Beauty hela dagen

Onsdag idag! Jag sitter i princip med samma bolag hela dagen vilket inte händer ofta. Men det är lite skönt ibland att göra så. Det är vår beauty e-handel och alla ägare är på plats i Stockholm för att gå igenom organisation och hur framtida styrelse ska se ut. Väldigt roligt. Tidigare i min karriär var just styrelseplatser viktiga för mig, dels att jag lärde mig mycket (satt som styrelseordförande för VJ1890) och att det blev en bra punkt i CV (inte för att jag har något men ändå). Men idag har jag insett att styrelsearbete inte är min cup of tea och det är härligt att inte behöva. Jag tycker att advisory boards är betydligt mer fria och mer kreativa. Men däremot brukar jag se till att det finns en ägarrepresentant i styrelsen från alla bolag jag är engagerad i. På så sätt kan jag och mina kollegor prata ihop oss innan mötet om allt som står på agendan samt att jag blir informerad ändå efteråt. Perfekt.

Skor Flattered 

Skjorta FWSS, kjol Stylein och väska Chloé (adlinks)

35 kommentarer

 1. Vilket snyggt skal du har till telefonen. Var har du köpt det?

 2. Snygg som alltid! Här i Oslo regnar det, så det är inte direkt kjolväder…

  1. Jag tycker dock kjol är perfekt på sommaren när det regnar, då slipper man sitta med fuktiga byxor flera timmar.

 3. Du är så fin! Att få träffa dig och få inspiration vore dröm! Är tokkär i chloéväskan, synd bara att den inte är gratis. Får bli ett sparmål! 😀

 4. Jag förstår att du är sjukt vass på det du gör. Du är driven, du är kunnig och du har stor erfarenhet. Ibland undrar jag bara om det inte ändå blir för mycket? Alla företag, alla människor, 711 bollar i luften?!

 5. Familjenoinredning (på instagram) eva Karlsson

  Fi fasen vad snygg outfit 😍 har börjat spara alla dina outfits inlägg i en kategori ”outfits inspiration” när de är kläder ja känner skulle pass mig. Perfekt o gå in där o kika när ja är helt inspirationslös! Tack kära du för all skönhets o eget företags inspiration och pepp !

 6. Familjenoinredning (på instagram) eva Karlsson

  Tillägg – skulle dock uppskatta de ggr du skriver typ om kläderna du länkar till är budget eller som denna gång ren och skär lyx 😍 för ja har inte råd me sån lyx men oetroligt frustrerande då den va så jäkla snygg skjortan. Finns den inte i ngn lika snygg men billigare variant typ under 500 spänn?? 😑😅

  1. Jag köpte en skinnimmitationskjol från Zara förra året, också lite klockad (A-formad) fast utan fickor på kjolen, det är i sidan istället (älskar alla kjolar och klänningar med osynliga fickor!!!). Tror det kostade 299-399:- 😊 har får mig att de har något liknande fortfarande! Lycka till 😊

   1. Jag har också en snarlik, köpte på Topshop i London förra hösten – kan säkert finnas här med.

  2. Bella vet nog inte vad kläderna kostar eftersom hon inte köper dem utan bara visar upp dem.
   Du får kolla länken och om det är för dyrt får du väl leta efter billigare på de hemsidor som har bra utbud av budgetkläder.

   1. Hur vet du att hon inte köpt några av sina kläder? 🙂

  3. fast om hon skulle skriva budget/lyx under varenda plagg skulle folk balla ur + har hon ens något som är budget? 😂 Och hon han ju inte heller lägga ner tiden på att leta efter någon billigare åt dig. Kolla Gina tricot eller h&m.

   1. Hon brukade ha budget förut, innan ytan blev allt.

 7. Tycker det både är starkt och snyggt att du inte känner att du måste vara med i styrelserummet bara för att traditioner säger att man borde vilja det. Inspirerande! ☺️

  1. Om man är med i en styrelse bör man vara på plats också. Jag jobbar i föreningsverksamhet och det finns inget värre än styrelsemedlemmar som inte är på plats och får insyn i verksamheten eller är med och lyssnar i diskussioner innan beslut fattas.

 8. Jag ville egentligen bara säga – TACK!
  Tack för att du delar med dig <3 Tack för att du ger framtidstro, hopp och skratt med din blogg. Och tack för att du vågar visa de tyngre och sorgligare delarna av livet också.
  Kram!

 9. Så stilren outfit! Men funderar på hur varmt det är i Stockholm när alla kan gå i barbent :O

  1. Eh det är sommar ju!! 20-25 grader klart man går barbent!

   1. Det är sommar i skåne också men här har de flesta dagar varit runt 16-17 grader och enormt blåsigt och regnigt hela sommaren. Inte lika skönt att gå barbent då. Stockholm ligger i Sverige men Stockholm är bara en liten del av Sverige, tro inte att det är samma väder överallt!

   2. Bor i Sthlm och det har varit rätt ok väder hela sommaren runt 20 grader, har varit kjolväder länge. Skåne är nog lite mer väderkänslig

 10. Du är min vän, men du vet ej om det 😊❤

  1. That’s just creepy bro😶

 11. Läste igår på bloggbevakning om en som tänker att Flattered uttalas likt Ullared. Så nu när jag läste detta inlägg kom jag på mig själv att också läsa det så, haha. Kommer alltid att tänka på kosläpp i Flattered nu när jag ser det namnet 😂

  1. Hahahaha så skön kommentar

 12. Läderkjol med vegansk sko! Lol sorry det blir lite komiskt ibland.

  1. Känns det bättre om hon har både skinnkjol och skinnskor?
   Bara för att Flattered har tillverkat ”veganskor” betyder det ju inte att Bella lovat att bara använda det.

 13. Sån otroligt bra och fin egenskap att kunna se vad man är bra på och inte bra på, och kunna säga ifrån då. Starkt! <3

 14. Hej!
  Du är en bra inspiratör och jag tror absolut att du påverkar kvinnors självkänsla åt rätt håll både när det gäller val med karriär och att se sig själva som vackra. Det jag kan sakna är ibland engagemang i tex miljöfrågor (..allt detta resande med flyg tex), uttalanden om utsatta grupper och på vilket sätt vi alla kan bidra till en bättre värld. Du besitter en position där du kan påverka så många människor med så mycket energi och motivation så varför inte göra fler statements som rör oss som världsmedborgare mer än när det gäller produktion och konsumtion? Funderar ibland att sluta följa dig men det är som jag skrev först, det finns ett driv i dig som inspirerar andra och jag är nyfiken på vart det kan ta vägen. Hoppas du förstår min fråga/tanke.

  1. Moi Hon skriver ju om sitt liv. Om sin familj och sina bolag.
   Bara för att hon är offentlig så betyder det ju inte att hon brinner för det som du brinner för.

  2. Du får hitta fler bloggar att följa som skriver om det du är intresserad av. Det blir ju svårt för Bella att som ensam persom uppfylla alla människors behov av bloggläsning och engagemang. Sedan är det svårt att skriva om saker man inte brinner för eller ens är särskilt intresserad av. Du får se det här som en inspirationsblogg vad gäller karriär och förmåga att tro på sig själv.

 15. Du börjar bli dig mer och mer lik!

 16. Älskar när du delar med dig av dina work outfits,så fint!!

 17. Hej Bella!
  Tycker du är så himla häftig; både som person och karriärsmässigt. Är själv en ung tjej i början av min karriär och tycker det är så intressant hur du tänker gällande vad du har på dig! Gillar (precis som du) att ibland ha lite kortare kjolar, alltså som inte täcker knäna, men i vissa sammanhang känns det inte helt socialt accepterat. Hur tänker du kring detta? Följer du klädkoder som ”Business professional” ex när det förväntas eller kör du ditt eget race?

  Många kramar

 18. Alltså WOW, jag blir alltid lika förälskad i dina outfits! I början av juni bar du en superfin blå jumpsuit från Teotoki som jag inte har kunnat sluta tänka på. Tyvärr svider det för mycket i min studentplånbok och undrar därför om du kan tipsa om några lika snygga jumpsuits men till ett betydligt vänligare pris? Har letat som en galning efter några stilrena som sitter som en smäck. Har du några tips?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *