#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
augusti 9 2017 at 19:33

Vissa dagar

Vissa dagar är tuffare än andra. Är det inte typiskt att när karriären går som snabbast och spikrakt upp så är det privata den största utmaning jag varit med om i livet. Jag kom på mig själv att endast använda vattenfast mascara sedan några månader tillbaka, just för att kunna torka tårarna när sorgen och ilskan tar över och sedan gå vidare med det jag håller på med. Det är  mycket att bearbeta och det finns ingen snabbfil. Allt får ta sin tid. Det är okej. 


Jag hämtade barnen som vanligt vid 16.00, sedan har vi lekt inne och ute i trädgården (plommonpremiär!), till middag blev det pannkakor. Imorgon ska till dom Odd igen, det är tre dagar-byte men Odd hade Sally och Gillis en vecka innan (pga semestertider) så jag känner mig inte alls redo att släppa dom. Imorgon tänkte jag komma in lite senare till kontoret så att vi hinner få en lång mysmorgon.  

129 Kommentarer

D

Kämpa på Isabella. Det är svårt eftersom det finns känslor inblandade kan jag tänka mig..och saknad. Hoppas du o Odd kommer fram till en bra lösning när det kommer till er två. Kanske ta en fika utan barnen någon dag o bara prata, ni två bara. Kan tänka mig att det hade gjort er gott. Förhoppningsvis kan ni fortsätta vara vänner o finnas i varandras liv. Lycka till <3

J

Vi har barn i ungefär samma åldrar (mina födda feb-14 och juni-15). Jag är separerad men har barnen på heltid. Tufft. De dagar jag inte har barnen både lever jag upp och sörjer.. undrar om man någonsin vänjer sig att vara ifrån det bästa man har.

Lj

Haha Undrar hur livet ser ut för dem som bryr sig SÅ mycket om andras gräsmattor… kan inte vara roligt alltså!!

Jonna

5 kommentarer fick jag det till, av i nuläget 92. Att du ens nämner det gör det ju till ett problem. Man måste ju kunna få säga att man tycker saker utan att du alltid ska leka polis.

Nyx

Man måste ju få säga vad man tycker om kommentarerna utan att Du ska leka polis. 😂

M

Man har inte alls nån rätt att säga vad man tycker.

Tina

Saken är väl den Jonna, att det är så sjukt att klaga på en gräsmatta, när det handlar om andra saker i hennes liv just nu.
Hur är man skapt när man läser hennes kommentar och väljer att klaga på en oklippt gräsmatta? Ärligt?
Försök vara snäll någon gång så kanske du börjar må lite bättre.

Lj

Konstapel Lj till din tjänst, Jonna! 😉 känner du dig träffad av vad jag skrev? Vi gör såhär – jag fortsätter ”leka polis” (?) Och du fortsätter anse att man får gnälla om vad man vill så ses vi säker bland kommentarerna snart igen! På återseende! 🙂

Du är verkligen en sann förebild!

Anna

Kram till dig Isabella! Hade en svår seperation när mina flickor var 1 o 4.. Vi gjorde så klokt vi kunde o det landade i att när de var så små så var de ca 4-5 dagar i varje hem, en vecka kändes för långt .. tänker att ni kanske skulle kunna landa någonstans mitt emellan ni med? Blir lite mera stabilitet ef vi alla människor oavsett ålder har omställningstid med .. Ni verkar lyhörda och flexibla.. Lycka till med allt och var rädda om er!

Semi

Stolta fina tjejer:)

Y

Att karriären går som bäst har nog ett samband med hur det ser ut i det privata. Tyvärr är det ofta så, svårt att räcka till på alla plan. Hoppas att det känns bättre snart och att du kommer må bra på alla plan!

katta

Fast det kan ju hända att den här skilsmässan inte alls handlade om att inte räcka till….

Väldigt sant! Hoppas det blir bättre snart. Det vänder ju alltid 🙂

Ida

Hur gammal är Sally? Har hon fortfarande blöja?

?

Ytterligre en som ska prata om blöjor . Jag förstår inte. Ja, hon är drygt 2 år, ja, hon har blöja. Hurså?

E

Det är roligt, när Isabella visar upp sin flådiga bilder så har vi ett argt kommentatorfällt. När hon visar upp lite långt gräs då förfasar sig halva gänget. Hur ska hon vara för att allt ska vara okej?

Isabelle

”Typiskt” får det att låta som att det hela bara är en olycklig slump. Du tror inte att det på något sätt har ett samband? Man kan tyvärr sällan få allt på samma gång.

Så underbart bra av dig att kunna tänka att det får ta sin tid! Så rätt! =) Allt kommer alltid att gå upp och ner, så det bästa är att riktigt memorisera de bra minnena så att de finns även samtidigt som de dåliga perioderna <3 Massa energi och kärlek till dig

Biggan

Det finns en tid för allt. Om ni båda är villiga att kämpa mot samma mål och kan glömma och förlåta så kommer allt en dag att vara glömt. Ni kommer att kunna ta en fika som gamla goda vänner och hålla diskussionen levande. Det kräver sin man och sin kvinna och en hel del nergrävd stolthet. Men det går om ni vill. Låt allt ta sin tid. Var rädda om varandra i sorgens tid. Kram

Maggan

Heart breaking. Just ja, det blir ju egentligen bara en hel dag ni har barnen, förstår att det blir omöjligt att känna sig redo för överlämning då. 🙁

Ulrica

Jag klipper aldrig gräset, hur tråkigt är inte det 😛

Det kommer nog alltid upp och ner gångar. Även fast man vet att man inte ska vara ihop, så har man barn ihop och man funderar mycket.
Kämpa på!:)

Ja, det finns en tid för allt. Ta hand om dig!

Kajsa

Jag tycker det ser helt underbart ut på bilderna 😍Får en riktig sommarkänsla☀️ Tycker du är helt fantastisk människa och det är viktigt att få vara ledsen med. Allt kommer bli bra, det tar bara lite tid. För mig är du en power kvinna som klarar allt.

Sandra

En stor kram till dig!

A

Jag vet att det är en mardröm, det går inte att göra så mycket bara vänta ut smärtan. Det man kan göra är att undvika att pina sig själv med tankar, man får komma på sig själv när man tänker negativa tankar och slå ifrån med att man inte ska vara martyr. Ingen har dött. Bara för att ni har skiljt er nu betyder det inte att det kommer vara så för alltid, vem vet ni kanske hittar tillbaka till varandra i framtiden, chansen är stor ☺

Mia

Jag förstår att det är tufft men du ser så himla fin och fräsch ut,
som att separationen gjort dig gott hur dumt det än låter.
Kämpa på, det blir bättre.
kram

Jonna

Precis vad jag behövde läsa idag. Att man får vara arg och ledsen och att det tar den tid det tar, och framförallt – Det är okej.

Tack isabella!<3

Anna

En fråga: vad är DU ilsken för? Var det inte DITT val att skiljas? Iaf enligt dig själv tidigare. Då är väl allt frid o fröjd då? Eller?

Maria

Den sista bilden på er är så HIMLA FIN <3

V

Nu pratar du ju om skilsmässan utan att officiellt prata om den igen. Om du inte vill vara privat i bloggen gällande skilsmässan och inte vill att folk ska gissa varför du gråter osv så kanske du borde sluta skriva om det då? Men med jämna mellanrum kommer det halvkryptiska vaga inlägg som handlar om skilsmässan varvat med happy go lucky-inlägg om hur lycklig du är. Om du inte vill att det ska pratas om dig och Odd hade jag slutat beklaga mig offentligt. Förstår att det är en jobbig tidsperiod men det skickar ut blandade signaler. Kanske rent utav kan uppfattas som passivt aggressivt beteende mot Odd? Behöver inte vara så men folk börjar ju fundera. För en effekt av det är ju att man direkt undrar om det t.e.x är Odds fel att det tog slut eller om det är pga honom du gråter.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *