#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
september 13 2017 at 12:02

Första avsnittet 

Idag är en spännnade dag, jag spelar in första avsnittet med ”En fråga om Framgång”. Jag hade lite svårt att somna inatt med alla tankar som for omkring i huvudet. Ingen större nervositet men däremot mycket adrenalin och förväntan – Och då blir det svårt att somna. Det är stort det här för mig, att ha mitt egna online program. Det har varit ett mål länge och nu drar det igång! Idéen är att träffa människor som gjort intryck på mig och prata om framgång och motgångar. Det blir egentligen ett sätt att visa på hur tufft det är att kämpa för sina drömmar, men också att det är värt det. Förhoppningsvis ska det inspirera er att hålla fast vid det som får ert hjärta att slå! 


Ser ni vem första gästen är? Rachel Brathen!

25 Kommentarer

Mika

Ska bli intressant att se hur ni definierar framgång i programmet. Hoppas på lite olika definitioner! 😊

Carolina

Wow vad kul! När och var kan vi se detta?

Linnéa

*mitt eget program
*En fråga om framgång

Kul det ska bli att följa programmet! 🙂

/Miljonista – min väg mot miljonen vid 25 år

Xantippa

Miljonista – hur går miljonresan?
Hls nyfiken 😊

Går bara bra, påväg mot ett delmål nu i september! tackar som frågar! 😉

När, var och hur kommer man få se och ta del av de här inspelningarna? Ser fram emot att få höra allt om framgång och en massa pepp!

Therese

Yey Rachel! Vad kul!! 🙌🙏

W

Vad fint och starkt att du vill visa den sanna bilden av att kämpa för något men samtidigt visa att det är det värt. Jag ser fram emot att följa ditt program. All lycka till dig.

ser fram emot första programmet och få lite inspiration och kanske en kick att tro mer på sig själv. Spännande:))

Anna-Lena

Är det någon som har bett dig att göra det här programmet? Eller har du bara bestämt själv att göra ett program om framgång?
Ska det sändas på Youtube eller här på bloggen, eller genom någon annan kanal? Har inte förstått riktigt.

Kul! Det blir säkert väldigt lärorikt för mig och min verksamhet. Det ska jag följa!

Majsan

Lycka till!
Jag är lite nyfiken på hur ert/ditt eller plurar fungerar.
Är allt ditt och var kommer Pingis in i företaget/företagen.
Är det du som är ensam ”chef ” eller delar Pingis och du på ansvaret.
Jag har inte fått kläm på hur det fungerar.

Angelica

Jag vet från Pingis och Isabellas podcast (Economista) att Isabella är varumärket utåt sett. Därav är många annonser/bilder/kampanjer på just henne. Pingis jobbar i ”bakgrunden” och jag har för mig att hon ansvarar för mycket av den ekonomiska biten. Och detta förstår jag är något som är ett medvetet val från deras/bådas sida. Idag är ju företaget större så jag tror att båda agerar chef/ledare men att de sedan har underchefer för olika arbetskategorier.

Åh vad spännande! Ser verkligen fram emot att få ta del av resultatet! Verkligen ett inspirerande och peppande val av ämne

Lv

Åh Rachel är en sådan inspiration!

Sara

För att inte dränka nära och kära med gnäll brukar jag skriva ner gnället. Med papper och penna. Då känns det ofta som att man fått ut det.

Y

Vad kul med Rachel! Beundrar er båda även om ni har helt olika approach! 🙂

Anna

Hon intervjuade dig och nu intervjuar du henne. Alltid lika stor variation på folk i kändisvärlden…eller inte.

Ann-Britt Lindblom

Din gråa tröja är så fin. Var har du köpt den? kram.

Ska bli kul att följq serien 😊

Sandra

Vem är hon?

Malin

Så roligt!!! Ser fram emot att få se detta! Kram

Annika

Vem är Rachel B ??? Never heard….

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *