#IsabellaLöwengrip
Följ
Business Life & thoughts
september 12 2017 at 10:21

Business on the go

I samarbete med Gant

Idag lanseras mitt samarbete med Gant vilket känns otroligt roligt. Gant har släppt en kollektion som heter Tech Prep och jag är ju som klippt och skuren för den kollektionen. Plagg som fungerar i ett business on the go-liv. Anpassade för en aktiv livsstil, man svettas inte och man är lika fin efter en lång arbetsdag eller efter en flight. Dessutom känner jag mig så fin i alla plagg.

 

Vikten av bra plagg och produkter som fungerar i ett hektiskt liv är avgörande för mig. Som just en snygg skjorta som jag känner mig fin i trots att jag stigit upp fem på morgonen, rest till ett nytt land och träffa viktiga kunder. Likadant är det med en deo, alla LCC:s produkter är just anpassade för oss on the go. Oavsett om det är en deo du kan lita på eller ett torrschampoo för att fräscha upp håret.

Se hela kampanjen här! 

I samarbete med Gant

21 Kommentarer

Sofia

Fina plagg men de är inte alls business. Kanske funkar i Skandinavien men i de flesta andra länder i västvärlden är jeans och randig skjorta fritidsklädsel.

Men Skandinavien är ju framåt när det gäller mycket, så kanske satsar de på att vara lite trendsetters med detta och introducera det även på andra marknader? 😉

Skjortorna ser faktiskt riktigt sköna ut, och de låter ju som en dröm också. Jag har aldrig trivts i skjortor, men kanske dessa kan fungera?

Ewa

Fast hur vet du att plaggen fungerar som det är sagt? Du har ju bara haft de på dig för plåtningens skull

Kajsa

Älskar deras tänk och även ditt! Så perfekt för oss som ärmpå språng mycket! MEN blir lite konfunderad när jag ser sista bilden på knytblusen (som är min favorit) att den faktiskt är skrynkligt på flera ställe? Ingen vidare reklam där? Men jag skall hursomhelst ta mig en närmare titt på kollektionen då tänket och designen tilltalar mig massor samt att Gant alltid varit ett favoritmärke.

Med vänlig hälsning, Kajsa

Kajsa

Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du sminkar dig, vilka produkter du använder osv? Ser alltid så fresh och naturlig ut!

Jenny

Snyggt! Riktigt bra samarbete!

Dina ögonbryn är grymt snygga, har du tatuerat dem? 😍 är så sugen på att göra det men vågar inte.

Josefina Berg

Men gud Bella, berätta mer om de här kläderna som gör att man inte svettas. Har aldrig hört talas om något liknande. Hur går det till? Vilka är de verksamma ämnena?

En annan Karin

Knytblusen är verkligen snygg! Synd att den är slut 😟

Erika Josefsson

Isabella!
Du är fantastisk! En sann förebild❤️
Beundrar ditt driv och din livslust. Ser att ditt leende inte riktigt når ögonen just nu. Förstår dig och hoppas det kommer tillbaka!
Mitt liv är långt ifrån ditt men ändå inte.
Jag är 42 år, har tre tonårsbarn. Två på gymnasiet och en på Handelshögskolan i Göteborg. Har haft ett tufft år också med skilsmässa och tid på behandlingshem, då jag pga oro och ångest, tappade kontroll över alkohol. Levt med ångest under många år pga dåligt förhållande. Arbetar heltid som bildlärare/lärare/fritidspedagog och extra inom restaurang på kvällar och helger. Köpte i april en villa som jag invändigt renoverat själv under våren.
Ska i höst påbörja min adhd utredning och så ska även min minsta dotter. Hade det inte varit för dig, så hade jag aldrig tagit tag i detta!
Önskar jag får tid och ork att i framtiden skriva den bok jag spånar på. Vill även ut och föreläsa om adhd, ångest och missbruk. En dold kvinnosjukdom som är skamlig och fylld med så mycket skam och skuld.
Önskar dig all glädje o lycka och att våra vägar kanske korsas någon dag.
Mvh o kramar
Erika

Ada

Lycka till!

Linda

Dette blir bra! 😀

Den blåvita med knytning i midjan <3

Ebba

Så fin du är! Ditt hår och hela du ser ju helt fantastiskt vackert ut! Wow.
Jag är så sugen på advanced skincare -serien!! Längtar!! När släpps den? :))

Maja

VAD är det för material i dessa plagg – verkar vara helt otroligt om det inte skrynklar sig, man svettas inte mm.
Är de helt miljövänliga, testade etc.

Penny

”Eller efter en flight”? Varför kan man inte bara skriva på svenska?! Låter så töntigt.

Lotta

Vad skulle du skriva på svenska då? Efter en flygning? Det låter väl töntigt?

Monica M. B

Vad roligt! :o) Snygga skjortor. Tillykke! :o)

Carin

kanske kan man skriva ”efter en resa” helt enkelt…..

Vilket härligt samarbete! Jag är ett stort fan av både Gant och LCC och håller med om att deras produkter är toppen on the go 🙂

Karin

Konstigt då att skjortan på nedersta bilden är just skrynklig på bilden! 😂

M

Köpte ditt torrschampo för ett tag sedan… Love it! Eller sorry… jag älskar det… vill ju inte framstå som töntig bland dina andra läsare 😉

Ser fram emot att testa fler produkter från ditt märke! Hört mycket gott från vänner som använt dem länge.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *