Prioritera rätt

Vilken läsning jag hade framför mig efter nattning idag, alla era kommentarer. Tack. Jag får mycket kritik för mitt sätt att leva. Jag vet att många av er vill att jag ryter ifrån oftare men jag fungerar inte riktigt så. Det är inte viktigt för mig. För mig, som är mån om vad jag lägger min energi på, blir det även svårt att prioritera ett försvarstal. Varje minut i min vardag är alltid en prioritet om vad jag ska välja att göra härnäst. Det låter galet men det är så det är. Det är därför jag befinner mig där jag är.

Jag kan inte fortsätta jobba på i min takt om jag gång på gång ska stanna upp och försvara mig regelbundet. Det slöseriet på energi är inte försvarsbart. Istället är mer effektivt att stänga av och fokusera på det som måste göras i bolagen samt göra det som ger mig energi och glädje. Knepet med att orka mycket är att man orkar det som man mår bra av. Det ger tillbaka energi. På så sätt blir man självförsörjande on the go. Väldigt smidigt.


Dagens jobboutfit var helt i svart. Blus från Mayla. Kjol Lili Jahilo, laptopfodral Bottega Veneta och bekväma klackar från & Other Stories (adlink). 

Under eftermiddagen hade Pingis och jag ett möte med ett av Sveriges främsta investment-familjer. Vi har en idé vi vill sjösätta men det är stora summor och vi saknar en del av kompetensen. Därför får man teama ihop sig med människor som kan resten. Väldigt spännande. Vid halv fyra fick jag ursäkta mig därifrån för att hämta Sally och Gillis. När vi kom hem åt vi middag och pysslade, sedan blev det grannhäng hemma hos Michaela. Nu sover barnen och jag har research-arbete att dyka ner i, på onsdag spelar jag in mitt andra avsnitt av min onlineserie.

Imorgon förmiddag börjar förresten mitt juryarbete för Samhalls Visa Vägen. Som jag längtat. Det är en stora ära för mig att ha blivit invald.