#IsabellaLöwengrip
Följ
Business
augusti 9 2017 at 15:15

Invest växer

Löwengrip invest söker tre nya personer till vårt team om nio, in och läs här! 

27 Kommentarer

Sofia

Stämmer det att ni även söker kontorsansvarig för LCC? 🙂

Vilka härliga tjänster ni erbjuder 🌸
Hade jag inte haft barn och själv flera bollar i luften så hade jag sökt direkt 😍🙏🏻

S

Nya lauren conrad? 🙂

Johanna

Hur då menar du?

S

Med plattformen och ett team som skriver artiklar.

Maria

Får man söka 2 av tjänsterna? Sen undrar jg ich har gjort tidigare i era ansökningar. Om man har frågor kring tjänsterna vem vänder man sig till då? Simon då med som ansvarar för rekryteringen vad jag förstår?

Sandra

Klart man får! Bara att söka!!

Amelie

Det är ett anmärkningsbart stort antal grammatiska fel i tjänstebeskrivningarna. Hur ser Löwengrip Invest på språkhantering? Bör det inte vara premierat att korrläsa sådant som visas utåt?

lisa

För att inte tala om att slänga in lite svengelska.

Maria

Kanske söker de inte personal med stenkoll på grammatiken? Om det inte är ett måste ser jag inte varför annonsen måste vara perfekt.

Isabelle

Maria; kan du svara på vad det är med er alla Blondinbella-minions som måste försvara exakt varje andetag hon gör? Vad är er drivkraft? Jag undrar verkligen, helt ärligt! I just sådana här fall blir det bara väldigt lustigt. De skriver ju t.o.m i annonsen att de vill att den sökande ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Goda kunskaper innefattar inte grammatik, eller? 🙄

I

+1 Isabelle

Jonna

+1 Isabelle

Anton

Man kan ju fundera kring varför Bella inte låter en extern rekryteringskonsult utforma befattningsbeskrivningarna och rekryteringsannonserna. Då finns också någon som kan svara på frågor och ta sig an de ansökningar som kommer in.
Företag brukar anse rekryteringar som lika viktiga som annonser för företagets produkter. De ger en bra bild av vad företaget står för och är väldigt imageskapande – på gott och på ont.

J

Ja det är konstigt att man ställer krav på de som anställs att de ska behärska svenska och engelska i tal och skrift när man inte har den kunskapen i företaget idag.

Majas

Det kanske är just därför de nyanställda behöver ha kunskapen. 😉

fia

Problemet är väl att de på Bellas företag inte verkar ha tillräckliga språkkunskaper för att kunna bedöma om någon annan har goda språkkunskaper.

Måste ändå säga att jag beundrar ert moderna, effektiva och ”simpla” sätt att efterlysa talanger till företagen. Även om folk gillar att klaga på era annonser så verkar det vara ett vinnande koncept 🙂

Sofia

Tänk på att ha någon som korrekturläser, det finns en del grammatiska fel som drar ner helhetsintrycket.

lisa

Är det Odd som skrivit annonserna?

Isabelle

Det är intressant att en sådan kort text kan innehålla så många grammatiska fel. Nästa vakans blir en Language Manager? Med maximalt gymnasiekompetenssåklart, högre utbildning kan ju upplevas som hotfullt. 🤗

Mq

Det är intressant att folk hakar upp sig på grammatiken men inte att arbetsgivaren beskriver vad de kan som arbetsgivsre erbjuda den som söker. Att man även har i annonsen sök snabbt som möjligt och inte har ett slutdatum gör det ännu mera oseriöst och stor risk att man inte hittar rätt kandidat.

Pernilla Ström

Men gud vad alla klagar och har åsikter om allt………………………………

Sandra

Tröttsamt ja, många skulle behöva sig ett nyp… 😂

Louise

Hej Bella! Kul att ni växer – grattis! 🎉 Kanske en annorlunda fråga, men är väldigt nyfiken; hur har du tänkt när du namngett alla bolag? Hur ”Blondinbella” uppkom har man läst, men varför blev det just LCC, Flattered osv? Hur var tankegången? 🙂

Therese

Tycker du är vrålduktig! All power to you!! Det krävs styrka att kunna tackla det du går igenom. Kramar till dig.

Jess

Är själv högutbildad, har jobbat både i Sverige och internationellt, med viss PR och HR och sitter bredvid en svensklärare. Vi förstår inte vad alla klagande kommentarer syftar på. Vad är det ni stör er på – vilka är alla dessa grammatiska fel?? Själv läser jag texten för innehållet och det är helt i linje men hur man rekryterar idag.

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *