#IsabellaLöwengrip
Följ
Motherhood
augusti 14 2017 at 14:25

Outsourca matlagning

Jag träffade Ida Backlund nyss för lunch ihop nere på Tures, även Milla (dottern) var med. Det kändes som att det var igår som jag och mina vänner lunchade med sällskap av uppvärmda barnmatsburkar och babblarna. Men nu börjar alla barn bli så stora. Det är väldigt roligt.

Klänning Marville Road och skor Chloé (adlink)

Jag är glad att jag fick barn ung (23 med Gillis och 24 med Sally), visst det är intensivt att göra en karriärsresa med bolag som omsätter miljoner med två små samtidigt men jag har alltid varit duktig på att ta hjälp för att behålla min energi som är mitt levebröd i stort sätt. Så fort min exman flyttade ut ur huset anlitade jag hjälp med markservice hemma, även handling och matlagning varje dag. Alla har inte möjligheten att göra så det förstår jag också. Men jag kan och det ger mig mer tid till barnen (samt att jag tycker att det är vansinnigt trist att laga mat). Jag tänker ”Hur hade en manlig VD gjorde om han separerade under småbarnsåren, jo han hade definitivt haft en au pair hemma”. Jag hämtar och lämnar själv på mina barndagar (lämnar 08.30 och går från kontoret 15.30) men att ta hjälp så att vi kan gå till parken busa efter hämtning och istället komma hem till en middag serverad (och önska vilka rätter vi vill ha!) är det bästa beslut jag har tagit.

273 Kommentarer

Marika

Gud så skönt, det sista jag vill göra när jag kommer hem kl 21 är att ställa mig vid spisen. Avundas verkligen folk som har matlagning som intresse.

Anna

Galna kommentarer. Isabella får iallafall betalt utav att blogga medan alla negativa människor går in här på sin fritid, undrar vem som prioriterar sina barn mest?! Och Bella du är grym! Ingen förstår hur mycket du jobbar. Du jobbar 24/7 och det kommer aldrig de flesta att förstå för de ser inte ens att de är möjligt! Och att folk klagar så mycket på andra som JOBBAR och drar in stora cash till vårt samhälle? Jag fattar inte problemet ?!?!?! Hur ska vi kunna ha en välfärd om ingen får tjäna dessa pengar? Fy skäms på mänskligheten och denna jante. Att ha en förebild som jobbar är väl 10000 ggr bättre än alla dessa ”idoler” från paradise hotel. Och att vinna på lotto DET är okej då sitter man glatt i tv rutan och berättar hur gutt man ska ha för pengarna men att jobba sig fram nej FY!!!

J the Jen

”Isabella får iallafall betalt utav att blogga medan alla negativa människor går in här på sin fritid, undrar vem som prioriterar sina barn mest?! Och Bella du är grym! Ingen förstår hur mycket du jobbar. Du jobbar 24/7 och det kommer aldrig de flesta att förstå för de ser inte ens att de är möjligt!”

Jag förstår vad du vill ha fram MEN vet du vad 24/7 innebär?
Du kan inte säga att för att någon läser och kommenterar (Trist att det ska vara negativt) vilket tar kanske 5 min, kanske på bussen hemåt, så tar du upp prioritering. För att i nästa andetag säga att hon ALLTID jobbar. Liiite motsägelsefullt.

Charlotte

Jag har själv valt att gå ner i arbetstid för att kunna umgås med mina barn och hinner därför också med att laga vår egen mat- dock skulle vi lätt ha råd med att köpa in sånna tjänster men prioriterar annorlunda och jag har lite svårt att se att du gör d pga tidsbrist?!

Hur mkt tid kan det egentligen ta med ett varannanveckaliv och ”bara” två barn?

Charlotte

Och ja, jag förstår att man inte kan gå ner i tid som egenföretagare men frågan man ställer sig är ju hur du egentligen kan ha den stressiga vardag som du beskriver? Om jag hade barnen varannan vecka och hyrde in alla tjänster så hade jag haft extremt mkt tid över även om kjag jobbade mer än 100%…

Victoria

Förstår vad du menar, men hon sa ju faktiskt inte att det var pga att det inte är för att hon jobbar så mycket utan för att det är att hon tycker det är tråkigt. Mycket av sådant vi andra gör på vår fritid räknar ju Isabella som sin arbetstid (sminkar sig, väljer kläder, fixar håret, fixar naglarna etc.) så naturligtvis skulle hon ha tid att laga mat och göra annat hushållsarbete, men väljer att inte göra det.

Charlotte

Jo, men d är lite d jag menar- jag tror egentligen om man räknar konkret arbetstid så känns d inte (utifrån bloggen) som att hon jobbar så mkt mer än andra😊

Victoria

Det håller jag absolut med dig om! Jag struntar fullständigt i vad hon väljer att lägga sina pengar på (eller nja kanske inte riktigt, har lite svårt för den överdrivna konsumtionen och flygandet eftersom det går ut över allas framtid), men kan också bli provocerad de gånger hon framställer det som att hon jobbar mycket hårdare än alla andra.

Elin

Men ni fattar ju verkligen inte att det är hennes jobb att välja kläder, fixa håret, naglarna, ta bilder, äta mat, ta bild på maten. Det är en del av hennes jobb, som hon får betalt för. Vem är ni då att säga att det hör inte till hennes arbetstid, så hon jobbar ju visst inte så mycket??? Säger ni till en elithockeyspelare att ”vadå hockey, det spelar ju jag på min fritid så det räknas ju faktiskt inte in i din egentliga arbetstid”? Helt efterblivet tankesätt. Dessutom skriver hon ju klart och tydligt att hon tycker det är tråkigt att laga mat, därför betalar hon någon annan att göra det…

Charlotte

Jo, men jag fattar ju det men det jag menar är att om jag skulle räkna frisörbesök, nagelfix mm till min arbetstid så skulle ju jag jobba exakt lika mkt – det verkar mest vara du som inte förstår hur vi menar😂

Victoria

Fast då får du nog läsa igen. Det jag menar är att sådant som vi andra lägger vår fritid på kan hon göra på arbetstid, därmed frigörs ju mer timmar så det är ju knappast en faktisk tidsbrist som gör att hon inte lagar mat, utan helt enkelt att hon tycker det är tråkigt (absolut inget fel med det, jag tycker inte det är fel alls att hon outsourcat matlagningen och andra hushållssysslor).

Så tex fotomodeller arbetar egentligen inte eftersom arbetstiden går åt att bli sminkad och kammad,fotograferad och provar en massa fina kläder,flyger flygplan och vistas i miljöer som vanliga dödliga kan bara drömma om? Och sedan har de mage att ta semester på det. Hmmm..

Charlotte

Asterixa: Men det är ju INGEN som säger att det inte är ett jobb att bli sminkad osv utan det enda vi säger är att om man kan göra sånna saker på arbetstid så frigör ju det fritid, de flesta fixar ju naglarna, klipper sig osv på fritiden….? Det enda vi menade var att Bella kanske inte outsourcat matlagningen pga tidsbrist och pga mkt jobb utan för att hon tycker att det är astrist att laga mat!

Men ärligt – ni måste väl ändå fatta vad vi menar?! Oavsett, jag kan verkligen inte förklara tydligare😂

Siri

Grymt beslut! Mindre fokus på sådant som konsumerar tid, mer fokus på kvalitetstid till barnen. Så fort du är ute och reser går kommentarsfältet bananas för att du inte är med barnen och när du frigör tid från annat för ATT vara med dom är det också ”fel”. Skönt att din inre kompass är så stark. Unnar dig verkligen det!

Marie

Håller helt med!! Stå på dig Isabella, du är en fantastisk mamma och inspirationskälla 💖

Vera

Om Isabella inte fejkat sin adhd-diagnos så kan jag berätta för er som klagar att en person med adhd hade inte fått ihop det utan hjälp!!! Fråga Odd. Fråga någon som kan något om adhd.
Barnen hade blivit lidande. Och jobbet. Och Isabella själv. Att planera mat och rodda en vardag är oerhört krävande för någon med adhd så hon gör helt rätt. För barnens skull och sin egen hälsas skull
/Gift med adhd-man

Sara

Men hur kan hon planera allt vad gäller arbete då, om din ADHD teori ska hålla. Borde det inte gälla allt i livet. Menar du att Isabelle inte klarar av att arbeta själv utan hjälp heller?

Mia

Personer med adhd kan ofta hyperkusera på det som intresserar dom (isabella med hennes jobb, antar jag) men kan ha otroligt svårt att fokusera på det dom tycker är tråkigt (matlagning i det här fallet)

Fia

En bra reflektion!

Maria

Gillis och Sally kommer aldrig att bli barn som måste växa upp med bullbakande mor. Så lägg ner insinuationer om hur och vad de mister i sin uppväxt. BARNEN har en underbar uppväxt. Varför skulle en utsliten mamma vara bättre för dom än Isabella?? Jag tycker det är underbart att en ung framgångsrik mamma prioriterar utifrån sina förutsättningar. Det allra bästa för hennes barn. Den som säger något annat ljuger för sig själv.

amelia

Love it, helt rätt Isabella. if you can do ot why not do it 🙂

Katarina

Som en vanlig människa med två barn 1 och 3år så är jag bara lite avundsjuk att du kan ha så mycket hjälp i ditt liv. Jag och min sambo båda jobbar och studerar på universitetet. Vi även handlar, lagar mat, städar och tvättar själva plus är med våra barn. Vi involverar barnen mycket i dessa vardagliga aktiviteter som ett sätt att umgås på man kan göra allt hushållsarbete till en lek. Inte för vi tycker allt är super roligt själva men man gör det för det ingår i livet.

Jag kan dock inte hjälpa tänka vilken konstig syn dina barn kommer ha till hushållssysslor. Kommer de tycka dom är ”bättre” än folk som tar hand om sina hem själva? Jag har bara en rolig och skrämmande bild i huvudet hur de sitter i soffan som tonåringar med massa anställda som sopar under deras fötter och bakar i köket. Hur tänker du på den biten? I min värld är det viktigt att visa barnen hur man blir självständig och kan ta hand om alla sidor i sitt liv själv en dag. Många önskar nog extra tid med sina barn och jag tror det är jätte bra i barnens uppväxt med engagerade föräldrar. Men att stå på egna fötter är överlevnad som vuxen.

Cattis

Tycker du att du är bättre än rörmokaren? Elektrikern? Snickaren? Gör du sådana arbeten själv eller hyr du in? Varför skulle barnen tycka att de är bättre?

Denise

Då dom har en pappa som vad jag minns gillar att laga mat och hela den grejen så tror jag att dom får med sig hela den biten ändå. Och det man inte kan när man flyttar hemifrån blir man ju bara tvungen att lära sig. Jag visste inte hur jag lagade något annat än typ makaroner och pastasås när jag flyttade från mamma. Och man får helt enkelt lära sig. Samma sak när man råkar tvätta fel, jaha…men nu vet jag att jag inte kan tvätta detta plagg med såna plagg osv osv. Det är väl en otrolig lyx att kunna ta in hjälp med det man tycker är supertrist. Hade gärna lämnat in alla mina kläder på tvätt, och tro mig. Får jag ekonomin för det så kommer jag aldrig mer röra en tvättmaskin. Och mina barn, ja dom får väl lära sig att tvätta när det väl är dags för det. Är man bara normalbegåvad så kan man lära sig vardagssysslor av att läsa ett recept, förstå knapparna på tvättmaskinen eller förstå hur man moppar av ett golv.

Jag tänker lite som dej Katarina, undrar vilken syn barnen får på hushållssysslor när det är dags att flytta hemifrån. Fast att ”tro att allt fixar sej självt” kan dock ske ändå, även om en inte har hemhjälp. Jag är gift tillsammans med en man vars mamma servade med precis allt hemma, lagade mat, tvättade, städade etc. Detta får jag lida för kan jag ju avslöja! Även om jag lyckats få honom mycket mer jämställd än han var en gång i tiden. Jag tycker ändå att du gör helt rätt Bella, när du jobbar så mycket och gör världens dunderkarriär så fattar jag att matlagning och städning är det sista du vill lägga tid på när du har barnen. Jag tror de flesta hade gjort samma sak om dom haft möjlighet. Absolut män, men även kvinnor.

Fanny

Du kanske har missat det men barnen har en pappa också.
Sedan tror jag knappast att Bella helt låter bli alla hushållssysslor. Det plockas säkert lite ibland och dessutom gör hon frukost och mellis själv. Finns inte heller något som säger att hon kommer ha denna typ av hemhjälp under hela barnens uppväxt. Just nu är de ju så små.

Mirranda

Varför skulle de få en konstig syn? Har du sett på för mycket high school filmer från USA med bortskämda ungdomar. Vi har diskmaskin hemma men många av barnens kompisar som bor i hyreslägenhet har det inte. Mina barn har ingen konstig eller skev bild på att i vissa hushåll så diskar man för hand. Men de hade fått det om jag som deras mamma hade snackat om att det är fattigt och så ska man inte ha det, och tycka att vi är förmer än dem. Likadant för er som verkar trycka ner folk som har det gott ställt och kan anlita hjälp.

Naia

Men dom har ju sin pappa som lever ”vanligt” Så dessa barn har tur, dom får båda världar!

M

Men herregud!! Vad är det för konstiga kommentarer man ser!? Om jag var i Isabellas situation hade hade gjort precis som hon. Har man pengar att finansiera det så här, vem skulle inte gjort det!? Helt rätt att fokuser på barnen den lilla tid hon ändå får med dom. Sluta att jämföra era liv in i absurdum, det går inte. Hon har kämpat mer än de flesta av er och jag tycker hon förtjänar detta, vilket hon själv valt, glöm inte det. Hur skulle ni tycka om någon talade om för er hur ni ska leva ert liv?? Bella du gör helt rätt, ta hand om barnen och låt det som du inte hinner med låta någon annan sköta. 😊👏👏👏

L

hallå gnällspikar för kännedom så är matlagning exempel på stöd som en person med adhd kan behöva och begära via landstinget. Så att Isabella är så öppen om att anlita hjälp kan säkert inspirera många andra kreativa mammor som är bäst i världen på kärlek till barnen och roliga lekar men inte så bra på städning, matlagning osv. Det ligger i adhd:ns natur liksom. Och nej det är inte sämre att sakna ork lust och begåvning för markservice än att sakna kreativt driv vilket säkert många fyrkantiga gnällspikar här gör. Men så ni vet: Finns massor av stöd och hjälpmedel för adhd som de flesta (som beviljas) får gratis eller nästan gratis via skattefinansierade subventioner. Isabella betalar för tjänster som många adhd-mammor tar del av eller borde ta del av. <3.

Caroline

Heja dig!! Såklart du ska ta hjälp med matlagningen för att kunna lägga tiden på att umgås mer med dina barn. Önskar att jag själv hade den möjligheten, alla negativa kommentarer här handlar bara om avundsjuka. Fortsätt underlätta vardagslivet för att frigöra barntid, du är GRYM!

Sandraa

Allt handlar om prioriteringar!

Elin

Heja dig!! Du är grym!

Lina

Låter härligt! Bra prioriterat! Förstår att du var nervös inför inlägget, sånt här provocerar… Stå på dig!

Johanna

Det var det bästa jag någonsin hört, att outsourcea matköp + lagning!!! Kan man göra det som student också? 😉 det är ju så tråkigt att laga mat… plus perfekt för att få varierad kost!!! så himla bra ide!

S

Grymt! #lifegoals 😀

Vilka fina skor! 🙂

D

Jag hade gjort precis som du Bella om jag var i din sits, även fast jag gillar matlagning. Du gör helt rätt

Sandraa

Varför redigerar du bilderna.. 😂

Annette

Hade jag outsourceat något, så vore det just matlagningen! Framförallt vardagsmiddagarna… 🙂

Emme

Hade jag haft råd så hade jag gjort samma! Vi är en medelklassfamilj som har städhjälp men jag vågar inte berätta det för att grannarna tycker att det är snobbfasoner. Jag ser det som familjetid. Nån annan städar, vi i familjen gör nåt mysigt ihop och kommer hem till ett rent hem. Älskar! Jag drar hellre in på andra saker som märkeskläder eller dylikt för att ha råd med städ.

Caroline

Jag tänker att Odd har ju ett annat intresse och där får barnen troligen se hur ett hem fungerar. Dvs lär ut ang städning, matlagning och handling. Mjölken kommer från kon och inte från Ica osv 😉 de får ju båda sidor istället.
Och så är kronan rund. Bra att den rullar och
samhället behöver sådana som Bella också.

sabina

Bilden på dig var väldigt fin. Den känns mer äkta än gapflabbet även fast det är roligt att se dig glad så klart 😄

E

Jag tycker inte att det är mer konstigt än att ta hjälp med fler ”traditionellt manliga” sysslor. Det skulle aldrig vara någon som skulle tycka något om att någon tar hjälp
Med biltvätt, skottning, målning, lättare snickerier osv.

Bra beslut! Jag anser personligen att om någon annan gör det bättre än mig alt. mer tidseffektivt än mig (det kostar mig mindre att betala för det än vad jag förlorar genom att lägga tid på det, oavsett om det är förlorad arbetstid, träning, socialt umgänge eller ladda batterierna-tid eller för dig tid med barnen) och jag har råd med det så outsourcar jag. För mig innebär det än så länge endast städning varannan vecka men så gillar jag att laga mat också. Alla dessa tjänster skapar arbetstillfällen och det behövs! Det om något är omfördelning, något jag kan tycka att skattesystemet inte alltid lyckas med.

Sanna

Detta var bästa i texten: ‘Jag tänker ”Hur hade en manlig VD gjorde om han separerade under småbarnsåren, jo han hade definitivt haft en au pair hemma”. ‘ Precis så ska man tänka ifall vi vill bli mer jämlika! Jag gillar det. Jag menar att mycket av det skit du Isabella får skulle vara mycket mindre ifall det var frågan av en man och hans framgångar, tyvärr. Därför behövs denna attityd.

Rebecka

Heja dig! Det hade inte varit gnäll om en man hade haft en au pair som du skriver och såå mycket bättre att ha tid till barnen för lek och skoj än matlagning!

ursäkter till allt tråkigt

Skitsnack !! Umgås med ett flertal chefer ett par av dem med över 100 anställda och dessutom varannan vecka förälder! De är män och lagar all mat till sig och barnen . Eftersom de äter ute mycket på resturang under jobbresor tex så tycker det både är roligt att laga mat med barnen och umgås samtidigt. Bella har ursäkter till allt! Anställer man någon för att laga mat till sig och barnen pga det tar tid från umgänge m barnen så säger jag bara….. jobba mindre och umgås m dina barn ! De har inte valt att få födas utan det är förälders val och ansvaret som kommer med det. Hon har ju tid och ränna runt m ungarna hela tiden ! Ursäkter likt en bortskämd tonåring fy och usch 👎👎👎

Weronica

Så du tycker inte att hon umgås tillräckligt med sina barn när hon går hem 15.30? Och att hon får mer tid att umgås med sina barn i och med att någon lagar maten åt dom? När tycker du att hon ska gå hem för att umgås med sina barn???

Har sagt det förut o måste säga det igen, du är så klok Bella! Jag inspireras av dig, ditt engagemang och dina beslut varje dag! Att välja problemlösning och att bemöta andra människor med kärlek o respekt i alla lägen är ett sunt och långsiktigt levnadssätt tycker jag. Fortsätt ned det du gör, heja dig!!

sandra

Du är grym Isabella!! Om jag hade haft den ekonomin hade jag tagit hjälp direkt.

Förstår inte hur andra mammor orkar lägga ner massa energi på att klaga på andra. Alla får göra precis som det vill. Ni som klagar sköt er själva och sköt er egen uppfostran. Umgås med era barn istället och sluta gnäll.
Kram

Malin

Du säger att du vill att någon annan ska laga maten så att du får mer tid över för barnen. Det låter ju både klokt och förståndigt. MEN.
En reflektion: Att laga mat tillsammans med barnen är ju också ett sätt att umgås med dem!
Visst – det är kanske inte är så lätt att ha en 2-åring vid spisen. Men en 2-åring kan mycket väl duka, och hjälpa till på sitt sätt. Jag och mina barn har haft fantastiskt roliga stunder tillsammans i köket. Familjen samlas i köket och hjälps åt istället för att barnen ska bli serverade. Det är inte så livet funkar, bra att de får lära sig tidigt!
Dessutom äter de bättre när de själva får hjälpa till.
Kan tycka det är lite synd att Gillis och Sally inte får vara med om den biten.
De blir serverade en måltid och får inte lära sig hur en måltid blir till.
Hur blir det när de flyttar hemifrån om de aldrig fått lära sig något om matlagning och hushållsarbete hemifrån?

Amanda

Tror alla har fattat att du har nån som lagar maten! ☺️ Hatar också att laga mat men har inte samma lyxiga möjlighet som du, tyvärr!

Marthe

Jeg syns virkelig ikke du skal ha dårlig samvittighet for å ansette hjelp med praktiske gjøremål! Så lenge man betaler hvitt, og har råd til det skaper man jobber for andre og får mer tid sammen med familien. Win-win.

Karin

Åhh vilket fint foto på dig Isabella. 😊😊😊

mamman

Det finns inte bara ett sätt att göra rätt, sa Mamma Mu.

Terese

Jag tycker Bella gör helt rätt och när man har ekonomin, varför inte?
När jag var yngre köpte jag bara budget och tänkte hela tiden på priset matbutiken men ju äldre jag blir och när jag börjat tjäna mer så vill jag unna mig mer. Omedvetet börjar man kika på dyrare kläder och kanske inte bryr sig lika mycket när man handlar mat. Jag kan verkligen tänka mig att om jag skulle börja tjäna ännu mer, som Bella, så skulle jag absolut ta all hjälp jag kunde få för att man kan & vill.

Tycker det är så mycket tråkiga kommentarer här jämt, man kan liksom känna tonen i vissa kommentarer. Till er som lägger ner tid på att klaga, tänk efter hur mycket skit som faktiskt existerar, vad som händer runt omkring oss, människor som vi kan mista med mera. Det här är ju en struntsak!!

Kram

Ann-Louise Nelin

Så fantastiskt att läsa Isabella, du för helt rätt! Har man möjligheten så ska man ta den och du får ju mer kvalitetstid till dina barn. De är ju dem som är viktigast för oss föräldrar. Det är så trist med detta land att vissa har svårt att glädjas åt andra och deras framgångar.
Jag hade gjort exakt samma sak om jag haft möjligheten. Nu för jag mitt yttersta för att min dotter ska få bättre förutsättningar och mycket bättre stöttning ön vad jag fick som barn.

Du är en sann inspirationskälla Isabella, så mycket glädje. Jag önskar dig all lycka och välgång.

Johanna

Du är verkligen en inspiration för kvinnor enligt mig!
Jag är imponerad av dig och din glöd.
Och vilken dröm att få lagad mat 🙂

Helt rätt! Jag hade gjort likadant om jag kunde 🙊😄

Hanna

Goals! Nu har jag flyttat till ett land där det är billigare standard så det är lättare att göra samma sak här än hemma i Sverige, och jag har sagt att i framtiden med barn och allt ska jag göra samma sak. Och då är jag redo att betala en BRA del av min lön, så du som knappt känner av det (kan jag tänka mig) ska absolut ta all hjälp som finns 😀

Ida Drougge

Underbart! Vad heter företaget? Har du det varje dag, de dagar du har barnen eller enbart vardagarna?

Själv borde jag nog framförallt utöka städhjälpen till 1 gång varje vecka istället för varannan.

Karin

Heja dig! Du är klok du.

Rebecca McCarthy

Så jäkla rätt !!
Speciellt om man inte tycker att det är särskilt kul (inte jag heller) älskar jämförelsen med vad en man hade gjort 🙂 yo go girl !!!

Johanna Håkansson

Hej Bella! Jag har en ettåring och min man jobbar mycket. Han är anställd 8-17 har 50 min att köra till jobb, 50 min hem. Mån- ons är han på hans kontor efter jobb eftersom han vill gå över till eget företag. Eftersom jag är föräldrarledig får jag ta hand om vår dotter + städa + laga mat osv. Det är hemskt man är helt slut, hushålls arbetet tar aldrig slut. Vi har ej råd till städerska + kok men hade vi så hade vi anlitat. Det hade alla småbarns föräldrsr gjort det är jag säker på. Folk som skriver elaka kommentarer är bara avundsjuka. Det är jag säker på. Det går bra för dig och dina bolag. Njut av att det går bra nu och skit i folka elaka kommentrarer dom är bara avundsjuka. Jag hoppas min mans företag är så stabils snart så han kan säga upp sig från där han är anställd o bara jobba med sitt eget. Vara hemma mer, fler flexibel med arbetstider. Har du några tips i de. Övergångs fasen ? Hakanssonsolutions.se Är företaget

Anna Joj

Det stinker svensk avundsjuka här! Haha att folk orkar! Jag hade precis gjort som Bella om jag hade haft råd! You go girl!!! Hur lyxigt är det inte att få det man vill ha att äta. Det ser även supergott ut! Mer tid för barnen! Heja dig Isabella!

Cc

Wow vad skönt med hjälpen! Jag hade gjort det samma. 👌

Emelie Olsson

Så bra Isabella! Varför är det fel för en kvinna att ta in hjälp med en ”kvinnosyssla”? Om en man hade gjort samma sak hade ingen reagerat. Dina barn får växa upp med en mamma som tar för sig och gör karriär. De får lära sig att kvinnor är lika bra som män. Heja dig!

Helene

Blir illamående av vissa kommentarer här.. Vad andra kvinnor kan klanka ner på andra kvinnor. Herregud. Undra om män håller på likadant med varann om dom beställer hämtmat de vardagar dom har barnen… Bara för att DU tycker en sak betyder det inte att alla människor i hela världen behöver tycka likadant. Bara för att DU tycker det är kvalitetstid att laga mat med småbarn varje dag behöver inte alla tycka likadant som dig. Ska alla leva exakt som du tycker och känner? Självklart ska Isabella ha hjälp med matlagning om HON känner de är tråkigt. Om min granne hade det hade jag inte kunnat bry mig mindre för det är inte MITT liv och jag tycker inte alla ska leva exakt som mig då mitt levnadssätt är rätt för mig så kan ett annat levnadssätt vara rätt för ngn annan. Jag hade självklart haft mat serverad varje dag om jag haft den möjligheten. För till skillnad från vissa här tycker jag inte alls att matlagning är någon vidare kvalitetstid med barnen (2 och 4 år). Självklart kan det vara kul ibland att baka tillsammans på helgerna när man har mkt tid. Men på vardagarna lagar jag helst maten själv. Men ni som vill ha er kvalitetstid varje vardag då ni lagar mat med era småbarn ska ju fortsätta ha det, men klanka inte ner på någon som väljer något annat. Förstår inte alls vad det är barnen skulle skadas av att inte se sin mamma skala potatis. Mina barn vill nog många ggr hellre ha mig lekandes i deras rum än att jag lägger tid på att skala potatis.

Lisa

Helt rätt! Kan man så kör på!

Varför redigerar du bilderna.. 😂

A

Hej,
jag driver själv bolag och har svårt att få tiden att räcka till i veckorna. Finns det något speciellt förstag att vända sig till för att anlita assistans med matinköp, tillagning av matlådor etc? Tack på förhand.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *