Halvdag

Torsdag! För min del väntar halvdag jobb och sedan är det vabb som gäller (Gillis) . Det är första gången ett barn är sjukt sedan skilsmässan i maj så vi hade ingen plan på när överlämningen skulle ske men vi bestämde idag att vi kör halvdag var. Innan jag hämtar honom väntar en fullspäckad förmiddag, dels pågår en stor rekryteringsprocess här under dagen. Det är många gruppintervjuer. Sedan har Pingis och jag har investerat i ett nytt London-baserat bolag och idag är grundarna i Sverige och vi ska träffa Dagens industri och berätta om nya bolaget. 

Torsdag! För min del väntar halvdag jobb och sedan är det vabb som gäller (Gillis) . Det är första gången ett barn är sjukt sedan skilsmässan i maj så vi hade ingen plan på när överlämningen skulle ske men vi bestämde idag att vi kör halvdag var. Innan jag hämtar honom väntar en fullspäckad förmiddag, dels pågår en stor rekryteringsprocess här under dagen. Det är många gruppintervjuer. Sedan har Pingis och jag har investerat i ett nytt London-baserat bolag och idag är grundarna i Sverige och vi ska träffa Dagens industri och berätta om nya bolaget. 


En favoritbild från vår semester. Älskade ungar. Det är inte lätt att parera stora ambitioner och två små hjärtan. Men jag gör allt för att det ska fungera och jag är stolt över att det faktiskt går. Det blir långa jobbkvällar hemma efter läggning (varje kväll) och ibland är jag sen till morgonmöten för att jag inte vill stressa våra mysiga mornar. Men det är inte hela världen. I det stora hela går det och den resan jag gör nu är en investering för framtiden. 

 1. Jag har själv precis valt att satsa på en framtid som (mat)entreprenör och det är otroligt inspirerande att följa dig, just för att du visar att det faktiskt går att balansera två världar! Både mamma-rollen (som jag hoppas ta under de kommande åren) och att följa sin dröm och sina ambitioner i yrkeslivet 🙂 Tack för att du ger den peppen!!

 2. Det är så inspirerande att se hur du vill framåt och utvecklas både privat och i jobbet! Själv fastnar jag lätt i ‘vardagslunken’ och inte gör mer än nödvändigt 🙂 Men så märker jag efter ett tag att jag blir likgiltig och lat och försöker få upp tempot igen vilket inte är lätt. Bättre skulle vara om man orkar hålla det upp jämt! 🙂

 3. Du har rätt tänk, att investera i framtiden men glöm inte att även leva i nuet, för det här är en tid du aldrig får tillbaka. Men samtidigt så tror jag att du har väldigt bra koll på att leva här och nu, njuta och se vad du har framför dig. Du är just en av de få som faktiskt kan leva så.
  Hoppas det går bra med överlämningar och allt, vet inte hur ni fungerar nu när ni är skilda, om ni har en bra kontakt och kan kommunicera bra eller om det är jobbiga miner.. Men det är antagligen inget du vill skriva om heller, vilket jag förstår. Man blir bara lite fundersam och nyfiken på hur verkligheten ser ut bakom en skilsmässa.
  Lycka till med allt nu.
  Kram

 4. En del kvinnor dömer ut andra kvinnor hårdare än de dömer ut män som arbetar långa dagar.
  Män kommer liksom undan mer.
  Tänker mig män som arbetar som piloter och är borta en del, eller män som arbetar jour på ett sjukhus.
  Eller kvinnor för den delen.
  Oavsett kön så har vi personer i vårt samhälle som måste arbeta jour eller åka bort flera dagar i sina yrken.
  De behövs ju i vårt samhälle.
  Så länge barnen har en trygg punkt, kärlek och mat på bordet så kommer många barn att klara av detta.
  Och man kan ju som förälder ta längre veckor ledigt med barnen när det går istället.
  Visst är det viktigt att barnen har sina föräldrar, men Blondinbella är där för sina barn hela tiden.
  Om man verkligen bryr sig om barn som far illa kan man agera annorlunda än att sitta här och klaga på Blondinbella.
  Finns många sätt att bidra till barn.

 5. Och du gör det jäkligt bra! Så stark och positiv, lösningsfokuserad och uthållig. Du verkar vara bra på att tatillvara på de viktiga stunderna i livet OCH kombinera med stora planer för framtiden. Imponerande och inspirerande. Medveten närvaro OCH strategi/drömmar – så jäkla BRA!! kram

 6. Min pappa jobbar i Norge. Nu är vi alla utflugna, men han började med det 2013 alltså alltså när jag var 17 och lillasyrran 14. Då är han borta två veckor i sträck och hemma fyra, och tänk att vi klarade alldeles utmärkt!!

  1. Barnen går det ingen nöd på när en förälder väljer att jobba mycket! Det är föräldern jag tycker synd om. Att missa sina barns barndom för jobb. Ingen skillnad om mamma eller pappa. För mig skulle det vara så sorgligt. Livets höjdpunkt! Vi jobbade mindre eller var hemma 14 år, med tre barn tätt. Nått precis dit vi vill på jobb ändå. Nu. Bankbranchen och It.

 7. Helt otroligt så snabbt man vänjer sig vid en ny situation. När jag gick isär med pappan till mina barn när de var 2år (tvillingar) så kämpade jag igång en karriär med mycket resande, jobbade extra på helger för att få ihop till hyra i samma område för att slippa flytta. Löste hämtningar och lämningar, städ, disk och tvätt parallellt med allt annat och jobbade efter läggning. Idag har jag och min nya man 4a barn, hästgård, jag har eget företag och kan inte fatta hur jag fixade det då. Men det är väl det som är det bästa med människan, vi är så otroligt anpassningsbara. Heja dig, du är en supermom!

 8. Med vilja och motivation kommer man långt, även om man har barn. Jag upplever att de ger energi och inspirerar mig i det jag vill göra.

  Kika gärna in på min ganska så nya blogg har så mycket att dela med mig av och är så otroligt motiverad på det jag gör. Jag delar med mig om vardagen och djupa tankar, målet är att bloggen ska vara aktiv och ärlig.

 9. Du är så inspirerande Isabella! Det skulle vara spännande om du kunde berätta hur era gruppintervjuer går till. Jag tycker själv att gruppintervjuer är jätteläskiga och presterar bättre när det bara är jag och intervjuaren.

  Ha en fin dag!
  Hälsningar från ett soligt Cardiff i Wales.

  Ps det skulle vara roligt med ett nytt vänner sökes inlägg.

 10. Last time I read your blog was years ago and recently I returned to your blog and I was so impressed and inspired by everything you do. I was also surprised by the amount of shit you get in the comments. Those people who comment shit on your blog could use that time on developing themselves or working on making their own lives better! Keep rocking it, girl!

  http://www.annimarian.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..