns där ; ) 😀

Katarina Aus

Kul att oddan äntligen fått nytt jobb!!

jag skulle inte klara mig om jag inte fick ösa ur mig saker och ting då och då, för att få det ur systemet och kunna gå vidare. Antingen genom att skriva ner det (dagbok eller blogg) eller bara gå en promenad med en vän och få ventilera utan större krav av något tillbaka. Otroligt skönt, speciellt efteråt 🙂

JohannaS

Jag får ofta känslan att du vill vara duktig i allt du gör – även om själva meningen är att just inte behöva vara duktig. <3 du behöver inte vara bra på alla saker, jag tror att det kan skapa en press och att det lite tar bort syftet med det, om du förstår vad jag menar? Kram

Ted

Heja heja. Whats up med den där handen och fingret som sticker upp?
Fotografen måste knäcka en massa massa skämt så hysteriskt som du garvar.
Hoho hihi

Angelica

Ja och Rachel skrattar ju på båda bilderna? Fy vad hemskt, hur kan hon vara så glad och ”hysterisk”, och han i grön skjorta ser ju också jätte glad ut?
Nej mer bittra folk tack och mindre skratt 🙄

Irene

Men du kanske får ut dig allt i terapi ? Hålla allt inom sig är inte bra!

Mycket mycket spännande! 🙂

Linnea

Faktum är ju att det aldrig försvinner så länge man ”biter ihop, sväljer o går vidare”. Bearbetar man inte etsar det sig fast tills den dan psyket är för fullt o inte orkar hålla igen mer. Det är som en glas vatten, det går inte att fylla hur mycket som helst – det kommer rinna över. Det kan vara om 1 år, eller om 15 år. Men tro mig, det kommer upp till ytan till slut.

Mitt råd till dig är att ta tag i känslorna så fort det går, då blir bearbetningen oftast lättare o processen går snabbare. Jag må va ung (22) men har redan gjort detta misstaget när min pappa dog.

Kram till dig fina Isabella o ta hand om dig!!

M

Men det är nog skillnad på bär någon nära dör, eller skilsmässa, än att skaka av sig otrevliga kommentarer, kritik, små misslyckanden och annat. Det är bara bra att kunna skaka av sig istället för att snöa in sig och må dåligt över det. Men när någon måste man få sörja, och det är något helt annat.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *