#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
augusti 6 2017 at 15:38

Lazy sunday

Vi landade inatt så jag valde att somna om efter dagens morgoninlägg. Vaknade av mig själv igen vid tolv. Skönt att få sova ut. Under sommaren har Odd och jag bytt på söndagar men nu går vi över på tre dagars med barnen, jag hämtar dom efter förskolan imorgon. Vi har fått rekommendationen från vår parterapeut som vi gick till att det är bäst med tre-fyra dagar hos varje förälder eftersom Sally endast är två år. Men under sommaren har vi velat kunnat åka iväg under semestern så då blev det veckovis. Vi får se om vi behåller det här upplägget eller testar oss fram lite, Odd och jag bor ju gångavstånd i mellan oavsett är det enkelt att ändra. 

Jag gjorde en green bowl imorse. Om ni vill ha receptet finns det på min Instastory. 

Det är inte ofta jag ligger i soffan och tittar på Netflix men idag blev det ett avsnitt. Men gick över på en bok sen. Den stimulansen passar mig bättre. Jag kan läsa i timmar, svårare med serier/film. 


Jag ska iväg på ett yogapass ikväll annars väntar bara middag hemma och lite förberedande jobb. Imorgon är det full fart på kontoret igen. Semestern är helt över. Den började med Marbella i juni med Martina och Michaela, sedan ön ischias i Italien, Almedalen (jobb men så roligt!), Mexico hos Fanny, Övik och Arkösund med barnen och Franska Rivieran. En rolig och spännande sommar! 

103 Kommentarer

Vilket underbart matbord! Riktigt snyggt!

Annica Martinsson

Strunt i känslor!! Det viktigaste är att vara strategisk och smart, att se till att ditt företag levererar det ger dina barn pengar på sikt!

Marie

Ska du aldrig ha dom på helgerna? Det blir inte mycket tid för dig med barnen om du bara ska ha dom några timmar före läggdags.
Om ni har gångavstånd kunde du väl hämtat dom idag.

Hanna

Vart står det att hon aldrig ska ha dom på helgerna?

Issa

Hur tänkte nu? varför skulle hon inte ha barnen under några helger? 🙂

Nina

Eftersom en vecka har udda antal dagar så blir det ju rimligtvis helger för båda på en rullande förskjutning (3 eller 4 dagar spelar ingen roll).

Maria O

Men om de har barnen tre dagar var så kommer hon ju att ha dem på helgen ibland. Har hon dem mån-ons nu, så har hon dem säkert sön-tis nästa gång. Så jag förstår inte ditt resonemang.

Fian

Jo det ska hon ju. Tredagars – då blir det vid nån hel då och då.

E

Varför skulle hon hämta dom idag när det är odds söndag? Han kanske hade planer med dem!? Eftersom de ska ha tre dagar var så kommer hon ju ha dem helger också. Det är sju dagar på en vecka vet du…

Vad är det för bok du läser? Är den bra? =)

ErikaM

Hon har redan skrivit om.den

Du verkar ha det så himla fint hemma! Kram från tjejerna på Wearit

Ou

Sluta spamma.

Malin

Ni är så jobbiga!

Byt taktik!

Vet inte vad ni tjejer har för företag men SNÄLLA sluta nu med era fåniga kommentarer för att skapa trafik. Åren då detta fungerade är över för längesen. Idag blir folk bara irriterade och det får motsatt effekt för företagen.

L

Känner att jag verkligen inte vill undersöka vad wearit är för nåt. Det är lite fult att ni reklamerar på det här sättet. Stå för er reklam istället, skriv en hälsning och rikta er därefter till läsarna som ni vill ska handla hos er. Raka puckar tack, det här är bara irriterande.

I

Tror de är två tjejer med en blogg bara 🙂 inget företag

Johanna

Haha jag gick in och kollade bara för det..! Det verkar va två harmlösa tjejer med en outfit-blogg, dem säljer ingenting. Så nu låter vi tjejens på Wearit vara tycker jag xD

Emma

Sluta. Kram.

Anette

När min son var liten så bytte han på måndagar, onsdagar och fredagar. Det kan uppfattas som hattigt men för sonen var det bäst. Först när han var 5,5 så gick vi över till varannan vecka.

Sandra Pedersen

Åh så gott med en grön smoothie bowl till frukost!!! Jag har sett att fler att tipsat dig om hälsoinspiratören Louise Larsson ( Organic By Mommy på blogg och instagram) eftersom att du har börjat äta mer hälsosamt men jag skulle vilja göra detsamma!!! Jag har följt Louise i över ett år nu och har tack vare hennes recept (hon har sååå många och alla smakar så gott att det är svårt att förstå att de är nyttiga), hälsopepp och tips så har jag verkligen tagit tag i min hälsa på riktigt. Jag har både gått ner i vikt (fast att det inte var meningen, men ändå välkomnat), börjat yoga fast att det verkade som en möjlighet för min rastlöshet och blivit friskare och mer välmående. Som sagt ett väldigt bra tips att följa både hennes blogg http://www.organicbymommy.se och instagram @organicbymommy. En annan inspirerande person som jag också kan tipsa om är Cecilia Folkesson. 🙂

Titti

Är ”flera” kanske samma person med olika nics?

johanna

Så ni gjorde det som va bäst för er själva istället för barnen? Eller tolkar jag fel… Hon sa att ni bör ha 3-4 dagar, eftersom dottern bara är 2 år…

Hanna

Ja och det ska dom gå tillbaka till nu efter semester skriver hon ju? Och prova sig fram så klart, oavsett vad som rekommenderas så måste man ju se hur just ens egna barn reagerar.

E

De hade veckovis bara under semestern för att kunna åka iväg på lite längre resor med barnen, som man brukar göra på semestern. Förstår inte varför vissa måste hacka på allt.

Camilla

Har terapeuten sagt att det inte gick bra att göra såhär över sommaren? Är det jobbigt att sitta bakom en skärm och försöka hitta sätt att gnälla på andras föräldraskap? Barnen har fått spendera en vecka vardera under några få veckor med en kärleksfull förälder, massor med annat sällskap, verkar ha haft en underbar sommar och mår säkert toppen. Du måste bara kunna hitta nåt värre att gnälla på. Eller sluta gnälla och döma andra du inte känner överhuvudtaget. Majoriteten av föräldrar går inte ens til en terapeut för att prata om vad som är bäst för barnen överhuvudtaget utan kör varannan vecka eller olika typer av system som passar dem och deras liv bäst. Att de bryr sig tillräckligt mycket om sina barn för att träffa en terapeut efter en separation ska dom ha en eloge för. Så ska det vara. Du kan ha vilken attityd du vill, att barnen varit varannan vecka ett litet tag överlever dom och mår antagligen bra. Alla andra veckor lyssnar de på en terapeut. Fan vad toppen. Jag brukar inte ens bry mig men gnället mot Bella börjar bli så fruktansvärt patetiskt och sorgligt och säger mer om er som på fullaste allvar sitter och beter er såhär än något annat. Jaså ni hade barnen varannan vecka vavavava THE HORROR!

Maria

Vart yogar du? 🙂 letar ny yogastudio

Så mysigt du har det.
Välkommen hem.💕

Fullspäckad sommar, härligt! Hoppas du känner dig redo för att börja jobba igen nu 🙂

EmmieLynne

Vill någon vänlig själ skriva receptet på Green Bowl här eftersom jag inte får instastory att fungera? Tack snälla på förhand!

Lovisa

Spenat
Äpple
Dadlar
Oatly havredryck
Broccoli 😋😊

E

Kombinationen låter så äcklig, men kanske funkar? Någon som testat?

EmmieLynne

Tack rara Lovisa:)

Maria

Och avokado 😊

Cilla

När man blandar sött och syrligt med grönt så smakar det inte lika ”grönt” längre. Annanas och mango är också populärt istället för äpple, då det döljer smaken.

ff

Men nog borde det gå att Googla?

Bath

När ska du ta dig tid och ta hand om dina läsare. Du matar på hela tiden men det finns ju faktiskt frågor i kommentarsfältet.

I

Hon kanske helt enkelt inte vill svara på frågorna och då behöver hon inte 🙂

Kattis

Vad menar du med ”ta hand om dina läsare”?

Amanda

Ta hand om sina läsare? Märkligt uttryck

Majas

Jag är läsare och känner mig ganska väl omhändertagen. Nya inlägg dagligen, fler än vad många andra bloggar spottar ur sig. Jag är helt nöjd. Det är trots allt en blogg det handlar om och inte en relation till en vän.

Madeleine

Skulle behöva semester efter den semestern:)

Cilla

Är det någon mer än jag som har fobi (starkt ord, men näst intill alltså) för skor där tåspringor syns? (Som de röda på bilden) Det kryper i mig bara av att se någon annan ha det. Har känt så så länge jag kan minnas. Köper aldrig skor där det blir så.

Nina

För mig är det precis tvärtom. Tycker min fot blir så kort och tjock om det ”skärs av” innan tårna börjar.

i

Det beror ju på hur ens fötter ser ut, hur långa tår man har osv. för vissa blir det så i alla skor

Kass apparat

Håller med, det är vidrigt rent ut sagt!

lena

Hennes fötter är vidriga??

Kinna

Mig med.

Maria

Cilla, jag skulle hellre aldrig köpa skor där tåspringorna syns (undantaget öppna skor som sandaler och flipflops). Har funderat på om Isabella har väldigt långa tår eller om skorna är ”lågt” skurna.

Caroline N

Haha! Jag med! Det är en sån konstig sak. Men jag kan verkligen inte ha sånna skor. Tur det är lätt att ignorera folks fötter. ♥

Annika C Maria

Fult..

haha jag är exakt likadan! Hur snygg en sko kan vara syns mina tåspringer/veck så går de av direkt! 😛 helt obehagligt! haha

Hanna

Minns att BB uttryckligen ville att Flattered skulle ha en design där tåspringorna inte syns. Men kanske det blev för dyrt?

Issa

Jag har ett par och mina tår syns inte 🙂 det är nog Isabella som har långa tår.

C

Haha jag känner också så. Väldigt fult enligt mig men alla tycker vi olika:)

A

Ja vidrigt och varenda ballerina har så. Kallas toe cleavage *kräks*

Sandra

Verkligen inte, förmodligen du som har långa lår!

Charles

Tvärtom: jag gillar det! 🙂 Toe cleavage. Smaken är som baken.

Mici

Du är inte ensam 🙂

En annan Karin

Jag har ingen fobi för det, men jag tycker inte att det är snyggt. Tycker att skorna ser för små och väldigt obekväma ut, som att man har tryckt in fötterna i dem. Även om det säkert inte stämmer.

Pia

Jag tycker det är väldigt fult också.

mia

Konstig kommentar att känna sig tvungen att skriva?
Det där är väl en sån typisk sak som man inte behöver tala om att man tycker?
Eller? Vad får du ut av det?

Cilla

Haha jaså tycker du, med tanke på allt skit (rent oförskämda inlägg ibland) som skrivs i detta kommentarsfältet tyckte jag min kommentar var fullkomligt harmlös. Det är på riktigt något jag funderat på om jag är ensam om att känna och såg ett tillfälle att fråga. Det är ändå vilda västern i detta kommentarsfältet med en massa inlägg som är OT, ser inte att min fråga är varken stötande eller kränkande bara en personlig reflektion, den sa ju faktiskt mer om mig än någon annan. Ursäkta om du tog illa vid dig. Har extremt svårt att tro att IL bryr sig om min åsikt/känsla i frågan.

Mildred

Jag!
Men jag antar att det är för att jag skäms lite över mina långa tår.

Efva

Samma här Cilla. Jag kan inte med såna skor, det är inte snyggt.

Kinna

Behöver du aldrig ägna tid åt städ, tvätt o trädgårdsarbete? Har du lämnat bort allt? Inget fel, bara nyfiken. Skulle göra det jag också, om jag hade den möjligheten. Men lite mysigt är det allt att fixa lite hemma.

Lotta

Isabella kom hem från semester inatt, och redan hunnit sätta färska blommor i vaser. Bra jobbat! Jag skulle inte hunnit med en sådan petitess.

M

Bra att ni lyssnar på parterapeuten och följer dennes råd. 👍

j

din städerska har glömt att fylla på vatten i blomvasen. Ring henne genast.

Maria

En fråga, Isabella du har inte tänkt tanken att jobba en vecka hemma istället för att åka iväg själv, och då vara ledig med barnen veckan efter istället för att ge barnen ett lite extra ”långt” sommarlov?

Jenny M

Hur bär du dig åt för att ha fräscha snittblommor och färska bär hemma efter att du varit borta i flera dagar? Har du någon som handlar åt dig?

Julia

Hon kan ju ha varit på affären…

Fian

Ja det har hon ju sagt. Städning,handling….allt är utlejt.

Helene

Hon har hembiträde

Ann

Ser ut som barnskor med de där rosetterna

Förstår inte varför alla ska ifråga sätta hur ni ska ha barnen eller ej… Det är något mellan dig och Odd och jag tror att NI har bäst koll på vad som är bäst för ERA barn.

I

Föräldrar vet inte alltid bäst.

Om inte föräldrarna vet vad som e bäst för deras barn vem skulle då veta de? En terapeut som kanske inte ens träffat barnen??

Sara

Men bloggläsarna gör det? Haha oj oj

M

Det är Bella själv som väljer att skriva om det i bloggen….

Julia

Någon mer som tänkte på Saturday Night Live sketchen (den som fick YouTube populärt) när ni såg rubriken Lazy Sunday? 😂😂

S

Alltså ditt hem 👌

BS

Med Odd kollade ni ju jämt serier och du tyckte det var mysigt? Det blir jättekonstigt när du ”vänder kappan efter vinden” verkligen hela tiden. Vem/vad är DU egentligen?

M

Ja du det kan man fråga sig….

j

Det har jag också funderat över-länge, inget stämmer, det ”ändras” hela tiden. Men är inte det ganska typiskt ADHDfolk att bete sig så?

Ann

Det är nog inget typiskt för ADHD. Lever med en man med ADHD o för honom är serier/film det bästa han vet. DÅ slappnar han av och fokuserar på den fiktiva världen och hör inte lika mycket av allt annat sus i huvudet. Att ändra sig och vända kappan efter vinden är nog bara hennes personlighet. Min erfarenhet av de jag känner med ADHD så är förändringar ganska jobbiga och rutiner och kontinuitet är a och o. Men det finns säkert olika ”typer” av ADHD-drag 🙂

BS

Nja, jag känner folk med adhd och det är ju inte så att hela deras person och preferenser ändras hela tiden. Är less på att allt skylls på adhd:n hela tiden…

Sandra

Håller med!!

Elsa

Kan gå i perioder också . Skillnad på o se med någon och ensam

malin

Jag lever med en man som har ADHD, – jag älskar serier och han får panik efter ett avsnitt. Däremot tycker han det är mysigt en fredagkväll med mig och sätta igång en film, men han skulle ALDRIG få för sig att göra det själv. då gör han annat som stimulerar de behoven – vad är problemet?

Älskar att ligga och läsa! Förstår dig precis! 🙂

Låter som en superhärlig söndag. Önskar att jag var duktigare på att läsa böcker vet inte när jag ska få in den tiden dock… Den här sommaren, jag har aldrig vart med om en somnar som gått så fort! Vart tog den vägen?

Elin

Du hinner ju sitta och läsa och kommentera en blogg? Om du nu verkligen hade velat läsa en bok hade du tagit din dyrbara tid och lagt på att läsa en bok istället. Just sayin…

Sandra

Vet inte hur seg du är men det tar några minuter att läsa och kommentarer Max…! Tänk till!!

Victoria

Allas dygn har 24 timmar, sedan är det upp till var och en hur man prioriterar.

Elin

Sandra – varför så aggressiv och varför gå i försvarsställning för My? 😂 Om hon verkligen vill läsa en bok kan hon ju göra det de minutrarna hon istället lägger på blogg och att kommernter. Lägger hon några minuter varje dag har hon lyckats läsa ut en bok på några veckor.

Bath

Jag såg att någon tyckte det va konstigt att jag skrev ”ta hand om dina läsare”. Jag menar att i vissa kommentarer så kan det ställas en fråga. Tidigare så kunde Bella gå in och svara men händer det nästan
aldrig. Hon skriver oftast långa inlägg
Själv så tiden borde ju finnas att igenom vad folk skriver.

Jag älskar träbordet! Varifrån är det? 🙂
Ha en fin start på veckan!
Kram <3

SABINA

Hej, Vart kommer brickan från som står på vardagsrumsbordet? 🙂

Sara

Hej!

Varifrån kommer din tv-bänk med läderflikarna? Så snyggt!

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *