Barndagar

Det är så mysigt ha barnen hemma. Huset trivs med dom här, det gör sig bäst så hur konstigt det än låter. Vi har tagit det rätt lugnt idag, tittat på Pippi, läst böcker, lekt med bilar och byggt garage med kaplastavar. Det är Gillis som är lite hängig efter att ha haft feber. Den försvann i morse men jag tänker att han får vara hemma imorgon också. Tänker nog ha kvar Sally också, tänk att jag ser fram emot vab imorgon. Det är som att få en extradag tillsammans.


Vi var ute en sväng på tomten innan läggdags. Den 11 september börjar ommålningen av huset och renovering av taket. Som jag längtar efter att få bort det senapsgula, istället blir huset grönt med vita knutar. Det kommer bli så fint. 

 1. Det är bra att ta någon extradag hemma när barnen varit sjuka, så dom får återhämta sig. Många stressar tillbaka till jobb första feberfria dagen, men man kan vara hängig ändå, så klokt tänkt av dig att vara hemma imorgon med.
  Och klart syskonet också kan vara hemma!
  Vilka fina byxor Sally har!

 2. Är du aldrig sugen på vanlig choklad längre eller är suget stillat med nyttigare mat och nyttigare godis.
  Ha en bra dag imorn med barnen hemma!

 3. Så mysigt det låter 🙂 Har inte barn än men längtar nästa till att få vabba då och då 😉 Kul med ommålningen, tror det kommer bli hur fint som helst! Ska bli spännande att se förändringen 🙂

 4. Åh alltså tycker det är SÅ tråkigt att du minskat på bloggandet!! Ibland kommer dagens första inlägg inte upp förens efter 12! Och då är det kort och utan reflektioner. Och vissa dagar läggs endast två inlägg upp. 🙁 Tycker det var så grymt när du bloggade typ 4 bra inlägg om dagen! Inläggen får typ inga kommentarer, vilket tyvärr är en indikator på att det kanske inte var ett superspännande i inlägg… sorry att jag låter bitter men tycker det är kul att följa dig. kram!

  1. Ja jag håller med, jag tycker att det är så himla roligt att se allt och följa dig, också spännande när du delar med dig av kunskaper och reflektioner. Och fattar att bloggen kanske blir mer en grej att göra i förbifarten snarare än fullt fokus just nu eftersom att du bygger bolag. Så behöver du en spökbloggare så säg till, jag är fet på att skriva!

   1. Det är ju jätte bra. Folk har ju klagat i månader på att det ör dålig stämning, så om de nu modererar hårdare så är det bara bra tycker jag. Vissa av de som varit som mest elaka har ju till och med försvarat sina elaka kommentarer med ”Bella får skylla sig själv eftersom Jon inte modererar”, som att de självs inte har något eget ansvar i vad de skriver 🙄

 5. Hej, vi ska också måla om vårt hus men har fått höra att under alla månader med bokstaven ”R” i, då ska man inte måla utomhus… men det borde ju firman veta som du använder dig av, så det är kanske ok. Ville bara skicka tipset vi hört..

  1. Beror förmodligen på var i landet du bor. Tänker mig att det är en bra generell regel men förmodligen inte applicerbar överallt. Skiljer ju en del på Malmö och Boden liksom 🙂

  2. Hört detsamma – vi målar om huset med fast själva 😳 Och vår kontakt i färgaffären säger detsamna – väldigt fuktigt ute nu

 6. Ska du byta ut takpannorna? Isåfall rekommenderar jag glaserade takpannor. Galet snyggt och exklusivt. Håller sig dessutom fint utan mossa och smuts år efter år. Solceller på tak ett annat tips. Blir hur som säkert fint oavsett vad, lycka till!

 7. Jag måste bara ifrågasätta en sak du skrev i ett inlägg för ett tag sedan att du alltid stoppar undan telefonen när du har barnen. Och nu på sista tiden blir det bara mer och mer bilder på barnen och vad ni gör både på instagram och på bloggen. Inget fel med det, fotar själv mitt barn mycket och lägger ut på socialamedier men känns som att du målade upp en bild innan att det är viktigt att umgås med barnen utan telefoner när du just nu gör precis motsatsen.

  1. Att ta bilder är väl inte riktigt detsamma som att sitta och slösurfa i timmar som vissa gör. Klart man måste kunna ha telefonen i närheten utan att för den delen vara fast vid skärmen? Att fota barnen och vad de gör under dagarna är väl också ganska logiskt när man vill bevara minnen och dessutom nu när hon inte har dem 24/7

  2. Det kan hända en olycka och att då ha telefonen till hands är superviktigt. Och som tidigare redan kommenterat. De flesta människor använder telefonen som kamera idag istället för att släpa runt på en extra kamera.

   1. Är det superviktigt att ha telefonen till hands om det händer en olycka??
    Menar du att den måste ligga framför dig på bordet eller du måste hålla i den ifall det händer en olycka?
    Om man var i parken innan alla hade mobil, vad hände då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..